SKOR!

Shopping idag!! Riktigt kul! Det lyckades bli tre par skor! Sybnd bara att jag inte kunde hitta de fjärde paret jag verkligen vill ha till vintern! Jag är nämnligen kär i ett par UGGS! Jag vet att de är grymt fula men så grymt sköna ohc de är ju hur vama som helst! Det innebär hur bra som helst inför vintern, jag ska ha!

Idag har jag även jobbat! Gud vad mörkt det var i alla ödsliga korridorer och läskigt! Men jag klarade att larma och låsa utan problem.. tror jag! Ja annars lär jag väl höra om annat i morgon. Nu ska jag lägga mig framför teven och vila har varit en lång dag!

Varför??

Nä vad har Jihde gjort med frisyren??? Inte OK!! verkligen Inte OK!!

 Mycket snyggare!

En dag att minnas

Ja eftersom att vårat flak aldrig dök upp på våran lyckligaste dag och höll på att förstöra hela dagen plus hela sommaren, och när allt såg som mörkast ut kom ett nytt flak, mycket bättre och billigare! Vi fick det nämnligen gratis och vi skulle få tillbaks vartenda öre från det gamla flaket som dissade oss.. Men vi klagade inte när vi fick ta oss en tur i det nya flaket och hade allt vårat roliga kvar när alla andra klasser var på väg tillbaks från deras flak färd!




Ja man kan nog säga att det var en av de lyckligaste dagarna



Till shopping behövs pengar

Mickis vi ska bara så boka ny resa!! LONDON here we come!

Nu när vi snart får tillbaks pengarna från flaket blir jag lite rikare! Som sagt pengarna börjar tyvärr ta slut och hur ska jag lyckas få mer? I morgon blir det i alla fall en kväll på jobbet vilket är en bra början. Men jobb är ju inte riktigt något för mig. På dagen blir det därför shopping, nya skor behövs inhandlas och snart kommer vintern och en ny jacka skulle sitta fint!

Donken-brickan

Nu har allt lagt sig och jag är verkligen tillbaks till Sverige. Men jag kom på att här kan man festa också. Så igår blev det utgång! Å vilken kväll. Säger bara DONKEN! Jag är nu en donken bricka rikare och har nu många avundsjuka beundrare! Kan säga att kvällen var lyckad ohc jag fick äntligen min låt spelad! Ibalnd kan man göra sig populär.

Idag har jag bara sovit och svullat, men det behövs. Undrar vad som händer ikväll. inget bra på teven ska man då kanske hitta på något?

IN SWEDEN WE SAY SOVA!


In Sweden we say Festa

Hemma från paradiset!
Nej vi ville verkligen inte hem! Det var hur kul som hels och det var hur kul som helst hela tiden också! Det hände verkligen saker från början när vi anlände till arlanda tills det att vi kom hem! En bild säger mer än tusen ord men jag har verkligen mer än tusen ord att berätta om resan men jag toror inte ens att mina ord kommer att kunna beskriva hur jävla kul det var!

Jag kan säga att våra namn roppades ut i högtalarna över hela arlanda.
Att våran städerska som alltid kom och väckte oss slet sönder våran dörr en morgon.
Att pop notch är det nya top notch!
Att in Sweden we say festa.
Att jag höll på att skrämma av buss chaffisen av vägen när en liten ödla låg vid vägkanten.
Att en gubbe trodde jag var Sanna Kallur och hoppade högt av gläde när jag vinkade.
Att vårat dna ligger överallt i gran Canaria.
Att våra internskämt kommer hänga med oss hur länge som helst.
Att livet var en fest från morgon till kväll.
Att det var den bästa resan ever!

IN SWEDEN WE SAY BILDER KOMMER!

På onsdag åker vi!

När jag satt på bussen hem idag fick jag syn på en Mark-kille som mätte och höll på. Han hade såklart med sig sin orangea väska som vi funderat över så mycket i sommar om vad den innehöll. Nu när jag fick jobba med en mark kille fick jag äntligen svar på den frågan!! Det är där de förvarar sina snurrande grejer för 300 tusen som de mäter allt med. Om man hade varit smart hade jag väl kunnat gissa på det, men jag tänkte inte så långt och har bara gått och funderat! Alla deras mätinstrumen ligger däri. Coolt!

Snart bär det av till Gran Canaria!!!!
Jag kan knappt fatta det, resfeber? NEJ! Men det kommer väl när vi kliver på planet samtidigt som paniken! Men den får jag ignorera! För jag lär väl vara upptagen av allt vi köpt i taxfreen!
Nä i övermorgon åker vi! och i morgon ska familjen på en trevlig föreställning med Uggla, Ulvesson ohc Rehnborg! ska bli kul! Och väldigt gott med middag och stället lär ha världens bord med efterrätter så där lär man hitta mig i morgon eftermiddag!

Bye bye! för snart drar jag till Gran Canaria :D

Stressad

Äntligen hemma från nacka där jag hämtade mitt nya pass.
Jag är uppe i det där resa-iväg-stressen, jag vet inte vad jag ska ha med mig eller vad jag behöver eller vart allt är! Plus att jag just märkt vilken dålig hemma fru jag kommer bli!! Jag har glömt tvätten hela dagen (vilka kläder ska jag ha med mig alla ligger ju i tvätten?!), och jag försökte just stryka men la strykjärnet på tummen AJ!!! När jag kom tillbaks till strykjärnet från kranen höll mina byxor på att brinna upp av värmen från strykjärnet som låg på dom. Fan jag gillade dom byxorna.

Nu är jag vimsig, stressad och har ont i min tumme! Jag är i behov av HJÄLP!! Kom hem mamma!! Mickis slutar om en och en halv timme då ska jag ringa henne och checka våran packlista! Nu är det bara två dagar kvar innan vi åker!

Slapp helg

Filmkväll i fredas, riktigt trevligt men vi var för trötta för den andra filmen, typiskt! Vi sov även bort lördagen så vi inte han med staden! Vi har nog slagit höjden av lathet när vi satt i sofan med chippsen i knät och bläddrade i Tax-free katalogen och bestämde oss för att vi inte pallade beställa. ILLA!

Men idag pallrade vi oss i alla fall iväg till sickla där jag äntligen hittade en bikini, dock är jag missnöjd. Men som sagt jag blir ju aldrig nöjd. Alltid för höra förväntningar! Det är något jag måste bli bättre på. I morogn är planerna PACKA och hämta mitt pass! Ett nytt pass där jag ser ut som en grottmänniska, men hellre det är mitt förra där jag såg ut som en ailien! Och jag skojjar inte! Och det får mig att minnas när jag fixade ett legg inför minm 18-års dag! Jag kom till skolan ohc visade Daniela mitt nya legg ohc hon brister ut:
- Här ser du ut som en fjårtis, det var på din fjårtis tid va?
-öh.. Nej det var i sommras....
Både hon och jag kände oss dumma. Hon för att ha sagt för mycket och jag för att jag inte längre var stolt över bilden...

Snart drar vi!

Jag kommer nog aldrig förstå de där bygg-jobbarna i kilt. Men jag har kommit över det och snart ska jag iväg till Mickis där det vankas filmkväll! Ingen utgång ikväll Mickis måste må prima när vi åker till Kanarieöarna! Det är nu bara fem dagar kvar innan vi åker!!

I morgon ska vi till stan igen! Då måste jag hitta något! För sedan har jag ej tid! Nä jag får bara ta det första bästa annars!

Toodels ska dra nu!

Jobbat!

Dagen som skulle bli as jobbig blev typ ännu slappare än mina "sitta hemma dagar"! Istället för att slita på bygget fick jag idag följa med Mark chefen (mark är dom på jm som jobbar med att mäta ut grunden och allt annat som ska mätas för att bygga husen), han skulle iväg och mäta på det mest underliga stället! Det såg ut som ett ställe där maffian håller till! Jag lovar att det var deras hemliga tillhåll! Där satt jag bredvid mätapparaten som skickade ut signaler till den mätgrej han gick runt med. Grejen kostade trehundra tusen så jag fick den stora äran att sitta en hel dag och vakta så ingen tog den eller så den inte välte och gick sönder. Som tur var hände det inget med den och jag fick en lugn dag ute i solen!

Nu är jag knallröd i fejjan! Kan man fortfarande bränna sig utomhus? Plus att jag är stelfrusen!

När jag tog mitt efterlängtade bad var det enda jag tänkte på bygg-gubbarna som bar kilt! Ja ni läste rätt de bar verkligen KILT!!! Vad e grejen?? I början av sommaren när jag och Rick jobbade på JM var han livrädd för att få kilten, medans vissa gubbar bar dem med glödje! Som jag fick höra i början av sommaren så var kilten skön för dn fläcktade ohc var inte så varm! Men nu är det höst och nästan minusgrader? Själv bar jag långkallingar under jobb-byxorna! Jag höll på att frysa ihjäl, ioförsig satt jag ju bara stilla hela dagen!

JM

I morgon börjar jag min dag inne i stan, jag ska tyvärr inte shoppa utan i morogn gör jag come-back på JM!!! Fast denna gång inne i stan! På Farstadal kännde jag de flesta och visste vad som väntade, men nu har jag ingen aning om nånting. Börjar bli nervös. Men ska inte tänka på det för då blir det värre och det kommer säkert gå bra, bara det blir fint väder! Och jag undrar hur det blir med hjälmen?? Får jag tillbaks den oranga eller får jag en ny fin?

Nu ska jag leta rätt på mina jobbkläder och skor, undrar vart allt tog vägen?


Danny

Gissa vem jag och Mickis mötte på i stan för ANDRA gången?!?!?!
Jo våran favvo DANNY!




Är det ett tecken?? Ja vi får väl hoppas!

Gårdagen

Jag vet att det sällan brukar bli som man tänkt, men igår, vad fan hittade vi som vi skulle??? Istället kommer vi båda hem med nya sovkläder? Vad var det bra för? Nu behövs fortfarande bikini och flippisar inköpas, och allt annat vi planerat.

Jag jobbade faktiskt igår också och det gick bra, men gud vad mörkt det blir. Jag är ju faktiskt mörkrädd! Tänk att gå runt där själv vilket jag ska göra om någon vecka!

Men vem skrämmer vem ?

HJÄLP!

Bondebränna, INGEN

När jag var ute mesd båten för några veckor sedan passade jag på att pressa, jag tror fan det var sista helgen med sol..
Men jag har just upptäckt att T-shirt brännan inte försvunnit?!?!?!? Jag åker till Gran Canaria om en vecka och jag har T-shirt bränna! Hur fan får man bort en sådan?!?!? PANIK!!

Typiskt

Gud vad jag är uppe tidigt nu!! Jag är as trött, men det väntar en latte till mig! Och sedan ska jag iväg och shoppa, vilket kan pigga upp! Bara jag hittar det jag vill ha.

Ikväll börjar Vem kan slå Filip och Fredrik, och den missar jag... Typiskt.
Ska nämnligen jobba
ikväll igen. Som tur är jobbar jag inte själv än. Men nästa gång måste jag det, glurp! Men va fan jag är grym och det klarar jag lätt!
Men när börjar egentligen Desperate Houseviwes??? Jag är i stort behov av att se det, man hinner ju nästan glömma bort vad som hänt!! Jag väntar spännt på att serien ska dra igång igen!

Shopping

I morgon blir det shopping inför resan!
Nu är det bara 9 dagar kvar innan vi åker och blir bruna! Så därför behöver vi en snygare bikini, sololja så att vi blir så bruna som möjligt och lite extra roliga saker att använda där borta. det blir också planering gånger tusen!!!! Nu ska allt inköpas, och vi är i alla fall i god tid! Aldrig att det kommer bli packning samma morgon eller kvällen innan. För vi vill ju inte glömma bikinin hemma eller nått annat! Nu blev jag taggad på att fixa spellistan på ippen!

Helgen

Shit vilken helg! Nästan den perfekta.
I lördgas blev det utgång! Vi började kvällen hoss Mickis med Pizza, därefter drog vi till Hallonbergshallen, där Mickis kompis hade en spelning. Så vi var på platts! Hans band var hur bra som helst, och fick de andra att verka underlägsna! Fast jag gillade ioförsig kombinationen på det sista bandet med rapparen! Men efter det så drog vi in till stan med dom och visste inte riktigt vart vi skulle gå. Så vi började i Mangos kö men insåg att den var för lång. Då drog vi vidare till Fellows men just när vi kommit dit ändrar sig alla och vi drar till Harry B james istället. Jag var inte så nöjd med beslutet men va fan det var ju riktigt coolt! Det var Live-band och väldigt mycket röj. Ett riktigt bra hak!

Dagen efter hade jag lovat att följa med på bio, även fast jag var trött följde jag med. Vi såg Wall-E hur gullig film som helst!! Fast jag är konstig så jag var den enda som tyckte den var långtråkig. Visst var den bra men det hände inte alltid så mycket. Men kvällen blev lyckad och jag fick mina pommes med BEA!!!

Idag var jag i stan med Gabbi,
det var hur länge sen som helst, och vi tog igen den tiden med mat i munnen hela dagen kändes det som. Men vem klagar när man kan äta?!?! Fick även med mig en väska hem.

Bråttom

Idag har jag kört ända till Farsta ocgh tillbaks, så nu har jag så gott som körkort!! Eller inte..

Ikväll blir det utgång, och nu har jag bråttom! Men det kommer bli en sjukt rolig kväll, om vi bara hinner in till spelningen!!

Pass

Inatt satt jag och Mickis och planerade våran packlista och vad vi behöver införskaffa oss inför resan! Det resulterade i sovmorgon och en stressig morgon när vi vaknade 20 minuter innan Mickis började jobba, helt otroligt att hon hann dit!

Nu har jag just varit och fixat ett nytt pass, vilket verkligen behövdes!!! Nu slipper jag skämmas. Det ska bli så kul att få åka iväg! Nu händer det äntligen något i mitt trista liv, plus att jag jobbade mitt första pass i går. Vilket gick väldigt bra men höll dock på att larma in en kille som hade ett eget litet party medans han städade taken. OM det inte varit för den höga musiken hade jag nog glömt bort honom. Men nu vet jag hur man gör och är väldigt nervös för mitt första pass ensam! Men det passet komme inte försen efter resan. Kändes skönt att säga: Jag kan inte jobba på en vecka för jag ska till Gran Canaria!

Gran Canaria!!!

Nu händer det äntligen!!! Den 17 september lämnar jag och Mickis Sverige för Gran Canaria!!!
Då blir det sol och bad och ladda upp batterierna! Det här är vad vi sett fram emot hela sommaren och nu händer det. Skönt nu när hösten börjar närma sig och allt börjar återgå till rutiner fast den här hösten blir det anorlundare rutiner, för nu blir det ingen skola utan jobb. Mina rutiner har inte kommit igång än, men vem vet snart kanske man får upp någon rutin. Men just nu gillar jag det som det är! Fast att få komma bort är nog vad alla behöver när sommaren är slut och man börjar bli blek och trött! Det här ska bli as kul!!!


Nya lurar

NU har jag äntligen ett par nya hörlurar också! Perfekt, ja nästan de åker ur öronen, men sånt man får ta eller?
Lurarna är även perfekta nu när jag ska plugga in Millencolin låtar innan frdag då de kommer till grönan. Har aldrig lyssnat på dom men nu får jag mitt tillfälle. Men jag har även hittat ett nytt band, tack vare ullis, nämnligen Tokio Hotel! Nej jag är inte EMO men fan vad bra dom är. Kan jag sluta ha så blandad musiksmak!?! Jag lyssnar verkligen på allt! Bara det är bra! Men ibland skämms man fan! Men tur att jag har nya hörlurar så alla andra slipper höra vad jag lyssnar på!
Så Varsegod allihoppa!




Shopping :)

Idag blev det staden med Heli, var rikgtigt trött eftersom jag knappt han somna igår kväll. Men lycklig är jag när jag äntligen hittade mina jeans och skor! Dock varken de jeans eller skor jag från början ville ha men det får fan duga efter att ha letat hur länge som helst! Men inte visste jag att det var både jobbigt och svårt att inprigmera och vårda skorna. De är ju vita så allt syns verkligen på dom! Men jag får väl försöka med alla krämer och sprayer jag köpte til dom. Jag har haft många vita skor men inte försen nu har jag tänkt på hur man kan hålla dom vitare längre. Hade varit lättare att bara köpa nya när de blir för smuttsiga men nej nu ska jag försöka vårda dom som mina små bäbisar!!!

Idag fick jag även de första delarna av SATC boxen! Så gissa vem som kommer sitta bänkad framför teven?!?!? Allt hade varit bra om jag bara inte bestämmt mig för att bli nyttig just den här veckan....

JOBB

Japp ni ser rätt jag har fått jobb!
Mötet gick bra och vi fick reda på massa viktiga saker som skulle förbereda oss. Sedan fick vi en rundvandring och de berättade hur man gjorde. Så nu är jag anställd som Jouransvarig. Lite nervöst, huset ligger i mina händer...! Men det ska jag klara av hoppas jag. Nu första gången ska jag få ha med mig han som har jobbat där i nått år, vilket känns bättre!! Sen nästa vecka är vi två och två, men sen börjar allvaret och vi ska bara gå en i taget. Hoppas man inte har glömt något då...

Möte

Här sitter jag fortfarande med morgon te´t fast ett plus är att jag inte har pyamasen på mig, jag ska nämnligen iväg på ett möte och få information om mitt "ny jobb" om jag nu får det. Så det ska bli spännande, första gången jag ska göra något seriöst.

Eller nej ni har väl inte glömt mitt jobb på Jm?? Då var jag seriös!

Fellows

I lördas var det kräftskiva som blev väldigt lyckad, och när vi hade som roligast ville vi även dra in till krogen! VI planerade och alla var på, men sen när vi skulle dra in var dessvärre inte alla på längre, utan klockan tolv var det bara jag och Mickis som stog utanför Fellows av vårat sällskap.

Inne på Felllows var allt bra musiken var bra på alla dansgolv. Men dock tappade jag ut min cider på Mickis fot, vilket inte var så uppskattat, men senare fick jag igen då jag ramlade över några tjejer som ramlat omkull mitt på dansgolvet och satte handen i glassplitter. Men ingen skada skedd och vakten brydde sig inte, vilken tur. För den här kvällen älskade han oss! Så därför kom vi genast in när han sa: Nu behöver vi fler snygga tjejer här inne.

När stället stängde fick vi med oss några turister från Australien som ville med på efterfest men allt hade redan stängt. Vilken tur att jag och Mickis var sugna på Donken annars hade fest i Åkersberga suttit fint. Så efter vi handlade med oss mat därifrån och sedan började vi vår färd mot slussen. Dock inga taxibilar som var lediga så vi lyckades gå enda från stureplan till slussen viket jag tycker var strongt av oss! Men när vi kommer til slussen har redan sista bussen gått...

Men vi hittade på massa som åka runt och leta efter Nina i en kundvagn och helt plöttsligt så var morgonbussen redan där. Så vi kom hem klockan sju och var fortfarande speedade. Men när vi såg sängen var det kört för alla våra planer om att gå å träna och picknick. Vi somnade så fort vi fick syn på sängen!

Kvällens kommentar som Mickis la av när hon tröttnade på den ena turisten som sprang ut i vägen hela tiden, var:
"Whats wrong with him?"

RSS 2.0