Nu blir det fest för hela slanten!

NU är det äntligen helg och då vet vi vad som väntar LETS DANCE! haha Nej skoja, det blir såklart UTGÅNG!!!
Bartömming på Pans lockar starkt ikväll och i morgon blir det första dagen på våra tema veckor i morgon är temat kultur!!! Hur blir man kulturell på krogen jo det ska vi lista ut tills i morogn då vi har spanat in party outfitten!
Party Party!


Ballar av stål

Det nya programmet heter såklart Ballar av stål och är hur kul som helst!
Martin Soneby körde helt klart den roligaste proveceringen och helt klart den modigaste!

Sierra Leone

Alla som har spelat i Värmdö IF känner säkert igen dessa otroligt fula matchtröjor. VI alla blev väldigt glada och överraskade då vi slapp använda dessa tröjor men ännu mer överasskad blev jag när jag fick se denna bild och läste att VIF har skänkt våra gamla matchtröjot till Sierra Leones fotbollslandslag! Ja vi kan ju bara hoppas att få se dessa glada människor springa runt i nästa VM med våra gamla matchtröjor!

Jag kan se min gamla tröja nr 15 på killen längst bort i höger hörn. Det här skapar minnen!

PartyParty

Okej utgång för hela slanten, och då menar jag verkligen för hela slanten så nu är man pank igen.
Men kvällen blev lyckad och för sista gången en utgång på riddarkällaren, men fy vad vi fick anstränga oss för att slippa den där äckliga finniga sevttiga killen som var överallt tur att vi är vana, och därefter en efterfest i bromma. Men klockan 8 på morgonen var det dags att komma hem och äta lite frukost innan vi äntlgen fick sova. Kändes som om man förstörde hela söndagen men vad gör det och jag som trodde att det skulle vara omöjligt att somna på söndag kväll... HA där hadde jag otroligt fel jag somnade på en gång och har sovit tills nu, och undrar vad som står på schemat idag? hmm vi märker vart bilen tar mig!

Panik, bara förnamnet

Igår var det äntligen dags att hämta hem Mickis från kryssningen jag inte kom med på.
När jag äntligen hittat en perfekt parkeringslucka i taxifilen upptäckte jag hur fel jag kunnat parkera!!! Jo precis där jag valt att ställa mig valde två stora läskiga gubbar att börja slåss och instabil som jag är fick jag såklart PANIK!!!

När taxi chaffisarna äntligen delat på dom sprang jag snabbt därifrån och lämnade bilen åt ödet och hittade tillslut Mickis bland alla andra!

Dagens misstag!

När ens vän fyller 20 är det oförlåtligt att glömma bort det! Jag kan inte säga at jag glömde bort hennes födelsedag, men jag glömde dock bort vilken dag det var. Det är väl inte riktigt lika illa!!??!

- Jag fick tårta på jobbet idag.
- Det var väl fusk, du fyller ju inte år försen på torsdag!!!
- Jenny, det är torsdag idag...

Säger bara UPPS pinsamt!

Ful fulare quasimodo

När man känner sig som fulast med ett quasimodo öga får man för sig dumma saker till att se bättre ut! Ja vet vi färgar ögonbrynen säger Mickis i ett försök att uppmuntra mig jag var skeptisk men gick ändå med på det! Vilket jag absolut inte skulle gjort!!! När allt såg som mörkast ut (ja ögonbrynen med) blev det värre!!!! När jag sköljt ur all fär r ögonbrynen var dom fortfarande lika mörka och svarta, ha aldrig mörkare ögonbryn ön vad håret är!

Nu har i alla fall ögat blivit bättre och ögonbrynen ljusare, Phu!

RSS 2.0