Inget körkort Inget kul

Idag skulle jag ha fixat teoriprovet... men det glömde jag och kom på att jag måste ring för att få en specialtid.. för specialfall... *SUCK*  Och körlektionen idag gick väl sådär... jag kan tydligen inte krypköra. Men va fan krypkörning är för mesar och de som inte kan köra!
Jag ska ha mitt körkort innan sommaren!!!!

I kväll händer inget kul tyvärr.. Men i morgon blir der bio och middag på donken det ser jag fram emot!!
Det har ju inte funnits så mycket att se fram emot det här lovet med det har blivit kul ändå med impuls aktiviteter, som inte är min grej men det har visat sig vara bra ändå! Man får ju se til att hitta pånågot för det här är det näst sista lovet jag kommer att ha.....  Nu blev det dålig stämning men det är posetivt att jag har ett lov kvar :D

Nä nu blir det let´s dance och Danny  ;D


Rädd!!!

Jag har just varit ute med Tirre och hennes "bil" och hämtat max i eriksdal. Det tog ett tag att hitta dit eftersom att jag inte var någon höjdare på att hitta dit..... det hade nog varit bättre om jag varit tyst!!! ;D
Men nu ska vi fortsätta svulla i oss smulorna från chipspåsen och sedan soooova!!

Godnatt!

Grattis :D

Vill bara gratta min kompis som klarade körkortet idag!!
Förhoppningsvis blir det min tur snart ;D

Looov!

Nej, det här lovet komemr verkligen INTE att bli roligt!
Det började roligt när jag var ute och övningskörde, jag är nu närmare mitt körkort ;)
Nä i veckan ska jag plugga...! Inte roligt dock slutar veckan med en körlektion, då har jag något att se fram emot!

Idag gick jag upp klockan 10 när någon idiot som hette Hanna ringde och väckte mig! När jag får reda på vem det är kommer det att bli väldigt synd om henne! Eftersom att jag då ändå var vaken gick jag upp och pluggade, sedan bokade jag min körlektion! Men nu när jag läst de 30 sidorna som jag skulle så blir det fortsättnign på mitt OC marathon som jag slutade någon gång vid 3 i går natt.

Så hej svej nu blir det OC :D

Halloj!

Nu är den äntligen här, min blogg som i alla fall jag har längtat efter. Eftersom att jag abolut inte har någonting att göra ikväll så har jag nu tid att börja min bloggkariär! Nu när det ÄNTLIGEN är lov har jag också tid att skirva något mer än bara det här första och absolut inte sista inlägget!
Så  nu börjas det!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0