Julen är nära

På bättringsvägen?? IN MY AS! Nej jag blev istället sjukare igen. Men jag pallade mig ut för att köra lite vilket gick bra och i morgon blir det jobb från 17-21 vilket inte lär vara alltför ansträngande.

Idag har jag köpt, nej idag har mamma köpt, den första julklappen som ska vara till min mormor! Nu börjar det bli jul! Julkänslan har kommit fram och kan man längta mer till jul! Chokladkalendern som är ett måste är också införskaffad så nu är det bara att fixa klart alla julklappar och äta alla 24 chokladbitar sedan är julen redo att firas!!!!

Slitsam vecka

Jag pratar defenetivt inte om denna vecka, hela förra veckan jobbade jag på Jm och kvällarna på Doctus. Eftersom jag inte är van vid att jobba tog det hårt! och När jag äntligen fick helg blev det of course UTGÅNG!!


Efter alla utgångar i helgen blev det en vecka sjukskrivning!
Jag var helt slut och jätte sjuk! Jag som aldrig blir sjuk?!?!

Men nu börjar det bli bättre och en nästan helt ledig vecka kommer nu framöver!

Trött och sliten

När gänget, Mickis & Sofia & Emmeli, kom förbi mig igår blev det förkrök med drinkar och ölspelet! Sedan blev det att åka till Siggesta där festen ägde rum! Vi ägde dansgolvet och körde på. Men tidig hemgång och en sliten Jenny klev upp idag för att gå till jobbet! Hörde ni gå till jobbet! Än finns det nog hopp för mig...

I veckan ska jag sova för det känns som om jag missat den biten nu i helgen! Blev tidig uppgång i lördags också eftersom jag lovat Gabbi att åka och bada med henne, och det verkade som om hon inte var lika trött som jag på morgonen... Nä nu fryser jag snart ihjäl får bli ett varmt bubbelbad nu!

Sing star.. not my thing!

Nu är jobb veckan slut och det firades med utgång igår! Först blev det singstar hemma hoss Joanna riktigt kul!!!
Men kvällen slutade i katastrof! När vi äntligen ville komma därifrån fick vi inte ut våran jacka och vi blev istället anklagade för att försöka sno någon annas jacka?!? Vad hände där!? Den enda jackan vi ville få ut var ju mickis svarta jacka inte den äckliga röda! Men tillslut kom vi hem och båda var riktigt irreterade men kvällen började i alla fall bra!

Ikväll ska vi, jag, mickis och sofia ut och festa. Vi är riktigt trötta men vi ska nog lyckas tagga till! Vi får ju inte banga nu! Vi bangar aldrig!

Fyrhjulsvagnen

Idag var jag så trött att jag höll på att somna stående.. jag skojjar inte var inte långt ifrån att näsan slog i marken! Men jag klarade av dagen och nu är det bara en dag kvar till HELG!!!

Idag på jobbet gick även min bästa jobvän sönder!!! Min älskade fyrhjulsvagn pallade inte trycket och lyften pös ur... han är nu på lagning och jag hoppas få tillbaka honom i morognhel men ren lär han aldrig bli! För lyfta är inte min grej, han gör det så bra åt mig.

Tillbaks till jobbet,

I alla fall för ett tag till.
Idag känner jag mig faktiskt duktig förförsta gången på länge. Idag gick jag upp klockan 5 trotts att jag knappt hade hunnit somna för att åka iväg till jobbet på JM som jag blivit erbjuden nu i en vecka till att börja med. Ångesten vars tor och jag hade evrkligen ingen lkust men när jag kom dit ändrade jag min åsikt. Alla var jätte trevliga och de kände igen mig vilket fick mig att må lite bättre och jag kunde satanna dagen ut och gissa vart jag är nu?! Nu sitter jag på doctus mitt andra jobb som jag fick gå till direkt efteråt, det betyder att jag jobbat från 06.30 till hmm jag har ännu inte slutat men troligtvis slutar jag 20.30. Jag är ej bra på matte så jag tänker inte räkna ut hur länge det blir....

Sen måste jag berätta mer om kryssningen och bilder från utgången i fredas!!
I lördas tog vi det lugnt och hade en skön hemma kväll hos mickis där vi, jag, mickis, jonna och emmeli tittade på en bra film och en lite mindre bra pluss att vi svullade och det var vi verkligen värda...!! hahah som alltid!

Haj igen

Dålig uppdatering, jag vet! Mitt liv är väldigt hektiskt, haha NOT! men man gör ju vad man kan! och idag har jag jobbat, tränat två pass och nu är jag helt slut! Men snart börjar mina program och sova är för veklingar!

I morgon blir det även mer jobb, fast får se hur länge jag pallar!

Kryssning imorgon!

Fredagen blev hel-lyckad och trevligt sällskap!
Först blev det tacos till middag hema hos mickis, Underbart! Sedan fortsatte vi på rosé vin och sedan bar det av till 90´s dit alla skulle. Vilket drag när spice girls drog igång! Gamla låtar med gamla minnen till! Kvällen blev lyckad (Mickis <3 transan) men slutade dock lite sämre men what to do!




I morgon drar jag, Tirre, Max och Patrick på kryssning och det ska bli hur kul som helst! Men kommer sakna dig min GULLEPLUTT!


Snart tillbaks till jobbet

Nu förstår jag varför man inte kan tvätta en SkinnJacka i tvättmaskinen... den luktar jätte konstigt..

Snart ska man iväg till jobbet igen och ingen aning om när jag slutar. Men jag har laddat upp med en bok (som jag aldrig kommer öppna), en tidning, ippen och en bubbelvatten! Så jag ska nog klara av kvällen jag menar de har ju datorer! Sen tror jag faktiskt inte att det kommer bli så länge.

Nya naglar!

Ja idag var vi och fixade våra naglar och nu har vi äntligen våra fräsha naglar!
Det var verkligen på tiden att jag fixade dom jag har nog aldrig haft så här fräsha naglar förut och heller inte så långa, vilket känns ovant! Jag har ju aldrig kunnat ha långa pga innebandyn men nu när jag get upp den så är det fritt fram! Bara jag inte har av dom...

Nästa tisdag ska jag även fixa mitt hår som också har spårat! Snart kommer jag känna mig fräsh!

@ the work

Nu sitter man på jobbet och väntar på att man ska få sluta. Idag ska jag nämnligen hem och SOVA!! vad jag vet än! Mina planer går oftast urvägen. Idag är det också dagen då jag börjar min nyttighet! Ni vet det är ju måndag... men ändå har jag klämt i mig cola.

I morgon ska jag försöka få med mig Mickis på bio, dock har hon just sett den filmen så mitt försök är redan dömt att misslyckas. Men vad gör det när vi annars åker och gör våra naglar fina, mina är just nu en katastrof nerklipptna och tunna, herre gud det måste bli ändring!

Den galna helgen!

Fredagen
Efter förfetsen är vi redo för staden, men vi lämnade maskerna hemma!!!


Lördagen
Dags för ny fest och vi är redo!

Vackra, EH JA!

Hallowen x2

Nu är Hallowen över, tråkigt men sant och vilken jävla helg asså!
I fredags
var det fest hos mickis där vi förade rejält och gick "bus eller godis" med alla små barn, vilket slutade i tårar från barnen efter en läskig gubbe. Men efter festen drog vi vidare till staden och det slutade i bromma och sen blir det inga mer detaljer.

I lördags mådde man som man förtjänade men pallrade sig ändå till kyrkogården på dagen för att tända ljus, det är så fint men ändå så jävla sorgligt. På kvällen bar det av till Sofia som hade tjejmiddag och den var seg i början eftersom att man fortfarande inte kände sig på topp. Men efter middagen och groggarna blev man på bättre humör och kvällen blev lyckad.

RSS 2.0