Film en passion!

Okej snart iväg på Innebandy och vem är taggad om inte jag!!!
Det kasnke behövdes ett uyppehåll för att kunna tagga till ordentligt och uppskatta det igen och just nu är jag bara glad som får spela igen.

Igår blev det film, Rocky! Det är väl ändå en av de bästa filmerna som finns! TYvärr har jag bara 1:an och den sista Rocky.. Men det är nog en bra kombination också så man inte har någon i mitten. Men synd att jag började kolla från el håll... Jag hade visst glömt bort en hel del insåg jag när man fick se Rocky aldles själv och gå iväg till kyrkogården.. ja, jag hade totalt glömt bort det och blev chockad över hur ensam han var. Men som i alla andra filmer så är han endå den grymmaste!

Jag har kommit på att både film och innebandy var det jag älskade för något år sedan och sen försvann innebandyn och allt ersattes av det jag älskar mest fest! Men nu har jag kommit på att jag ska lyckas kombinera allt! Synd bara att jobb inte är inkluderat och därför kan vi nog utesluta film... haha! Jag menar pengarna måste ju gå till fest!

Innebandy igen!

Ännu en utekväll
men den här gången blev den spontan det betyder inga förväntningar vilket är skönt! Tur att jag redan var fixad eftersom det var avskedsmiddag för Dan som åker till Australien i morgon, gud vad kul! Kom på att det finns så mycket roligt att göra nu när man inte har några måsten jag kan ju göra precis vad jag vill! Kanske inte precis för jag ville ju gå polishögskolan men kommer ej in, men synd det finns nog något annat för mig och massa roliga saker jag inte kunnat göra om jag skulle börja där.

Nu har innebandyn äntligen dragit igång igen! Det var typ hur länge sen som helst som jag fick spela en match, komma dit lite för sent för att man ville snoza lite till, sitta där och snacka och skvallra om allt som hände kvällen innan och som ska hända! Och sedan när man taggar för matchen gud vad jag saknar allt och sedan få gå ut på planen och bara köra!! Känslan när man gjort något bra! Förra veckan hade vi våran första träning och jag kan säga att det var riktigt jobbigt! MEn jag orkade inte klaga för det var så kul att det äntligen blev något! Och på tisdag är det dags för nästa träning, hoppades dock på en annan träningstid men som altid får man väl ställa upp för laget, hellre tisdagar än fredagkvällar!!!

If I could turn back time


NOLLNIO

EH DJA NYTT ÅR! Ja det var ett tag sen men världens knasigaste nyår ever!
2008 var ett år där jag hittade tillbaks till min gulliplutt Mickis! Även ett år då Studenten togs och vi åkte till GC, den roligaste resan ever! Mycket roligt hände men även en del tråkiga saker! Alla år kan ju inte vara perfekta. Det var även det året Ullis åkte till USA för sitt big adventure!! Men fan vad jag saknar dig vännen! Men du kommer ju snart hem igen och då är jag redo vid arlanda! Så 2009 kommer nog bli ett bra år Ullis du kommer äntligen hem och Mickis ja vi har många äventyr framför oss och vi vet nog inte riktigt själva vad som kommer hända...! Men vad gör det så länge vi har kul och lever livet!


RSS 2.0