Kräftskiva!

Ikväl blir det kräftskiva och jag är as taggad som vanlgt! men frågan är hur många andra som är det? Men annars har vi planer på utgång om det blir för få som är taggade på fest! För på krogen där är alla alltid taggade! man ska även vara röd ikväll så vi matchar våra kära vänner som ska ätas! Tråkigt bara att jag inte köpte något halsband som passar med rött i Torsdags.

På dagen idag var jag på Vernissage eftersom att en kompis hade någon utställning om Sarajego om något krig där. Det fanns många roliga citat, jag tror inte de skulle vara roliga utan hemska men dem sa det på ett roligt sätt. Jag har ju som sagt svårt satt ta något seriöst så typiskt mig att tycka något hemskt är roligt! Nu får jag ta och ge mig.

"Festar du så festar jag"

Just nu är mitt liv lite för oseriöst men det trivs jag väldigt bra med och en låt som jag bara älskar beskriver mitt liv väldigt bra just nu, "Festar du så festar jag det blir nog fan fest varje dag, bada bastu och må bra så här ska livet alltid va". Ja livet borde vara en fest! Hur ku som helst! Men ikväll blir det faktiskt en hemma kväll  det var hur länge sen som helst jag bara satt framför teven och med handen i chipspåsen på en fredag kväll, jag vet att jag skulle bli nyttig nu i veckan men jag börjar på måndag istället! Det sak också gå en bra film ikväll på teven, "Röd drake" jag tycker den är så obehaglig men den är faktiskt bra! Visst jag får väl ta att jag inte kommer kunna somna ikväll men det är det ju värt eller hur?!

Här är den klockrena låten:


Snö smyckena

Kvällen igår på homepartyt varriktigt lyckat och jag är glad att jag inte har hela sortimente med mig hem! Allt var så fint och det var nästan så jag ville köpa upp allt! Men jag lyckades hålla mig, vilket jag är väldigt stolt över!

Här är dom jag tillslut lyckades välja bland allt annat fint.


Men här är nog ändå min favorti, örhängena var bara för coola!

Filmkväll

I gårkväll blev det filmkväll med en och annan alkoholhaltig dryck, vilket resulterade i en riktigt trevlig kväll! Och natt, eftersom att vi inte somnade försen vid halv sex på morgonen men endå lyckades komma upp vid halv elva för att fortsätta kolla på film. Bara synd att vi pratade sönder filmerna och inte riktigt hängde med. Men vad gör det. Vi åkte även in till coop en kvart innan det stängde och shoppade loss på chipsen! Jag tror jag endå lyckades göra kassörens kväll lite roligare!! Man kan ju hoppas.

Nu är jag hos Heli och vi ska jag snart iväg på homeparty och köpa Snö smycken!! Därför blir det stora plånboken med, för när jag är köparsugen kan inget stoppa mig! Jag är taggad som alltid!

Vart tog surfresan vägen?

Jag upphör aldrig att förvåna! Idag har det nu gått två dagar sen jag tog min löprunda och körde slut på mig, men ingen tränignsverk?!?! Hur är det möjligt? Idag hade jag räknat med att knappt komma upp ur sängen men här sitter jag nu och har inte ont alls... Konstigt!

Igår satt jag och Mickis och försökte planera lite för våran resa, då upptäckte vi att surfresan var fullbokad!! hur kan den bli fullbokad på bara några dagar, den var väl eftertraktad men vi ger inte helt upp så det blir till att ringa dit och kolla. Men annrs så är vi nu inne på Thailand, men har hört att det inte ska vara så bra väder där så här års.. Hm! Men någonstans ska vi och det är snarast!

Resa!

Snart har jag kollat klart på den senast införskaffade boxen, det gick fort. Nästa gång ska jag köpa samlarboxen för då tar det nog längre tid. Men snart kommer jag väl inte ha tid att titta på dom ens. Men förhoppningsvis så dröjer det. Har just kollat mitt konto också och det betyder att snart blir det ut och resa. Och när jag kommer hem så blir det en mops och lägenhet, eller jag har fler resor på gång!

Resturange

Efter min mardröm till löprunda i morse så tycker jag att jag är värd en middag ute på min favorit resturange. Därför har jag nu (ja jag vet vad klockan är) klätt på mig. Naglaran ska bara målas om och sminket ska på sen är jag redo för grekisk mat med Robban inne i stan.

Nä jag har nu naglar som måste målas och en fejja som måste fixas till!


Löpning

Har just kommit hem från en löprunda... vilket jag borde hoppat, hade jag glömt hur jobbigt det var?!??!
Ja det hade jag, jag visste att det skulle bli VÄLDIGT jobbigt men inte ALDELLES FÖR JÄVLA JOBBIGT! Det första jag gör när jag kom hem var att spy, hade jag tagit ut mig så mycket? Det verkar inte likt mig, nej det var nog för att jag var för otränad för att klara av det där spåret. ILLA! Så nu dröjer det ett tag innan jag ger mig ut i något spår. Får börja med tant-promenader och hemma träning. Eller så blir det gymmet i veckan och då blir det inte löpning, möjligtvis lätt joggning på bandet.... 

Underbart

En otroligt skön helg på sjön. Där fanns det inte mycket att göra än att bara njuta av nuet. Solen sken och det blåste härligt vilket gjorde det otroligt skönt att ligga uppe på deck och sola och njuta av den nya musik som nu finns i min kära ippe. Man behövde inte tänka på annt än att bara vara. Det som jag längtat efter hela sommaren, att bara va. Nu fick jag äntligen njuta av det. Borde finnas fler sådanna helger. Det fanns allt man behövde på båten, MAT, dusch, teve och solen! Jag njöt! Men eftersom att det var mycket tid att döda finns det nu bilder på mig man borde förbjuda, inte fagra någonstans men helsköna! och jag kan lova några provsmak i veckan!

Ippen

Om nån timme ska jag iväg och jag har inte hunnit fixa något än, eller jo jag har uppdaterat ippen! Det var ett måste kände jag. Så nu har jag ny musik och även fler filmer! Det finns teve på båten men eftersom att alla andra troligen vill se på OS så får jag väl lägga mig i nått rum och kolla på ippen. Det jobbiga är att det inte finns svensk text i filmerna men det blir väl då ett perfekt tillfälle att lära sig engelska (det vore på tiden), eller att fokusera sig på bilderna...


En film som passar bra ute till havs, ohc som jag garanterat kommer att se om och om igen

Ut på sjön

Nu har jag i alla fall tagit en dusch och hunnit packa ihop lite inför helgen på sjön. Det ska faktiskt bli lite skönt men längtar redan tills nästa helg då det blir party hela helgen! Men nu i helgen ska jag bara vila upp mig på en båt dessutom så det blir nog väldigt lugnt.

Sorglig, Sorgligar, JENNY

Idag kände jag inte alls för att gå upp, men det var väl lika bra att få det gjort så vid tolv gick jag upp och gissa vad jag gjort sen dess!?!??! Suttit här!!! Ja, jag är för sorglig! Jag rörde mig ioförsig upp härifrån när mamma kom hem på fika, men nu sitter jag här igen I PYAMAS!! Men i helgen blir det ändring! Jag ska nämnligen ut med båten över hela helgen! och efter helgen ska jag och Mickis börja träna inför surfresan!! Vi måste komma i form!

Jag är sorglig

Här sitter man igen och här har jag också spenderat hela min dag sen jag gick upp klockan 12 idag. Det är nästan sorgligt. Vid ett åt jag min frukost sen var jag fast här och jag har bara flyttat på mig när jag skulle äta middagen. Fast det mest sorgliga är att jag fortfarande klockan halv åtta har på mig pyamasen!!

Igår spenderades dagen i gallerian! Där jag shoppade loss, och eftersom jag inte hittade några jeans eller mina skor så tröstshoppade jag ännu fler onödiga tröjor! Nej vad är det jag säger, tröjor är aldirg ONÖDIGA!! Men fler tröjor jag vet att jag egentligen inte behöver. Men whatever, jag älskar tröjor lika mycket som alla andra kläder. Så nu är det bara att försöka pressa in dom i garderoben. Trots mina tre olika garderober så är det välidgit fullt och kläderna får knappt platts. Jag kan ju töma min träningsgarderob eftersom att jag har slutat träna. Men det är som att verklighen ge upp träningen, det vill jag inte. NÄ i morogn blir det gymmet!!

Hösten

Vad kommer egentligen att hända i höst? Jag vet vad jag vill ska hända i höst, men sen är det ju aldelles för många detaljer och annat som måste stämma för att det ska bli bra. Tyvärr är det för mycket som inte stämmer för att några av mina planer ska kunna gå i uppfyllelse. Men för att jag ska kunna flytta ut och resa iväg så behövs det ett jobb och därefter kan jag börja planera resten. Å jobb är verkligen inget för mig. Jag börjar bli lite orolig. Men ett år till i skolan hade jag inte heller pallrat, det är tur att det äntligen är slut.


None

Men ibland var det inte så illa...

Arbetslös

Efter en tuff natt utan sömn resulterade till en förmiddag framför teven. Men senare på eftermiddagen skulle dte bli en liten shopping runda med mamma och syster, men det gjorde mig bara väldigt irreterad! När vi kommer dit har jag bestämmt mig för att köpa ett par skor som såklart inte fanns! Jag blev genast då på dåligt humör och när det visade sig att det heller inte fanns några jeans som var bra nog åt mig. Gav jag upp och nu är jag irreterad för att jag inte fick det jag ville ha.

En annan sak som också irreterar mig är jobb. I morgon börjar alla i skolan och jag är ledig vilket skulle ha känts hur underbart som helst om det inte vore för all ångest över att hitta ett perfekt jobb. Jag har kommit på att det inte finns något perfekt jobb. Så hur blir det då? Arbetslös??

Midnattsloppet

Igår var man ju lite seg, men eftersom att man vill stötta sin pappa så åkte jag trotts allt in till söder för att se honom springa Midnattsloppet. Jag åkte in helt osminkad utan att ha duschat och kände mig allmänt ofräsch men jag tänkte vem träffar man där inne?!? Helt fel tänkt för jag träffade massa! Bara att hoppas att de inte såg så bra med tanke på att det var mörkt. Man kan ju hoppas i alla fall!

Idag blir det party! Haha eller inte, det blir kalas eftersom att våran granne fyller år ska vi dit och fira henne. Då kan jag få mig en och annan historia av Dan som varit på Euorotripp nu i sommar.

Utgång

Tro det eller ej för ikväll blir det ännu en utgång!
Och gissa vem som är taggad?! Kanske dags att börja göra sig iordning, jag tar lång tid på mig! och om naglarna ska hinna torka så är det väl bara att sätta igång. Känner på mig att det kommer bli ännu en lyckad utgång!

Idag blev jag väckt aldeles för tidigt fast lika bra det för jag åkte iväg och övningskörde. Nu känner jag att jag bara vill ha mitt fattiga körkort så man slipper köra perfekt hela tiden. För det kan jag inte och kanske därför som jag ännu inte har något körkort...? Hmm. Får väl öva lite till då.

Värmdö Golf Klubb

Kvällen var rolig nästan alltför rolig, mest roligt bara för allt sjukt som hände. och det var mycket på bara en kväll. LIte för många händelser därav massor av roligt att ta in idag och förstå. Fast förstått något har vi nog inte riktigt gjort än. Men kvällen blev lyckad och tack för kvällen! Fast jag spenderade halva min kväll utanför golfen, tur att de byter vakter på stället. För 40 minuter utanför att bara stå är inte OK.

Idag mår vi som vi förtjänade och det blev frukost på Pizzerian. Jag har ett minne av att vi åt Pizza hos mickis innan vi somnade. Det blev många pizzor men det var jag värd eftersom att jag faktiskt varit ute och sprungit igår!

Alpha Dog

För kanske ett år sedan berättade Nina om en film hon sett som hon tyckte var hur bra som helst, och till min glädje medverkade Justin Timberlake i den. Hon berättade om hela filmen och såklart om slutet eftersom att jag älskar att höra allt från början till slut innan jag ser en film eller läser en bok. Jag tyckte den lät jätte bra och såklart var jag tvungen att se den inte bara för handlingen utan också för att just Justin var med i den.

Filmen var hur bra som helst och jag älskade den. Det är nog den hemskaste filmen jag sett, den var så sorglig. Men hur bra som helst! Jag tror jag blivit lite känslig på sista tiden?!?! vad gör man åt det?? Inte likt mig att böla till filmer, vad händer! Nä nu får jag ta och ge mig.

Nämen idag skulle jag och Sara dra och fixa film för en dag i soffan och då hittar jag den här filmen på hyllan mitt bland alla andra vanliga tråkiga filmer. Jag skriker: ALPHA DOG, den ska vi ha. sara fick inget att säga till om. Vi åkte hem igen och filmen var lika bra som jag kommer ihåg den, men så hemsk.


En vanlig vardag

Varför kan man inte somna på kvällen för?? Inatt låg jag vaken i tre timmar och stirrade upp i taket. Det är inte OK! Jag förstår varför jag sover så länge för och drar mig för att gå upp. Jo för på dagarna har jag lixom inget mål, då känns det onödig att gå upp. Kanske är det även därför jag inte kan somna. Men jag har ju något att se fram emot mitt i den trista vardagen, jo på onsdag blir det först middag hoss Mickis, hur trevligt som helst, sen efter det så blir det en kväll på Värmdö Golfklubb. Det ska bli kul! Nu har jag något att se fram emot. Och Mitt och Mickis roddbåtsrace!! Vi får väl räjsa till Golfen kanske ;)

Söndag

Idag bar det av för att hämta hem morfar från sjukhuset. Vi stannade till och köpte en latte och sen bar det av. På väg in såg jag det gulligaste på länge! Det var en polis som hjälpte en gammal (Verkligen jätte gammal) gubbe över vägen. Det såg så gulligt ut. En stor vuxen muskulös karl i uniform tar ett stabilt grepp om gubbens arm och leder honom över vägen. Det var bara för gulligt. Det såg också väldigt kul ut. Hoppas man inte blir så gammal och skruttig att man inte ens klarar av att gå över gatan med en rollator.

By the way så var morfar väldigt pigg och hur skön som helst. Han berättade om hur snälla alla hade varit och att han till och med kunde skämta med dom, jag hoppas inte hans kämtade om något allvarligt och att personalen missuppfattade något?!? Vågar man verkligen skämta med sköterskor? Jag hade inte vågat chansa. Men sen satt han och mamma och pratade medecin och behandlingar, vilket jag inte fattade ett dugg av. Varför är man så korkad?!?! Man känner sig ännu mer korkad när man inte förstår vadf någon pratar om. Så då tog jag på mig hörlurarna och drog på min ippe, med lite svens musik som jag förstår kände jag mig genast smartare! För Svenska texter är något jag i alla fall förstår.

Nu har man proppat i sig en pizza IGEN, i morgon börjar mitt nya liv, jag menar i morogn är det ju Måndag och då har man en ny chans på sig.

080808

Jag vet att 08-fetsen var i fredas men efter det så var man inte riktigt på topp. 08 kvällen var lyckad och shit vad mycket folk det var! Om jag hade dragit upp mina fötter hade jag stått kvar ändå. Det var helt sjukt. Så efter stureplan drog vi till en klub där vi hittade en scen att dansa på, då blev vi poppis kan jag lova! Kvällen slutade i min lägenhet där vi skulle ha efterfest men det blev inte mycket till efterfest när vi somnade.

   


I går blev det frukost på pizzerian som ligger precis nedanför lägenheten, kan man ha mer tur eller vad?? vi spånade också på ideér om hur man kan göra om i lägenheten, och gissa vad vi hittade sedan?!?!?!


Kan man bli mer taggad på att flytta hemifrån när man hittar tvättstugan?!?! Jag tror att jag och Mickis är dom enda som ser fram emot tvättstugetiderna. Undrar om man kan bli uppsagd från lägenheten om man tar för många tvättstugetider??

Fest

Dagarna flyter på som en dröm! Jag gör absolut så lite som möjligt! Men idag är det stressigt! mycket att fixa inför 08-festen! Lägenheten är fixad och allt annat vi behöver. VI ser ut att bli ett gäng och ikväll ska det röjas! Jag är så taggad, och det verkar alla andra också vara! Det blir perfekt. Visste inte att det var så jobbigt att vara den enda som är ledig. Men det gör ju bara att jag ska få fixa inför allt, vilket är väldigt kul men så INTE min grej. Fast det kan nog bli. Efter att ha tittat på OC och när dom anordnar fester verkar det väldigt kul. Det är något jag skulle kunna tänka mig. INte för att jag anordnar någon fest utan förbereder oss bara inför festen! Men det ska bli kul och jag vet vad jag skulle vilja göra efter semestern som verkar hålla i sig ett tag till!

Shopping

Just hemkommen från en shoppingtur. Ok jag vet att det typ stängde för några timmar sen men om man shoppar behöver man energi och efter shoppingen behöver man mer energi, så efter shoppingen blev det mat på "hemligt ställe". Ni förstår säkert och om ni inte förstå så behöver ni inte förstå. Men gott var det och välbehövligt. Så nu är jag proppmätt och trött. Men innan sängdags blir det ytterligare några sidor i boken eller nått avsnitt på OC, om jag har tur orkar jag både och...

Män som hatar kvinnor

Nä nu måste jag försöka bli lite vettigare! Idag har jag och mamma varit och uträttat ärenden, men annars har jag bara legat i min säng och kollat på OC... Nä om jag ska vara hemma måste jag i alla fall göra något vettigt. Jag har faktiskt fått en bok, och jag har hört att om man läser blir man smartare! Så det är nog slut med mina OC-marathon och början på boken som jag inte kommer igenom. Men nu ska jag försöka läsa ut den och fortsätta med uppföljaren. Boken heter Män som hatar kvinnnor och den ska vara väldigt bra enligt alla som läst den. Jag ska därför försöka ge den en chans, men böcker hara aldrig varit min favoritsyssla oh nu när man slutat skolan vill man helst slippa dom. Men nä, den här boken ska jag klara av tror jag!

Nörd

Jag är en sådan person som aldrig tröttnar på bra serier, filmer eller böcker (visserligen finns det inte många bra böcker), så när jag ser någon kan jag se om dom hur många gånger som helst! Jag vet visst låter det sjukt? Men nu är det OC som gäller, nu när jag har börjat se om dom kan jag inte sluta försen säsongen är slut. Jobbigt blir det bara om jag får för mig att se alla säsonger eftersom att vi har alla! Då kan det ta tid innan jag får ett liv igen. Men synd för nu ska jag fortsätta mitt OC-marathon!

Spårat

I fredas blev det spontan-utgång vilket inte blev speciellt lyckat. Nina ringde mig på kvällen och frågade om jag var klar för utgång, vilket jag inte var så jag klädde upp mig och gjorde mig klar så fort jag kunde. När jag mötte upp dom andra på bussen kom jag på att jag inte hunnit föra som alla andra gjort. Vilket ledde till att jag fick panik och när vi kom fram till ställlet skulle jag komma ikapp, det var ingen bra idé! Jag spårade och det ledde till en av de värsta bakfyllorna jag haft och jag missade pride-paraden. Det blev en säng-liggar-dag med OC-marathon.
 
Idag blev det i alla fall bio med Robban. Vi såg Hancock som såklart var hur kul som helst! Men vad annat kan man förvänta sig när det är Will Smith vi pratar om?! Han är seriöst den skönaste negern ever!

och nu har jag äntligen fått mitt gula McDonalds glas ;)

Körlektion

Äntligen blev det av med en av alla mina körlektioner. Det gick förvånansvärt bra oh nu vill jag köra upp!! Visserligen vet jag att jag aldrig skulle klara det men jag har verkligen tröttnat på att övningsköra jag vill bara ta bilen och åka vart jag vill när jag vill! Känna den frihet man kände när man fyllde 15 år och fick moppe. Då tyckte man att det var världens frihet, man kunda ta sig vart man ville när man ville. Nu känns det mest pinsamt och väldigt begränsat. Inte vill jag komma tuffandes på min moppe när alla andra jämåriga räjsar runt i sina bilar. Nä nu har jag fått nog ett körkort ska inskaffas. Ullis jag vet att du tror på mig och jag ska stå med bilen redo på arlanda när du kommer hem!!! (Ingen taxi)

RSS 2.0