Shopping

Nu har jag just kommit hem från stan, man borde inte få åka in till stan i denna värme, och där har jag shoppat. Det var ett tag sen nu jag shoppade, inte likt mig. Men nu har jag lite fler påsar med nya kläder hemma. Alltid kul. Men värmen, inte lika kul! Bussarna utan deras airkondition suger verkligen! Och måste alla svettas så mycket?! Det finns något som kallas deodorant?!?! Har ingen hört talas om det? Nä fy det luktade svett i hela bussen. Tur att man fick skjuts hela vägen hem så jag slapp sätta mig på de otroligt ofräscha bussarna igen.

Nu ska jag försöka pressa in alla nya kläder i garderoben, önska mig lycka till!

Sommar och bad

Idag, eller väldig sent på dagen, blev det bad med Nina och Mickis! Nu är planerna många inför resten av sommaren. Eller i all fall för några helger framöver! Det är mycket att hinna med! Jag längtar redan till helgen. Känns som att jag har massor inplanerat hela tiden men ändå inte. För jag gör ju inte speciellt mycket om dagarna. I morgon ska jag i alla fall komma iväg, det ska bli shopping med Heli. Vilket jag ser fram emot, fylla på garderoben är alltid kul.

Nu har jag äntligen kännt på en riktig sommar. I år har jag knappt varit ute och solat eller badat men nu har jag hunit med det en hel del. Jag har redan börjat fjälla men badsuget och solningen har jag inte börjat tröttna på! Äntligen är det sommar, och det säger jag nu när alla börjar jobba och alla snart ska börja skolan. Men bättre sent än aldrig. Jag har ju inte bråttom någonstans!

Snigelsläm

URSCH! Jag hatar sniglar!! Jag har just kommit på att snigelsläm går inte bort från kläder!! Min klännig är förstörd!
Incidenten hos Albin för några helger sen resulterade i att en snigel hade krypit på både mig och Sofia och nu ser jag att slämmet sitter kvar trotts att den har blivit tvättad! URSCH! Jag hatar sniglar de är äckliga och äckliga!

När vi var små och fortfarande lekte med allt möjlig
, tog vi alla sniglar med skal, från svarata små till vita stora sniglar och hade som husdjur. Nu låter det äckligt och jag förstår inte att vi lät dem krypa i händerna och i våra matteböcker. Vi körde snigelrace på rasterna och hade en liten bur till dom när vi inte orkade leka med dom. Då var dom bara söta och jätte roliga djur att leka med, men nu hatar jag sniglar och kommer aldrig mer köra snigelrace eller låta dem krypa på mig. De är värdelösa djur som bara förstör våra kläder!

Nu ska jag gå och skrubba kläningen!

Glöm inte solskyddsfaktor

Igår spenderades kvällev hos Robban, och gissa vem jag träffade på bussen hem?!? NINA! Jag blev värsta förvånad över att se henne på den bussen, det tog ett tag att fröstå att det var hon! Vilken trevlig överaskning. Så vi bestämde att vi skulle ses idag. Eftersom att det nu är så fint väder ska vi nog till stranden för att sola baksidan eftersom att vi båda brännde oss i helgen så glömmer vi INTE solskyddsfaktor idag! Och jag måste bli brun på baksidan eftersom att det inte är snyggt att bara vara halvbrun.

Man kanske ska ut och fuska lite på brännan innan jag drar iväg och badar? Eller så gör jag mig iordning, hon slutar ju om en halvtimme.. BRÅTTOM!

Phu..

Det är dom här bilderna man är livrädda för! Tur att jag bara hittade EN!



Lika orolig varje gång, men den här gången hade vi tur det fanns bara en och den var inte allt för farlig....

Krogen igen!

Inget nytt ställe igår inte, utan det blev det första stället jag besökte som 18-åring. Det var kul, den lilla stund vi var där. Jag säger bara att vi Mickis kommer ha det så kul när vi flyttar hemmifrån! Vi kommer att vara klockrena och vi vet ju hur det kommer sluta! Till att börja med "mamma-posen" den måste vi lsuta med, sen alla lågprismatvaror och för att inte tala om att jag längtar till söndagarna när vi har tvättstugan. Tänk er själva att säga: Nej jag kan tyvärr inte i morogn jag har tvättstugan, det är ju bara så kul, vi kommer dit i våra uffigaste kläder en kut mitt på huvet och tofflor delar med oss av tvättmedlet och tar av andras. Gud vad kul.

Idag mådde vi som vi förtjänade och kom inte upp försen vid tre tiden och då böev det att dra till stranden med resterna av pickniken. Men den här gången glömde vi inte högtalarna! Men vi vill minnas den här låten som lite bättre:

Röd... Eh ja

Filmen hette viss The Dark Knight. Aja vem bryr sig för den var inte bra. Eller den var lite rolig med jokern men för obehaglig för min smak!! Efter bion blev jag och Mickis taggade på utgång, vilket ledde till att vi fick med oss nästan alla till en krog där vi slog oss ner. Men tidig hemgång för idag skulle vi upp och bada! Solskyddsfaktorn var med, men den gav ingen nytta i väskan för jag är nu röd som en tomat på framsidan och på baksidan vit som en jag vet inte vad!! Inte speciellt snyggt med tanke på att det blir utgång ikväll. Tjejerna ska ut!  Vi ska nog prova på något nytt ikväll, men vet inte vart vi ska dra. Hoppas det blir något bra ställe. Men med min träningsverk från igår och min brända hud får jag bara hoppas på att inte lida alltför mycket ikväll. Men det blir ju var man gör det till, och vi ska göra det bästa av situationen! Inte gnälla för jag har bara mig själv att skylla.

Nu blir det att fräscha till mig och försöka få ner den röda fina färgen innan vi ska dra... det kan ju ta ett tag.

Bad och sol

Gårdagen var trevlig, pappa hade i all fall kul! Bra det eftersom att det var han som fylde år. Idag skulle jag upp med tuppen så var därför lite grinig när gästerna vägrade åka hem! För idag skulle jag till Gustavsbergs Badet för att möta upp MIckis och gå ut på en tur med gåstavar! Det var jobbigt men helt ok, och efteråt känner man sig ännu duktigare! Kommer garanterat ha träningsverk i morgon! Efter gången skulle vi bada, men eftersom att Mickis fortfarande jobbade så hjälpte jag henne att rengöra kanterna på bassängen, känner mig duktig, och då kunde vi bada samtidigt och leka i rutchelkanorna! Man känenr sig som fem år igen när man åker! Det var härliga tider. Efter det var det dags för lunch och sedan solning. Har knappt hunnit sola på hela sommarlovet. Är vit som en jag vet inte vad! Det får det bli skärpning på! Så i morgn blir det solning för hela slanten på någon badstrand Mickis ville visa mig. Förhoppningsvis utgång på kvällen! Det var däremot ännu längre sen! krogen är inte lika lockande nu när man kan gå dit när man vill. På sommaren är det ju ändå mysigare att vara utomhus.

Ikväll ska vi på bioprämiären av The Dark Nigth, eller vad den nu heter. Men alltid trevligt med bio, för att inte tala om menyerna! Ikväll ska jag även klä mig ordentligt ifall att man vinner något igen och då vill man ju inte komma som en lodare och skämma ut sig totalt! Nä ikväll får jag skippa crocsen och mjukisarna!

Duktig

Idag känner jag mig duktig som hjälpt till att städa. Ja nu när jag är ledig har jag inget att skylla på. Men det kändes bra och nu får man beröm! Men nu känner jag mig också väldigt trött och äcklig. I morgon fyller min pappa som sagt 50 år, han börjar bli gammal och det börjar jag med! Tiden går fort. Snart är jag nog redo att flytta hemifrån också. Det vore något, och då ska jag ha min mopps också. Undrar vad han skulle heta? En söt liten knubbig/skrynklig hund passar väl i nästan allt! Framtidsplanerna är många men väldigt begränsade. Jobb vill jag inte tänka på, bara det roliga. Det finns massor av roligt att planerna nu när man fortfarande är "ung"! Fast Pappa är snart 50 och han kan väl också göra masor av saker,. plus att han inte verkar lika gamal som sifrorna visar. Varsegod pappa, bäst att vara snäll eftersom att han fyller år och skaffa sig lite plus poäng!

Gay veckan

Snart är det dags att kolla in det nya programmet som jag fastnade för igår, vad hette det nu? "Rick & Steve the Happiest Gay Couple in All the World" Det är ju bara för klockrent att dom använder legogubbar! HAHAH. Det är så överdrivet att det är kul.

I morogn ska jag, tro det eller ej, hjälpa till och måla staketet. Vilket ska bli klart innan torsdag då vi får gäster eftersom att min pappa fyller år. Får e hur det bli med det staketet. Lyckades lite idag också men det lämnade sina vita prickar på altanen, UPPS.

Nu sitter jag och svullar i mig chips och kollar på teven, inte bra. När börjar träningen igen? Nu får man bara dåligt samvete men förr när man tränade då kunde man alltid tänka "jag har ju faktiskt tränat", eller  "Jag ska ju faktiskt träna".  Nu känner jag mig bara som en mättis. men men är det sommarlov så är det! Och vad skulle jag annars göra om inte ligga i sängen och glo på teve?? Och om man ligger i sängen och glor på teve så måste man ha något att äta på.

Gamla filmer-Gamla tider

Gud vad kul med Pride veckan! Idag Uggly Betty och i morgon Despe! Plus ett as skumt program som gick idag, med legogubbar?!?! HAHAHAH Det spårade rejält men det var faktiskt ganska kul. Väldigt anorlunda.

Idag när jag och Robban tittade på Mulan, jag vet as töntigt, kom jag på hur mycket jag älskade den filmen när jag var liten. Hur jag och Milla satt spikade framför teven hela eftermiddagarna och tittade om och om igen på den. Vi verkligen älskade den filmen. Replikerna sitter fortfarande i, illa men sant! Har nog inte haft någon annan film som jag gillat så mycket. tråkigt, men kanske bra det så man inte blir lost framför teven hela dagarna nu längre... Men innan Mulan så var det Titanic som gick på repeat på eftermiddagarna efter skolan. Det var tider då man kom hem och gjorde korv och macaroner och tittade på film enda tils man var tvungen att gå hem och sova. Låter hur trist som helst men vi hade otroligt kul! Och jag kommer fortfarande ihåg den där kryddan som vi älskade att ha på korven, men som tyvärr inte görs längre, det var synd! Och ibland är det även synd att man har växt upp!


Jävla sommarjobbare

Kom på att jag är fett irreterad idag! Jag älskar Donken och de har alltid varit mig trogna! Men idag fick jag spader på dom där jävla sommarjobbarna som bara är ivägen och inte fattar ett piss! Kan Donken bli lite mer seriösare!?! Idag skulle vi komma till mormor på sjukbesök och då önskar hon en happy meal, tur för Donken att i alla fall hon fick vad hon ville! För jag fick det inte!!! Jag säger jag vill ha Lilla menyn plusmeny! Klart och tydligt, när hon då säger att ett glas inte ingår i menyn så säger jag att det inte gör något, men vad tror ni bruden gör??!?!?! Hon skiter i att ge mig en plusmeny!!!!! Hur kan hon, glaset skiter jag fullständigt i jag vill ju bara ha min plusmeny!!! Det låter otroligt töntigt att bli så sur för det men hallå!?!?!? Jag ville ju ha min plusmeny jag var hungrig och mig retar man inte är jag är hungrig! Tur för henne att jag var långt ifrån Donken när jag upptäckte hennes misstag!

En lyckad helg!

En fullbokad helg. I fredas skulle jag knäcka en bio med mickis och det blev Mamma Mia, å herre gud vilken film! Den var så överdriven att man bara satt och as garvade och skämdes åt dom i filmen. Men den var ju rolig i alla fall. Innan bion fick vi några ragg... Några turrar som ville ha biosällskap, men icke vi hade ju vårat sälskap med hennes pappa och hans tjej plus att vi var mer intresserade av popcornen och läsken, MUMS! När vi kom hem blev det OC marathon och ännu mer godis! Vilket resulterade till sen sänggång och en stressig lördag!!

I går, lördag, blev det överaskningspaty för Sofia som fyllde 19 år! Jag och Mickis var runt i hela stan för att hitta något bra att ge bort, vi lyckades tillslut och plus att vi hittade de coolaste skorna vi sett på länge! Dom SKA vi ha med på surfresan! Kvällen blev lyckad och riktigt roligt när vi hoppade studsmatta och jag fick en snigel på mig som senare hoppade över till sofia! URSCH! Den hade antagligen fastnat där efter att jag ramlat av studsmattan ett antal gånger. Men vi piggade upp med Kareoke, vilket jag sög på men vad gör det?!?

Idag har man blåmärken överallt och hjärnskakning, men jag hade kul igår så vad gör det?! Gårdagen blev väldigt händelserik. Men de smaskiga detaljerna får vänta. Nu ska jag gå och få mig något gott att äta!


Ledig

Det känns som att jag inte har ett skit framför mig, allt känns helt ovetande. Nu när jag inte har jobb eller planer känns det också som att jag har alla möjligheter som helst. Jag är inte bunden till något! Så jag har nyss pratat med Mickis och vi har bestämt oss för en surfresa om det nu är möjligt! Och vi ska göra detta möjligt! För om vi bokar nu får vi garanterat plattser till surfpaketet. Hur coolt är det inte att kunna surfa?!?! Jag får värsta OC flaschbacken. Surfmiljön måste vara den mest avslappnande miljön som finns. Men jag hörde att Mickis sett att det fanns ett tränings-schema man skulle följa för att få ut det bästa av surfresan. Gulp, våra föräldrar som just sagt upp våra gymkort vi inte använt på... typ ett år. Men vi får ta och hitta ett nytt ställe att träna på eller så kör vi bara på! WHATEVER.

karlstad

Äntligen hemma från Karlstad, elle var det Norge?!?! Varje gång jag hörde någon prata var det med dialekt eller på Norska. När jag skule skriva mitt emjl till Ullis kom bokstäverna fram på norska... hade mamma lurat mig att vi var i Karlstad fast vi egentligen var i Norge? Man började ju undra. Men tur för mig stog allt på Svenska så jag förstod fortfarande språket.

Hotellet skulle var femstjärninget, lite besviken blev jag. Plus att det var ett gammalt fängelse och det sades spöka där!!!! jag vet att det inte finns spöken men jag blev lite skraj när både jag själv och Sara skrämde upp varandra. Vilket resulterade i att lampan fick förbli tänd hela natten och ippen fick gå på i högsta volym! Men annars var det en trevlig liten vissit. Men skönt att vara hemma och sova i sin egen säng! Och att kunna skriva på datorn utan att konstiga bokstäver dyker upp.

Nu blir det Sex And The City kväll med nattmacka :D

14 Juli

Idag fyller ROBBAN år GRATTIS!
Så lite senare idag ska jag dit och fira honom. Men tyvärr måste jag hem tidigt eftersom att jag tydligen ska till Karlstad i morgon bitti. Jag som fick för mig att det var på Onsdag. Men icke. Så nu ska jag försöka packa lite, men det är som vanligt när jag ska packa, det tar hur lång tid som helst för att bestämma mig för vad som ska med. vanligtvis kan jag börja planera flera veckor innan men jag vet inte vad som hänt med mig, jag har blivit så dålig på att planera sen jag fick lov. Men allt tar sin tid, jag håller väl på att vänja mig vid mitt "nya" liv som.... ja som vad?? Jag har all tid i världen på mig känns det som, och inget att se fram emot, inte för att jag såg fram emot att börja skolan till hösten men det var något som jag SKULLE göra men vad ska jag göra nu? Jag och Mickis kom på att vi behöver något att se fram emot så i slutet eller mitten på Agusti ska vi utomlands på antingen bara solsemester och ta det lugnt och festa eller så kanske det blir en surfsemester, det lät ioförsig as kul! Då åker man till typ Hawaii och bor med massa andra ungdomar och lär sig surfa. Jag blev väldigt taggad på det. Och då har jag något att se fram emot i alla fall, för nu känns allt oändligt och långtråkigt. Vad kommer hända i höst?

Nej nu ska jag fortsätta förska packa inför resan till Karlstad. Undrar hur det kommer att gå?

Tjejkväll

Helgen var mysig, Har varit allt från kalas till tjejkväll!
Tjejkvällarna är alltid trevliga men igår var den till för att peppa upp Mickis. Jag hoppas vi lyckades lite grann i alla fall. Det blev godis, chips och läsk!! Men jag och Nina vågade oss på två månader för gammalt vin. Men det smakade gott och vi mår fortfarande bra.


Men eftersom att Heli skrämde upp mig på kvällen fick jag för mig att jag inte skulle sova försen det blev ljust. Så jag och Nina satt uppe och kollad på filmer tills klockan blev 5, då var vi tvugna att ta moppen till orminge för att lämna en jacka till Adam som skulle till finland vid sju. Det var en uppfriskande tur och vi blev pigga efter det så när vi kom hem blev det fler filmer men när barnprogrammen började somnade vi äntligen. Vilket resulterade att dagen försvann och vi blev sena till fikat, eftersom att allt stängt blev det endast en caffe latte i väntan på bussen hem.

I eftermiddags/kvällen skulle det bli fotboll på Saltarö, men det var väldigt många där och jag var inte så taggad, så när Gabbi kom dit och berättade att hon snart skulle äta middag blev jag ditbjuden och det tackade jag inte nej til eftersom att jag var väldigt hungrig! Plus att det var länge sen jag träffade henne. Så det var trevligt.

KryssningEN

En, kan man säga, lyckad kryssning! Jag är mätt och bakis men båten gick inte under och jag fastnade inte i någon hiss. Det känns bra! Därav en lyckad kryssning. Det började med att spana in alla olika barer, den första blev hälsobaren, dit jag aldrig mer sätter min fot, det var då inga goda drinkar där inte, inte ens drick-bara! Efter vi kollat runt var det redan dags för middagsbordet och det var inget bord med mackor som jag trodde utan massor av bord med massor av olika maträtter och tilltugg och inte för att tala om VIN! Det resulterade i en lång natt på discot! Men ingen kareoke för min del eftersom att vi inte fick tag på låthäftet.... men det var nog lika bra det.

Sedan var det frukost efter att ha sovit i tre timmar, och jag har aldrig varit något fan av frukost och speciellt inte när jag är bakis! Frukosten bestod av allt från tårta till pyttipanna och korv, men jag ville helst bara ha mina skorpor och ett glas te, men det blev icke fallet. Sedan blev det solning under konstgjord sol! Men inte blev jag brunare... bara fulare eftersom att jag var tvungen att bära ett illgrönt armband som visade att jag hade tillgång dit.

Måste sammanfatta att kryssningen var hur härlig som helst och jag har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv! Nä det där får göras om!!

 
Shnygga!

Kryssning

Snart bär det av på kryssning, skönt! Hoppas det blir en god bufé, tyvärr blev det smörgåsbufé eftersom att Sara inte tycker om kött eller fisk och mamam trodde vi ville äta tillsammans, men inte om jag måste sitta och trycka i mig mackor jag vill ha kött eller fisk! Man kanske kan smita in i nån annan bufé sal?!?

Nä nu måste jag hinna packa, jag vet att det är lång tid kvar men det är mycket som man ska tänka på, ett ombyte för alla olika tillställningar! Plus att jag måste göra mig fräsch också! Och det kan ta sin tid. Så nu ska jag gå och göra mig vacker och packa ner mina saker sedan sätta mig på båten och hoppas på den rätta bufén, annars blir det ioförsig ännu bättre mindre mat i magen gör en smalare och det blir ju perfekt inför morgondagens solning!


Min BOK

NU när det äntligen är vacker väder sitter jag ändå inte ute. Nä inte blir man brun och jag har redan börjat tröttna, tacka gudarna för att det finns solarium! Istället har jag börjat på ett av mina projekt, nämnligen min bok! Jag kan knappt vänta tills den ges ut! Boken ska handla om krogen missar, och jag har massor att dela med mig om det vill säga riktiga missar, vad man absolut inte ska göra när man går ut. Eftersom att den enda sanna lyckan är (inte pengar i det här fallet) är skadeglädje. Att få höra om hur andra skämkt ut sig och det enda sättet att garanterat få andra att garva är att göra narr av sig själv, vilket jag kommer att bjuda på i min bok. Inte visste jag att det var så kul att skriva en bok, det väcker minnen av alla galna krog rundor som jag varit med om och mina vänner varit med om. Det här ska bli kul, men nu måste jag väl sola lite också!

Ensambarnet

Nu vet jag hur det känns att vara ensambarnet i alla fall. Det har varit min dröm att få vara det enda barnet, trotts att jag älskar min syster och inte vill sälja henne så har jag aldrig kunnat släppa tanken på hur det skulle vara. Vilken tur jag har att jag väldigt ofta får känna på hur det känns. Det är en dröm men nu börar det bli tråkigt. Det har gått så illa att jag nästan följde med mammsen och hennes vännina på allsång i SIggesta. Idag försökte de få med mig på någon sorts utflyckt, men jag stod emot. Kan mina vänner sluta jobba och Sara kan du komma hem, trodde aldrig jag skulle säga det. Men vi måste faktist förbereda oss inför kryssningen!


Sola Sola Sola

Ännu en kväll med Sex and the City. Kan det bli bättre? Jo, jag han ju vara med Robban också.
Mitt lov har varit hyfsat bra hittils shopping varje dag, då kan det fan inte bli bättre! Men jag saknar solen! Hallå, jag vil bli brun så man kan ta på sig de nya sommarkläderna. Verkar som att jag får spendera hela min tid på kryssninges båten uppe på soldäck. För där blir man brun även om det skulle snöa. Vilket jag verkligen inte hoppas att det gör.

I morgon blir det pressa hela förmiddagen om solen skulle vilja komma fram, sen hoppas jag att jag får träffa mina vänner som jag inte sett på hur länge som helst, i alla fall inte en vecka. Men nu när jag inte jobbar är det självklart att alla andra ska jobba, men jag klagar inte för jag ska fan ha min 500-lapp. Så Heli jag ska bara njuta av att inte göra ett piss!

Hörs imorgon!

Sko djungeln

Skor, hur ska man kunna hitta ett perfekta par skor som man inte får skavsår i och som ändå är supersnygga?! Nej det går verkligen inte, men idag kunde jag inte ens hitta ett par snygga skor. Skavsår får man på köpet av snygga skor och de kan man väl tåla men när det inte ens fins ett par snygga skor, då får jag panik!

Ikväll blir det SATC och hemma-spa. Händerna och naglarna börjar likna det gamla innan jag hade jobb. Det är bra, men jag måste hjälpa det på traven. Hemma-spa är hur skönt som helst och på Torsdag blir det riktigt spa, ännu skönare. Eller nej faktiskt inte. För jag hatar att bli masserad eller att någon läskig typ håller på med mig. Därför är det skönare hemma där ingen glor eller masserar obehagliga geggor på en. Eller Hasseluddens spa slår allt, när du kommer hem Ullis då ska vi dit igen, och då jävlar ska vi övernatta. Det ska bli så skönt.


Tröttnar aldrig

Nu har det gått en vecka och nu är det bara 51 veckor kvar! Jag har lovat att skriva och aldrig att jag skulle tröttna! Det vet du Ullis! 365 Mejl och "jag saknar dig" och jag kommer ändå inte tröttna på dom. kom ihåg jag vill höra allt och du ska få höra allt. Du har redan hört om mina planer på boken och nu mina planer för mitt företag som jag hoppas blir av.

Just precis jag har bestämt mig för att öppna ett eget företag, när jag insåg att det inte finns något jobb eller företag för mig så ska jag öppna ett eget och när det går riktigt bra kan jag göra det jag vill bara ta det lugnt och jobba när jag har lust, inga tider att passa och jag får göra det jag vill. Snart ska ni få höra om mina planer. För jag har redan kontakter att prata med. Det här ska bli kul!

Shopping

Idag har jag varit och shoppat hela dagen, vilket resulterade till lite fynd! Det blev ett par Chionos, as snygga!! Sen en T-shirt och en jätte söt klänning, men tyvärr inga skor. När jag var och shoppade insåg jag att jag verkligen behöver ett par, men hittar man något man någonsin behöver? Eh Nej! Man blir tokig. Jag ville ha ett par skor med öppen tå eftrsom att det kan vara snyggt på sommaren med målade tånaglar men så kom jag på att jag slitit bort min stortånagel så 1: jag har ingen nagel att måla och 2: det är väl ändå superäckligt att inte ha någon nagel... Den hade lixom gått sönder så den var i stort sett redan av när jag slet av den. Men URSCH vad äckligt det var. Hoppas den hinner växa ut innan sommaren är slut vill inte gömma den i heltäckande skor hela somaren, och hur blir det på stranden, får nog ta och måla i skinnet. Hoppas det går.

En dag avklarad

Nu var första semesterdagen avklarad, och kan alla sluta säga att jag inte har semester. För jag har semester från jobbet. Vist är det så att jag inte har något jobb att komma tillbaks till från semestern men vad gör det för jag har semester tills vidare och det kan jag leva med. Jag är mellan två jobb och det kallar jag semester.

Idag har jag hört massor av roligt från Ullis som verkar ha det väldigt bra, men själv längtar jag bara tills du kommer hem för när du är med händer det alltid något och just nu händer det inte mycket. Men jag får väl ta tag i det själv eftersom att du inte kan göra det på ett bra tag. Men du vet vad som händer efter att vi träffas på arlanda!!!!

Undrar vad som ska hända nu
min första dag spenderades framför solen vilket kändes bra, nu är jag tillbaks, eller nästan i alla fall. Även fast jag inte kom i säng försen vid 1-tiden så vaknade jag straxt efter fem på morgonen, vad är felet? Men jag hoppas komma in i sommarlovsrhytmen snarast möjligt nu. För jag vill verkligen känna på det nu, det är verkligen efterlängtat! I morogn ska jag nog pressa lite mer sen får jag se om det blir lite socialt umgänge med mina vänner som jag ej träffat på jätte länge. Käns som att det vore evigheter sen, men inte konstigt, att gå ifrån att ha träffat varandra varje dag till att bara träffas en gång i veckan. Käns konstigt att behöva vänja sig vid sådant. Men det som känns ännu mer konstigt är att vi ska börja jobba nu, att vi aldrig mer kommer sitta i skolbänken tillsammans och skriva av varandra eller kopiera texter till varandra. Jag kommer aldrig sakna själva skolan men jag kommer däremot sakna allt man gör tillsammans i skolan. Jag vantrivdes aldrig när jag fick vara med er!

SEMESTER

Äntligen semester!  Det var skönt att ha klarat av fyra veckors hårt arbete, fy fan vad duktig jag är och nu kommer belöningen! Men jag är osäker, för idag vaknade jag vid fem!!! Det ska inte hända nu när jag har lov och får sova hur länge jag vill! Och när jag skulle sola kom det massor av moln, vart kommer dom ifrån?!? Det var ju klarblå himel när jag tittade ut och böt om till bikinin. Nä ser u som att jag får behålla den kritvita färgen och bondebrännan. Undara vad som händer ikväll, mina planer som jag planerat verkar inte gälla längre.

men Igår skulle Patrick firas som fyllde år i veckan det blev bowling och bio, as kul. Även fast bowlingen sög, jag förlorade, och bion sög, den var bara lite små rolig. Vi var ett gäng på 8 pers men tur att bion inte var eftertracktad så vi fick plattser bredvid varandra. Jag har kommit på en grej, att i varje film det finns en dvärg med så är det alltid han som är klockrenast. Dvärgar är alltid så roliga i alla filmer. Så den här filmen var inget undantag. Det är nästan värt att se dåliga filmer bara de har en dvärg med i den. Nä nu ska jag inte vara allför negativ, jag älskar att klaga men gårkvällen var lyckad och trevlig så man får hålla fast vid det som är bra. Jag hade trevligt!

Fräsch är viktigt

Nu är jag lika trött som vanligt, mormor & morfar har just åkt hem efter en middag. Inte nog med att jag är trött nu utan jag är också jätte mätt!!! Snart blir det sängen. Idag fick jag höra av min kära kusin att jag tydligen luktade illa. Ok jag hade jobbkläderna på mig och var väldigt dammig och skitig, men lukta illa gjorde jag definitivt inte!!! Jag dubbell-tjecka det. Tillslut kom vi på att hon säkert relaterar jobbkläder till en illaluktande doft. Ja så måste det vara. Nog att jag är smuttsig på jobbet men luktar illa ser jag verkligen till att INTE göra!!!!!

I morgon är det sista heldagen på jobbet och dagarna går väldigt fort. Eftersom att vi är klara med hela skogen så behöver jag inte oroa mig för att jobba där uppe. Så i morgon blir det jobb nere på bygget igen, vilket är mycket roligare och alla är så trevliga och pratglada, vilket jag gillar. Prata är nämnligen något jag gillar, inte för att jag bara pratar, jag jobbar också väldigt hårt! Så därför ska det bli skönt med semester och spa behandlingar! Kan knappt bärga mig!


Klar

Nu har vi äntligen rensat klart i skogen på jobbet! Det måste firas!!! Det ska firas framför allsång på skansen med mamma och godis! Det känns helt sjukt för en vecka sedan satt jag hos Ullis och gotta i mig samtidigt som vi såg på allsång. Nu är hon långt borta och jag får sitta hemma med mamma. Det är inget fel på min mamma det ska bli skönt med en hemma kväll med henne, men eftersom att jag jämt är så trött är jag inget trevligt sällskap längre. Men på fredag efter tolv börjar mitt lov och jag vara så jävla kul att vara med hela sommaren och resten av min lediga tid! Undrar hur länge det blir. Oavsett det så ska jag bara leva i nuet och njuta. För om jag börjar tänka framåt blir jag bara rädd. Eller jag ska planera för en dag som kommer om ett år. För den ska bli perfekt för mina kära vänner Ullis, som kommer hem, och Michaela, som fyller 20 ÅR!!!

RSS 2.0