En väldigt trött Jenny

Nu är det bara tre och en halv dag kvar tills mitt LOV börjar! Idag var absolut den värsta dagen, inte för att det var jobbigt utan för att jag var så sjukt trött! Jag lovar att om jag hade stått stilla länge nog hade jag nog somnat stående! Men nu är jobbdagen slut och nu ska jag bara ta det lugnt och sova tidigt så jag kommer upp i morgon med, det går faktiskt väldigt fort och snart är det slut, undrar vad man ska göra då!? Eller jag vet såklart vad jag ska göra just då. Då ska jag göra allt man ska göra på sommaren, sola, slappa, vända på dygnet, festa och såklart bara VA! Men efter det kommer ångesten, vad fan ska hända sen?! Jag skulle kunna leva på att bara VA i hela mitt liv om jag inte visste att det verkligen inte fungerar så. Att man verkligen måste jobba. Så då är det väl bara att försöka pallra sig iväg till något jobb senare i sommar eller varför inte i höst? För först ska jag ha mitt LOV och sedan börjar den verklighet jag fruktar och förtränger!

Helgen slut

Nu är helgen snart slut och jag börjar min sista vecka på JM i morgon.
I lördas var jag hos Michaela som fylde år, det var riktigt trevligt, TACK för en lyckad kväll! Men framåt slutet blev det för mycket av det goda och jag begav mig hem till Robban som faktiskt tyckte synd om mig. Sånt händer inte ofta! Idag vaknade jag upp och mår som jag förtjänar. Ringde Heli som jag lovat följa med på Bio med idag. Henne ringde jag typ tjugo gånger plus massor av elaka röstmeddelanden, tur att hon inte kunde öppna dom! För när jag blir irreterad blir jag verkligen irreterad. Så snart ska jag ta bussen och möta upp henne för en middag och sedan blir det SATC IGEN!! Men den var ju så bra. Egentligen skulle alla tjejer följa med men eftersom att det bara var jag och Heli som tydligen kunde så får det bara bli vi.

By the way så har mamma bokat in två små-tripper vi ska göra nu i sommar. Båda ligger nära varandra med tanke på att det inte är länge hela familjen har lov tillsammans. Så först den 10-11 Juli åker vi på kryssning med Birka Paradise, vilket ska bli otroligt skönt och jag ska bara njuta. Sedan den 15-17 åker vi till Karlsstad för att ladda batterierna på något lyxigt hotel med spa-avdelning. Gud vad jag ska slapna av och bara njuta. Hoppas också på en hel del shopping där, om det finns någon galleria?!

Idag är det också en speciell dag för min kära vän ULLIS!!!! Hon åkte idag till USA där hon ska vara i ett år!! Å herre gud vad länge, men det kommer gå fort och snart så är hon här hemma igen och har massor att berätta. Förhopningsvis har jag det också, så Ullis vi ses på Arlanda den 28 Juni :D

Snart helg

Nu är jag inte den enda som hamnat på fel jobb. Jag har fått en kompis. Idag kunde jag till och med hinna med lite solning, luta sig bak mot husväggen och kavla upp ärmarna, kolla på när de andra arbetade. Det enda som fattades var en Cosmopolitan. Eh ja, jag har fastnat för SATC.
Nu är det bara en dag kvar innan helg. I helgen blir det shopping och 19-års kalas. Jag ska också hinna med att träffa Robban nu när han kommer hem.

För på Lördag fyller Michaela 19 år, och det måste firas, det är ju bara ett år kvar tills hon fyller systembolags-åldern. Så på Lördag ska vi hem till henne, det har inte blivit så mycket socialt sen jag började jobba. Bara träffat Ullis, men hon är ju första prioritet!!!! För sen ser jag inte henne på ett år, och det kan inte jämföras med fyra veckor!

God natt (illa)

Det gick fort att bestämma sig, nu kan jag knappt hålla mig vaken så ingen fotboll för mig ikväll, fan vad tråkig jag är men snart ska jag bättra mig. Nu kan jag i alla fall förstå varför jag jämt är trött, så då känns det bättre.

Ska ringa Robban först och kolla vad de har för sig på festivalen, och förlåt Patrick för att jag skrämde dig! Men Det var faktiskt viktigt!
GOD NATT!

Fotboll/Sova?

Dagen på jobbet gick som det brukar, jobbigt men det funkar och snart har jag min lön. Tro det eller ej men jag fick en pinne i ögat också, jävla pinnar som ska plockas. Jag gör illa mig hela tiden, får börja boka sjukhusbesök på varje rast.

Ikväll blir det fotboll eller tidig sängdags, har inte bestämt mig än, Ullis ska ut och festa så hon ska festa för mig med, så då slipper jag få dåligt samvete att ligga hemma och sova! Hade gärna velat vara med, men då hade jag ej hunnit hem innan jag ska till jobbet. Men om ett år då ska vi ut igen!!!!

Ärende

Nu sitter jag och Ullis och kämpar med Patriks pressent det ska bli så fint och Ullis försöker verkligen, och kollar på Allsång. Hon mötte upp mig på jobbet eftersom jag fick jobba över i 10 minter. Sedan åkte vi och åt en trevlg middag för två. Nu är det inte långt kvar tills hon åker, shit jag längtar tills hon kommer hem då jag ska stå, smällfet och helt misslyckad, på arlanda och hämta hem henne!

Måndag

Så var det måndag igen, och måndagar är aldrig roliga när man inte hunnit komma in i veckorytmen. Men den här måndagen var ännu värre eftersom att jag och Ullis vänt på dygnet nu i helgen. Så när jag skulle upp i morse hade jag fortfarande inte hunnit somna!! Det blir en tidig kväll ikväll kan jag lova.


Här bjuder jag på fina bilder från helgens bio besök som var otroligt lyckat, SATC får fem av fem toasters, KANONKUL!

   
Nej jag kan tydligen inte ta biler, men ändå är vi söta!

Dagens planer

Nu har vi äntligen pallrat oss upp och planerna för dagen är bestämda. Nu ska vi fixa i ordning oss om vi hinner, sedan ska vi rulla iväg till Robban och hitta på något roligt innan grabbarna drar på festival. I veckan får vi roa oss utan dom, men de kan nog vänta sig ett och annat samtal.


Nä nu ska jag trängas med Ullis framför spegeln och hoppas vi hinner iväg och hinner förbi poliskontrollen.


SATC :D

Bakis och JÄTTE hungrig begav vi, Ullis oh jag oss till Donken med Patrick och Robban. Där blev vi genast på bättre humör när vi äntlgen fått i oss mat. Men när vi kom till bion hände grejor. Idag hade jag och Ullis bestämt oss för att man inte behöver klä upp sig när man ska på bio-premiär eftersom att man bara sitter i en mörk salong och eftersom att vi inte tog bussen skulle ingen få se oss. Men helt fel tänkt av oss. När vi satt oss i biosalongen och börjat proppa i oss popcorn kommer en tant in och ska lotta ut en goodiebag till en på rad 7 och platts 155. Gissa vem som sitter där?! Jo jag i min as lodiga outfítt. Där i en salong fullproppad får jag kämpa mig ner till tanten och hämt väskan full med onödiga grejor, inte för att godiset var onödigt. Plus att jag trampade på allas fötter när jag käpade mig förbi alla människor. Nä nästa gång får man väl ta och klä upp sig hyfsat i alla fall, inte för att jag lär vinna nån mer gång, men hellre det säkra före det osäkra!!

Nu ska jag och Ullis klämma en film, vi har insett att vi råkat vända på dygnet så då är det bara att fortsätta i dem banorna, GOD NATT!

Midsommar

Midsommarafton avklarad. Det blev riktgt trevligt när jag på dagen träffade Heli och käkade suschi som jag inte ätit sedan jag slutade skolan, MUMS! Senare drog jag till Sofa där det blev middag och kubb, som sög eftersom att mtt lag förlorade! Fick dock i mig lite för mycket av den äkliga drickan jag fått tag på. Inte för att jag spårade men idag känns det inte lika kul. Igår på kvällen kom Ullis som var fylletaxi till mig och hämtade upp mig. Det blev vidare fest med henne och P på ballkongen och en sen kväll vilket resulterade i en rejäl sovmorgon. Vi kom tillslut upp vid tre och drog hem till mig för att jag skulle få hämta andra kläder och duscha inför Bio-premiären av SATC!!! Nu är vi hemma hos Ullis och ska börja fixa. Men det jag just nu ser mest fram emot just nu är såklat DONKEN! Jag är hungrig eftersom att frukosten bestod av chipsresterna från igår. Vi var tydligen hungriga igår när vi såg att det endast fanns smulor kvar i påsen.

På JM

Nu Lovisa ska jag berätta vad jag gör på JM, jo jag är ibland uppe i skogen där jag rensar bort alla träd som de fällt och stockar som börjat ruttna. Och ibland är jag på bygget där jag sliter som ett djur. Jag bär runt på plankor, dörrar, dörrkarmar, bygger staketen runt bygget och bär massor av saker som ska in i lägenheterna. Plus att jag städar så jag snart blir dammalergiker. Jag känner mig aldrig fräsch eller ren när jag är på jobbet. Idag fick jag ioförsig skruva fast fönsterhandtagen som jag skruvat fel igår, och jag fick också höra att jag hamnat helt fel när jag råkade kalla skruven för spik. Men alla gör mistag och jag behöver inte kunna namnen för allt i bygget det vore omöjligt!

Ikväll ska jag kolla på fotbollen även fast jag håller på att somna redan nu ska jag hålla mig vaken hela matchen för den vill väl ingen missa?! Igår somnade jag vid nio, och så tidigt har jag inte somnat på hur många år som helst, det var skönt! Men ikväll blir det sent tyvärr och det blir en tuff morgon i morgon. Men som tur är så blir det bara halvdag. Tur för mig för då hinner jag vila upp mig inför midsommar, men senare i morgon ska jag träffa Robban.


Jag är för trött

Börjar bli tjatigt men jag är helt slut, pallar inte skriva något. men snart är det helg och då ska jag vara pigg!
För påFredag är det midsommar, vet inte än vad jag ska göra men något ska jag väl komma på. Gäller bara att planera lite vilket jag får göra nu i veckan.
Lördag ska jag på Bio med Ullis, Robban och Patrik och vi ska se Sex And The City! Vilken lycka, i alla fall för mig och Ullis!
Söndag blir det sova ut inför nästa arbetsvecka, men något mer lär jag hitta på, eller kanske inte.

Golf i sommar?!

Måndag morgon är alltid värst, spelar ingen roll om man ska på något väldigt roligt. Måndag är och förblir alltid måndag, den värsta dagen på hela veckan! det gick otrligt segt på jobbet (kul, NOT, att för en gångs skulle kunna säga jobbet), inte nog med det jag såg en ORM också!!!! Eller så var det en sne pinne, men krypningar i hela kroppen tillkom! URSCH!! Sedan fick jag fyra fästingar som kröp på mig, URSCH, då fick man också krypningar i hela kroppen.

I helgen blev det övningsköra, det gick sådär efter att ha nästan kvaddat bilen två gånger. Och på söndagen blev det fotbollsgolf! Ingen rolig bana eftersom jag knappt kom fram till green. Men jag kom tvåa i alla fall, det var ju bra! Men jag får nog satsa på riktig golf i sommar, Mickis grönt kort i sommar eller vad säger du?!

Snart LOV

Gud vilken dålig uppdatering! Men jag har haft otroligt mycket att göra, nämnligen sova! Är helt slut efter jobbet. Men nu är det äntligen helg och jag har inte gjort mycket vilket faktiskt känns skönt. Lite ångest över allt jag skulle vilja göra men inte orkar. Men veckan som kommer blir kort eftersom att det blir midsommar sedan har halva tiden gått! Sen när jag blir ledig kan jag gå upp när jag vill utan ångest att ha sovit bort något eftersom att jag kan göra vad jag vill på kvällen och skjuta upp allt som jag borde göra! Men en sak kommer fattas när jag blir ledig, nämnligen du ULLIS! Så snart jag slutat jobba ska jag lägga all min energi på körkortet och om ett år kommer jag stå med bilen vid arlanda och vänta på dig ;)
Du kommer bli chockad över allt jag kommer åstakomma under det här året :D

Bondebränna

Jag är helt slut idag! Jag visste att det skulle bli jobbigt men inte så här jobbigt! jag kommer aldrig hålla mig vaken under matchen ikväll. men tur det för jag måste vara pigg i morgon när jag ska jobba nere på bygget.

Idag skulle jag bättre på min bondebränna! Nä, jag skulle få bort min bondebränna, men då börjar det regna! När jag kom hem luktade jag inte gott. Men på eftermiddagen blev det sol, men inget resultat i brännan. Bondebrännan är en klassiker men den ska inte få visa sig iår. För något år sedan fick jag nog den fulaste brännan ever! Jag var ledare i fotbollskolan och där hade jag t-shirt, shorts och fotbollsstrumpor. Gissa bara hur brännan blev, säger bara att jag satt inne hela restrerande sommaren. Sommaren efter det var jag och spelade golf, och därav en ny bondebränna. I år ska det inte upprepa sig!

Nä, GOD NATT!

Första dan

Nu är första dagen avklarad ch det var inte så farligt som jag trodde. Dagen gick väldigt fort, den började med att vi skulle till Huddinge och köpa jobb-kläder till mig. Man känner sig inte alls het i dom, plus den där hjälmen man ska gå runt i på bygget inte gör saken bättre. Men det gick fort och jag kommer lugnt ha träningsverk i morgon och redan nu känner jag mig helt slutkörd. Låter som att jag kommer sova gott inatt!

Snart, lite senare ska jag iväg på fys med innebandyn, jag tycker att dagen var ett enda stort fyspass och styrka så jag tycker verkligen inte jag behöver ett till pass, synd att dom andra inte håller med bara.

För jag har tagit studenten!

Det var det roligaste jag gjort i hela mitt liv tror jag! Allt var bara helt sjukt, men allt höll på att gå åt helvette när vårt flak ej dök upp! Men när vi tillslut fick ett blev allt underbart igen!
Men saknade dig på skivan bara!

Nu är man inne i nån sorts ångest och ändå lättnad! Vad fan gör man nu? Jo mitt svar är jobba! Jag har kommit på att man inte ska lova saker när man är full! För jag lovade att jobba på JM och plocka pinnar när vi hade vår skiva. Det lät jätte kul då, men nu har jag bara sååå ångrat mig! Jag ska jobba nu i fyra veckor mellan halv 7 till halv 4! Jag kommer aldrig mer bli mig lik efter dom veckorna. Så i morgon kockan sex ska jag iväg och fixa jobbkläder, URSCH! Undrar vad jag ska få för kläder.

Får nog sova snart för jag kommer aldrig komma upp i morgn annars!

FÖR I MORGON TAR JAG STUDENTEN!

Shit i morgon tar jag studenten! Det är helt sjukt, kan inte förstå!
Dagen idag har varit helt sjukt stressig, fast jag vet inte över vad. I morse skulle jag just gå ut och sola då jag får reda på att jag SKA in till stan med Ullis. Vi åker in och går till nagelsalongen för att fixa hennes naglar, som blev as snygga! Sedan dra vi för att shoppa det sista. Vi får båda panik och sätter oss och äter Brownis. Då blev vi på bättre humör och tillslut hann vi fixa allt.

Nu ska jag snart börja fixa låtarna till flaket som jag och Ullis har fått ansvaret för, sedan blir det mer planering och fixa det sista, är helt speedad!

Shit

Shit, här hinner man inte uppdatera längre! Fan vad jobbigt att ta studenten, är så trött fast ändå är allt bara underbart! Gårdagen spenderades först i skolan där vi målade plakat till vår fönsterplatts på torsdag när vi tar STUDENTEN! fast därifrån drog jag tidigt när jag insett att jag förstört den med alla blåa prickar! UPPS! Sedan blev det en sista måltid på vårat favoritställe BAMSES! Härligt med Pizza och bea-sås. Efter det fick jag och Heli ett ryck och drog in på en droppin salong där jag klippte mig!!!! För en gång skull är jag nöjd men nu vet jag inte hur jag ska ha håret längre, det får jag testa ikväll om jag hinner. Senare blev det middag på donken innan vi, Jag, Ullis, Patrik begav oss till Robban på ytterligare en filmkväll. Synd bara att jag glömde filmen.

Idag blev man väckt av morognpigga Heli. Så jag fick varken sova eller sola. Vi åkte till skolan och käkade lunch på Brasco där vi alltid köpte godis förut men som nu blivit en resturange som vi ofta besöker! Och som tur var så hann vi också in på solariet och jag fick äntligen sola! Men anledningen till att vi åkte in var ju för vårshowen, en sista show. Vilket jag är glad att jag inte missade då Jakob från The Voice var där. Klockren snubbe!

Får se vad som händer ikväll, blir en morgondag med många ärenden så får se vad jag pallar ikväll.

Sista skoldagen

Tänk i morgon är det den sista skoldagen! Den sista skoldagen i mitt liv! Jag tänkte bara gå på en lektion så det blir en kort sista skoldag också. Sedan, förhoppningsvis, så ska jag införskaffa mig det sista inför studenten som en klänning till kvällen, vattenfast mascara och en liten väska. Jag vet redan vilken klänning som skulle passa men frågan är om den sitter bra på, de som känner mig vet att jag oftast blir onöjd. Men nu har jag ju som sagt sluta bry mig och fattat att inget kommer vara perfekt, så jag får köpa klänningen och hoppas att det i alla fall duger!

Solen

Pressa pressa pressa! Det är vad jag gjort idag, tror inte det hjälpte men jag har några dagar till på mig! Ikväll ska jag försöka fixa håret inför studenten och se om jag lärt mig något. Vore inte kul att vakna på torsdag och inte kunna fixa håret.
Juste en sak till jag ska göra ikväll blir fotbollen som redan börjat! Hejja Sverige! Men efter matchen är det Zlatan på tv, och det vill jag inte missa!

RSS 2.0