en kväll hemma

En fredag sitter jag nu hemma och kör för fullt på guittar hero så det krampar i fingrarna!!
Ja det verkligen krampar så nu är det paus! Kankse borde sova eftersom jag ska ställa klockan till i morgon då det blir shopping med Tirre.

Idag blev det solning och knallröd i fejjan! Men det går nog bort får jag hoppas och solning blir det mer av nu innan nyår! Man vill inte vara kritvit i den nya klänningen vi ska köpa på tisdag. Tur att det blir solning på måndag så man blir brun tills man ska prova klänningen. Små bekymmer jag vet. Det enda pinsamma med att ha solkort är när man blir konfronterad på gymmet: "jaha du ska sola" säger alla hurtiga människor som tränar för fullt. Man nickar lite blygt och skyndar sig iväg till solrummet eller hem!

En jannuari i GC??

Det gick bra hos kiropraktorn men det är inte bättre. Nästa vecka blir det en till tid där. Medans får jag stå ut och tänka possetivt för i morgon blir det julafton och man kan hoppas på många fina julklappar som kan få mig i andra tankar!

Finns inte mycket att säga men idag anmälde jag mig och Mickis till det nya programmet på kanal 5 "charterhjältar" och vi hoppas komma med, jag menar vi säger ju inte nej till Gran Canaria igen :D

 
Vill vi tillbaks? Ja om!!!

Sjuk till jul

Nä idag är det ingen höjdardag precis. Mickis åker och jag har blivit förkyld! Och inte nog med det så har min rygg pajat! Eftersom jag sällan blir sjuk så gnäller jag som fan när jag väl blir det och nu har jag blivit sjuk väldigt mycket och ofta, tar min hälsa en vändning nu eller??

I morgon blir det tid hos kiropraktorn och så får vi se vad som händer. Jag själv tror det är en arbetsskada från JM. Det känns nästan bra att säga för det bétyder att jag faktiskt har slitit och haft ett jobb. Men det var roligare då det bara gjorde lite ont nu kan jag knappt röra mig. Förhoppningsvis blir jag sjukskriven... fast från vilket jobb då?? haha
 


Snart JUL

Snart är det äntligen jul och jag är så taggad på julafton! Eh ja, man blir som ett litet barn när julen börjar närma sig!
Julpysslat hos Mickis och off course kollat på massor av julfilmer som visas, ioförsig handlade ingen av filmerna om julen.

Jag ska verkligen ladda upp för jul och nyår och planerna är på g. Solkort införskaffat så man slipper vara kritvit i sin nyårsklänning som kommer införhandlas nästa vecka när Mickis kommer hem hon åker nämnligen upp till fjällen och lämnar mig kvar i stockholm. Ja jag vet, tråkigt att få fira jul i stockholm, ingen snö eller julkännsla alls. Helst vill man bara komma bort och upp till fjällen. Men fjällen blir ett project lite senare i vinter, vintern har ju knappt börjat! Men konstigt nog längtar jag bara till sommaren, har ju aldrig gillat den årstiden men nu har jag mycket att se fram emot ULLIS KOMMER HEM!!!! och vi ska ner till Stockholmsveckan såklart!

Tisdag.. i morgon

I morgon är det fullspäckat schema, skönt att säga men det jag ville ha tid med hinner jag knappt med.
På morgonen blir det körlektion sen blir det fira mickis som nu är utbildad massör, YEiii, sen ska släckten komma och fira mamma och sedan på kvällen blir det innebandymöte! Undrar hur det komme gå? Alla dessa möten slutar ändå bara i katastrof fast nu har vi ju ett möte av en annan anledning och jag hoppas verkligen vi får reda på när vi ska köra igång igen!!


In action eller hur var det ;)

Förändring

Efter en helg av program efter program som visar hur många fina mäniskor det finns känner man sig väldigt dålig själv.
Tänk allt jag kunnat ha åstakommit under min lediga tid? Men det ska ändras, hur vet jag inte än men det ska bli ändring. Jag ska både göra något med mitt liv, så fort jag kommer på vad, samt försöka att bidra till förbättring! Vet inte hur många gånger jag lovat det här, som tillexempel att "jag börjar på måndag". Det finns många måsten många löften och för lite ork eller engagemang. Men jag vet vart man ska få sin inspiration ifrån, jo från dom som redan nu har lyckats eller gör något väldigt bra!

Jag är stolt över er :)

Grattis mamma!

Idag fyller min mamma år, GRATTIS! Så ikväll blir det hemmakväll och massor med mat, efterrätt och godis!! Och mamma fick bestämma då ville hon stanna hemma och se Idol finalen! vilkert jag inte blev helt förkrossad över! Så go IDOL!

Ny vecka, som vilken vecka som helst

...ännu en vecka passé och inte mycket att göra.

Jobbat javisst och fått löneförhöjning, passar bra för nu kommer man få mycket pengar efter jul, passar perfekt till julrean! Då jävlar ska det shoppas kläder! Nej jag kan aldrig få nog! Det ska införskaffas en nyårsklänning, ja vad fan ska hända på nyår då?? Många ideér men inga planer.. låter precis som vanligt!


Undrar vad som händer i helgen nu utan mickis... Jag vet att nästa helg kommer vi i alla fall ta igen förlorad tid!

Twilight

Efter ännu en lyckad helg längtar jag redan till nästa! Men vad ska jag göra utan dig i helgen?!? Mickis jag hoppas det inte blir fler tillfällen i Danmark för jag vill ha dig här hemma!!

Igår blev det bio Twilight. Det måste vara den bästa filmen jag sett på länge! Hur bra som helst och en hur snygg kille som helst! Ett måste att se och ett måste att ha när den kommer ut på film!!!!!!!

Mat och Utgång!

Nu sitter jag här i förkläde av två anledningar, ett jag ska ut lite senare ikväll och vill inte förstöra klänningen och då kommer vi till nummer två, jag lagar faktiskt mat!! Jag ska överaska min syster med middag för två, vilket aldrig har hänt förut. Pappa fick dock ha en timmes lång förklaring om hur jag skulle göra och nu hoppas jag sara uppskattar min matlagning, vilket ingen någonsin har gjort! Men idag tror jag inte mycket gick fel och jag hoppas fortfarande jag inte ställer till det med maten för det är snart klart!

NU BEHÖVER JAG BARA MIN TUR!

INNEBANDY IGEN

Gissa vem som äntligen kommer få spela igen! Efter ett halvårs uppehåll har man glömt bort vad man förut levde för! Kommer du ihåg Ullis, alla kvällar vi satt och glodde på teve och körde Svull-Despe kvällar för att dagen efter åka iväg på en "jätte viktig" match?! I prinsip hade vi inget liv,det var vårat liv och det var kul, det här kommer nog bli kul! Det kommer inte bli som förut nu när allt har förändrats men man kommer kunna spela och göra det enda jag någonsin har varit bra på vilket kommer göra att jag känner mig mindra misslyckad!




Det var tider och förhoppningsvis kommer det fler!

Morgon..

Igår blev det en trip till Forum för att införskaffa lite julklappar, tror nog aldrig jag varit så tidigt ute och efter en fika laddade vi upp och vi hittade nog nästan alla julklappar! Skönt nu känner man ingen stress över det nu kan man i lugn och ro gå och titta efter några småsaker till, skönt!

Nu sittter jag och pallar inte gå till köket för att äta frukost. Vet inte ens vad jag vill ha! Hungrig? EH JA! Men lat? EH JA på den med!

Love Lockdown


Körlektion!

Körlektionen gick mycket bättre än förväntat med tanke på att jag inte kört där på ett halvår och det var nästan lika länge sen jag körde över huve taget. Men efter att jag fått höra att jag var en drömelev och var väldigt ducktig gick jag över till nästa fråga när kan jag köra upp?? Med andan i halsen fick jag höra att efter fyra-fem lektioner får jag köra upp! Jag bokade genast en till lektion och ska skramla pengar till en ny! Nu jävlar ska körkortet inskaffas!

och bilen är nästan utsedd.... My Baby!

1 December

Idag fick man ta den första chokladbiten
ur kalendern yeii! Då kändes morgonen genast mycket bättre trotts att det inte var morgon utan tolv på morgonen/dagen.

Ikväll blir det jobb lite jobbigt eftersom att i morgon blir det körlektion klockan halv tio!! Tidigt eller vad?!?! Men nu är körkortet nära och då får man offra sig lite kanske.
Första gången man övningskörde var dock inte lika läskigt som jag trodde men kärringstoppen var fler än förväntat...

RSS 2.0