Dalarna snart Hultsfred

Okej just hemkommen från Dalarna och vilken helg!!! Herre gud vad roligt vi had det! Det hände grejer hela tiden, brännboll, femkamp, kubb, grillning, bad, solat och såklart dricka!!! Det blev fest dygnet runt och på hemvägen var man död!!!

Snart är det dags för Hultsfred och den kan ju bara sluta på samma sätt spårat men helroligt! Nu skrive jag ut alla spelscheman så vi vet vart vi ska och när hahah! Igår var det krismöte för oss som skulle med och idag har vi äntligen hittat en bil att färdas dit i. Nu ska det sista inköpas och planeras och gissa vad     JAG ÄR SJUKT TAGGAD!!!



HULTSFRED HERE WE COME!

För sofia har tagit studenten!

När vi stod där utanför G2 och fick se alla glada jävlar som också lyckats ta studenten, fick man seriöst gåshud och man önskade att man kunde få uppleva det fler gånger och vara lika lycklig varje gång! Men istället för att få uppleva det fler gånger stod vi där och kände oss gamla som redan gjort det och hade istället med oss pressenter för att fira en vän som tog studenten. Tänk sen när man står där 40 bast och barnen tar studenten kommer man att vara lika nostalgisk och sorglig som nu?! haha den som lever får väl se!

Men dagen var lyckad och slutskivan var roligare än förra, och nu är man trött efter helgens bravader också eftersom det har varit fest ute på Hällen. Det var Mickis som vi skulle fira och hela dagen var bra lyckad och fest vart det. Jag är redan sjukt tagga inför nästa fest, vila kan man göra någon annan gång! Kan tala om att party är livet nu när man är misslyckad, för det får en på glatt humör :)


RSS 2.0