Psykbryten vi känner igen!

Ikväll ska det bli FEST! och jag är lika taggad som vanligt!
Nästan allt är fixat inför kvällen utom min outfitt... hallå vart tog alla mina kläder vägen?!?! Men förhoppningsvis så löser det sig för nu orkar jag inte med mig själv och mina psykbryt. Men jag känner på mig att min inställning lär omvandlas igen  innan jag lämnar hemmet, och när jag har lämnat hemmet för ser ni ut just nu? Jag gör och det är ingen vacker syn! Vilket oväder! I det där väderet lär både smink och hår bli total förstört... Jag hoppas på bättre tider!

Vi börjar på måndag!

Ölande och discobowling kunde en vardagskväll bli bättre? Jo när jag vann! Jag har aldrig varit grym på bowling men det blev strike efter strike och Tirre ville inte längre spela med mig...

Idag blev det bad hela dagen kändes det som och jag är helt slut nu efter allt springade i trapporna upp till kanan, som var hur rolig som helst och jag fick tillslut andnöd och istället satte vi oss i bubbelpoolen. Mycket mer lugnande och skönare. Defenitivt en favorit. Och nu har jag även fattat att det blir träning och inget mer donken.. trotts att det tar emot så måste jag säga att jag längtar tillbaks till den tiden jag kunde springa fem km utan problem och ett fyspass på innebandyn inte var annat än jobbigt och inte som det är nu förtiden fördjävligt och slutandes i spyor av utmattning.. Nä det får vara slut med det, för Ullis, VI börjar på måndag!



Inte ser jag träningssugen ut i alla fall..

PARTY PARTY

Min FödelsedagsFest förra helgen blev lyckad! och ja vi hade väldigt kul...






nästa HALLOWEEN

Nu har man då fyllt 19 år. Ett helt nytt år med nya tag! nej så säger man bara efter nyår, men vem fan vill börja sitt nya år då?? Det är bara fyllt med löften man bryter redan dagen efter.. när man fyller år lovar man inget bara kör vidare på ett nytt år. Men det är långt kvar till nyår, det vi ska se fram emot nu är HALLOWEEN! JA det blir halloween fest och vi har redan börjat fundera ut våra dräkter, men Ullis din dräckt kommer äga precis som du på halloween! Haha jag måste få se kortet!!!!

Visst var vi vackra förra året?! :)

Ikväll ska man iväg på teater eller vad det heter, vi ska till oskarsteatern för att se "My fair lady" hoppas den är bra. Mamma har pratat så gott om den.

Love this song


FYller år i morgon!

Ännu en utgång och lyckad som vanligt, eller ska vi säga lyckad? Det blev i alla fall tidig hemgång och idag var man kanske inte på topp för kalas men eftersom att det var mig vi firade så kändes det bara så värt det! För i morgon fyller jag nämnligen 19 hela år!! Som Ullis sa, tänk att det har gått ett år sen vi grisdade runt på min första krog-runda! Herre gud vad tiden går fort! Så i morogn får jag väl beställa en sotare! För vad gör man när man fyller 19 och är ensam hemma hela dagen medans familj och vänner jobbar? Jo man skämmer bort sig själv och i mitt fall ska jag även ringa runt till sotare!

Nu är det helg igen!

Och vi vet alla vad som brukar hända på helgerna!
Nä igår kväll blev det faktiskt bara en chillkväll hemma hoss tirre som jag typ bott hos nu. I torsdags blev det jobb och då kom hon för att hålla mig sällskap till larmningen och vi höll nästan på att missa coop eftersom badmintonkillarna ville stanna kvar väldigt länge i duschen! Och efter att vi skyndat på dom och sa att vi hade lite små bråttom så lyckades vi hinna iväg till coop, men gissa vilka vi möter där!?!?! Jo badmintonkillarna, där fick de se vad vi hade så himla bråttom till... UPPS! Så sen blev det filmkväll hos Tirre och i går pallrade vi oss faktiskt ner till gymmet och hann med en lunch med Mickis. men som tur är ingen träningsverk idag!!!

Igår blev det även middag med Tirre och Mickis och sedan filmkväll! Men nu är jag typ fortfarande mättt efter all god mat och godis! Tur att jag gymmade lite då...

Tisdags

I tisdags var det en sådan där dag då man han med så mycket på den lilla tiden dagen har att erbjuda. Det känndes skönt och efteråt var vi riktigt nöjda med oss själva! Men det som vi var mest stolta över var ändå att vi hann fika TVÅ gånger! Nu känner vi igen oss!!!! och det är bra för magen!!!

Misslyckade hårfärgningar
är välkännt hos mig, så fort jag är i farten med mitt eget eller någon annas blir det alltid misslyckat och i tisdags var heller inget undantag! Mina ljusa slingor blev till fläckar mitt på huvet! tur att det fanns mörk färg också så vi lyckades rädda situationen!


Här för typ ett år sen snart försökte jag mig på Ullis hår, ja kan ju säga att det blev en tripp för att köpa MER färg!

Helhelg

Chillkväll..! Nä, vi körde en helhelg istället!
På fredagen
blev det utgång som sedan ledde till en efterfest i bromma. Kvällen blev hur lyckad som helst, och vem är nu bäst i att övertala vakter? Det måste nog bli jag. Fast någon övertalning blev det aldrig eftersom jag redan hade bestämt mig.
I lördas blev det fest igen, fast chill. Riktigt trevligt! Och jag förstår inte hur man kan vara så trött att man sover bort en hel dag? ja verkligen en hel dag! För i helgen handlade det bara om att sova och sen iväg på nästa fest. I veckan blir mittt mål att sluta sova så länge! Tror inte det kommer gå med tanke på idag, men ändå är jag inte ett dugg piggare.

Choklad - mums!

Är det perfekta jobbet kanske jobbet på Chokladfabriken?? Det vet jag inte men det finns möjlighet till det, jag menar vem vill inte vara omgiven av choklad hela dagarna?!

I morgon blir det jobb igen, fast först blir det en dag framför teven och onyttigheter hemma hos Tirre. Och inför helgen finns planer om biljard eller laserdome, vilket vore hur kul som helst! Sm en chillkväll fast ute! Det låter inte helt fel, och gissa vem som är taggad som vanligt!

Det perfekta jobbet, hallå?

Nu känns det nästan som att det är dags att fixa ett jobb. Jag har absolut inte tröttnat på mitt hemmaliv ännu för det händer alltid något kul ändå! Men för att kunna gå vidare och fortsättta ut och resa och kunna göra roliga saker och fortsätta festa måste jag hitta ett jobb. Jag har haft så många planer inför hösten men alla dom kräver ett jobb, synd att jag är så kräsen när det gäller jobb. "Man ska inte vara kräsen utan ta det man får" säger alla men vadå ska man inte trivas? Nä jag kanske ska sluta vara kräsen men ändå vem vill stå och steka hamburgare på donken eller slita arslet av sig? Jo dom som inte har något annat val! Men jag känner att jag har ett val! Men jag sak hitta mitt drömjobb för eller senare! Jag ska ju ändå starta eget snart så!

Jag börjar nästa måndag

Så var det med den nyttiga måndagen! Den började bra men slutade i katastrof när Tirre ringde ohc vi åkte dirket och köpte godis och sen bar det av till mig för filmkväll! Åå vad jag älskar filmkvällar lika mycket som en utgång! eller de har ju sina olikheter men jag trivs bra med båda! Fast filmkvällar på vardagar och utgång på helger!

Vi var även förbi kyrkogården där vi skrubbade duvan på hennes morfars grav med en tandborste! den blev väldigt fin och luktar nu även ajax! Men hellre det än att den är grön! vi lyckades göra den väldigt fin.

I morgon blir det nog bio för min och Mickis del! Undrar vad man ska se det går så himla många bra filmer nu!

rehab is for quitters

Och där var helgen slut också.. Den går aldeles för fort! Idag var jag på middag hos farmor, men vad hände innan det? jo ingenting! Min dygns ryhtmen är helt fuckt up. Men i kväll blir det en tidig säng-gång så man kommer upp ur sängen innan tolv i alla fall!

Mickis berättade om en kille som skrev: "rehab is for quitters" är inte det typ det klockrenaste på länge. En skön kille. Mickis, där har vi vår slogan!

Helg igen!

Efter en lång kväll igår på krogen blev det en slapp dag idag! Vi hade as kul igår och jag kan bara säga att vi ägde, som vanligt! Ja, jag är klockren och självgod! Men jag har fortfarande en fråga angående gårkvällen, vart var alla transor som ALLTID är där??

Idag har jag varit hos Tirre där vi såg SATC som jag kan utantill men den är lika bra varje gång jag ser den! Jag älskar verkligen den serien och filmen är minst lika bra! Kan säga att i i morgon blir det nog ett litet marathon med SATC, eller varför vänta så länge när jag har hela natten på mig!

Morgon

Nu har jag just ätit upp min frukost och nu på schemat står det först DUSCH, sen blir det en tripp till Mickis på badet för att fika! Mums jag är redan sugen! Ikväll ska jag även jobba och nu känns det bättre för nu kommer jag ihåg vad som ska göras. Så inga misstag i kväll alltså, förhoppningsvis! Ikväll blir det även filmkväll hos MIckis och filmerna på listan är SATC (man kan aldrig få nog) och What happens in vegas (den har jag ännu inte sett).

NÄ nu är det dags att börja göra sig fin, det kan ta ett tag och stressa har aldrig varit min grej!!


Dags för byte

I sommras älskade jag mina fula skor, mina älskade Crocs!

Men i vinter behövs ett par nya favvisar, nämnligen de as fula Uggsen!


Jag älskar när en ny årstid kommer och man ska köpa nytt av allt och man kan heller aldrig få nog av allt man köpt så man köper ännu mer onödiga saker! Har kommit på att det jag har absolut mest av är också det absolut onödigaste! Jag har nämnligen miljoner med smycken! Hur många av alla smycken jag har tror ni jag använder?!?! Klart att man har favoriter i allt men man använder ändå det mesta, men jag har för många smycken för att ens veta om att jag har dom! Men jag ska inte klaga jag älskar smycken och vill inte slänga ett enda par!

RSS 2.0