Studentklänning

Studentklänningen är fixad, jag kom på att det inte kommer att bli en perfekt dag och ingen klänning är perfekt. Inte ens skorna är perfekta, men allt duger. Jag får göra det till det perfekta för om jag förväntar mig för mycket så kommer jag bara bli besviken och det vill jag inte bli. Så från och med nu har jag inga större förväntningar.

Ormar borde förbjudas!

Nä, Talang var inte bra alls! För det första så borde man INTE få visa ormar i tv!!! De  är det värsta jag vet! Finns det något äkligare djur?!?!? EH NEJ! Jag har fortfarande krypningar i kroppen och obehaglighetskänslor. Sedan för det andra så vann helt fel artirst. Hon var otroligt duktig för att vara så ung, mycket bättre än mig, inte för att det säger så mycket men ändå. RMK ägde ju som vanligt och dom borde vunnit.

Handikappad

Jag känner mig handikappad! igår kom nån brud och trampade med sina vassa klackar på min fot! Kan folk lära sig att se sig för där de går. Nu får jag kämpa ner mina fötter i skorna och kämpa mig fram för att gå. Tro mig, mig vill man inte trampa på fötterna!

Ikväll blir det hemmakväll framför tvn eftersom att bakfyllan håller i sig och jag inte pallrar mig ur den här stolen. Så det blir Talang finalen där RMK ska uppträda, så jag hoppas på dom eftersom att de är grymt roliga.

Slutskiva

Igår tog då Tirre studenten, fy fan vad skönt för henne!
Eftersom att jag skulle på hennes slutskiva som jag bestämt för länge sedan började kvällen hos Patrick där jag förade och spelade tv spel med Max. Sedan mötte vi upp Ullis och Tirre vid bussen, för vi skulle in till Trädgården där slutskivan ägde rum. Men inte öppnade dem upp mellan Trädgården och Flemings, tråkigt! Jag ville ju gå på både Nackas och Walters skiva, som alla i min närhet fick höra när jag blev på dåligt humör. Efter skivan drog vi för att käka då tappade jag också bort Ullis som jag skulle ha sällis med. haha förlåt för igår! Men jag kom tillslut hem och det blev taxi med en as skön chafför. Hon prata på som bara den om alla roliga typer hon kört hela dagen. Sedan blev jag tvungen att berätta att dom i nacka tar studenten idag, så då förstod hon. Gullig tant. Fick också sälskap i taxin av en vars kväll jag tydligen räddade. Men det var inga problem för jag hatar att åka taxi själv, och jag kände honom faktiskt.

Idag blev det tungt att gå upp men mindre tungt att vara i skolan, vilket var skönt. Blev inget snaps för jag vill sova! Skulle också klippa mig idag men så blir inte fallet, kanske åker och badar lite senare för det är jag taggad på! Men just nu tänker jag bara på mat!

Om en vecka

Idag är det exakt en vecka kvar tills studenten! Helt sjukt, det hade jag aldrig trott när jag sprang runt på kyrkis skolgård i trean och var redan skoltrött. Tänk det var 9 år sedan och då var jag skoltrött, men ändå har jag pallrat mig ända hit!

Idag tar också Tirre studenten, GARTTIS, en vecka före mig, avis? EH JA! De får verkligen det perfekta vädret man hoppas på. Om en vecka får solen komma fram igen och lysa över Värmdö Gymnasium!

Morgondagen

I morgon blir det en lugn dag i skolan men en väldigt tidig. Det blir bara en lektion för min del sedan ska jag hem och sola och fixa mig inför kvällen, vilket kan ta ett tag. Jag ska nämnligen på Tirres, eller Nacka/Walters slutskiva. Det ska bli så kul, bara jag kommer in!

Kvällen ska börja hos Ullis´s MR. P sedan bär det av till skivan och jag får hoppas på det bästa eftersom att jag inte är bjuden, hahah!

Frisören

Idag blev det sovmorgon, känns inte som någon ide att åka till skolan längre, betygen sätts i morogn kl 8.30 och det betyder att inga lektioner är viktiga längre. Men trotts det var jag ändå i skolan i en timme. Sedan bar det av till hamnen för veckans skvaller och för att planera. Fint väder dessutom som resulterade i brända armar.

Klockan fyra var det dags för Ullis att besöka sin bög, så söt, för att inte glömma cool! Frisyren blev också bra, vad hon än säger! Du ser ut som en brun zebra.
image14

Nu har jag äntligen bokat tid för klippning, men synd att det råkar vara den dagen som klassen ska på snaps och fixa inför flaket.

Skola, igen

Just nu sitter jag och tittar på någon film i trean, Nio Månader. Aldrig hört talas om förut, men den är ju med Hugh Grant. Det betyder att den inte kan bli annat än bra. Han är så grymt bra. Älskar han andra filmer Nothing hill, Love actually, Kärlek på jobbet, Bridget Jones, Fyra bröllop och en begravning, Om en pojke och Music and lyrics. Nog pratat om honom men han är grym!
I morgon blir det skola igen tyvärr. Något posetivt är att jag kommer närmare solariet och kan då kila dit på rasten eller efter skolan. Men jag ser nog bara mest negativa saker. Jag måste upp sjukt tidigt i morgon. Varför kan man inte bara skita i allt nu, jag går ändå ut om en vecka och två dagar! Sjukt snart! men juste vi ska ju fika på svenskan, något mer posetivt, eller? Nej bara jobbigt kan vi inte bara få gå hem!?!

ILLA

Gårkvällen blev lyckad, och vi hade det trevligt. Vi spelade vollyboll, och jag fick för en gångs skull vara med! Sedan satte vi oss på berget och drack öl.

Idag gjode man ett nytt försök att hitta en klänning men jag är aldeless för petig med sådant, TYVÄRR. Sedan blev det donken med Robban och Tom. Det var det ända jag har ätit idag, illa. Inte för att jag är hungrig precis eller har varit det. Men det är inte likt mig. I morgon ska jag bara äta! Då är jag tillbaks till skolan och jag får slå till på en Peking, mums!

Nu har jag också just avslutat mitt prov i Teknisk Psykologi, får hoppas på ett godkännt. Men eftersom att jag satt hemma och gjorde det så måste det ha gått bra! Nu kan jag äntligen förflytta mig till teven! Eller göra som vanligt köra både och!

Kvällen:

Har just varit på Innebandy möte, inte speciellt lyckat. Det sades inget jag inte redan visste och jag satt bara och kollade på klockan. Jo en sak sades som jag inte visste och för den delen inte heller vill veta, jo fysen ska börja snarast möjligt! Ajdå, det har jag ingen lust med. Fys är inget för mig, har heller aldrig varit. Men jag har klaar mig genom match efter match, så jag tro inte jag behöver träna fys ;)

Snart ska man då iväg på "dubbeldejt", väntar bara på bussen ska gå. Inte kul att bo här där jag bor, det går ju fan inga bussar.
-Ta moppen, säger pappa.
-ALDRIG, säger jag. Folk i min ålder får körkort, jag ska minsan inte sitta på en moppe och skämmas. Har dom varit så dumma att flytta ut hit ska inte jag få lida av det. Men snart blir det körkort och deras problem ur världen!

Musik

Kul att solen bara sken i två timmar, och inte fick man färg heller. Nu har jag gett upp för dagen och duschad istället. Får gå å pressa i morogn med om solen behagar komma fram. Sedan på onsdag blir det skola och det betyder närmare till solariet.

Nu sitter jag och lyssnar på musik, ville uppdatera ippen men nu när jag lyssnar på musiken så känns det som att det inte behövs, jag gillar min musik även fast ingen annan gör det! Jag har världens bästa musiksmak!

Just nu på spellistan:

Shteka

Tidigt uppe idag! Jo för jag är ledig och då ska jag passa på att bättra på brännan. Har legat ute i en timme nu och jag hoppas det gett resultat för jag börjar redan tröttna, men snart ska jag ut igen. Sönt att det bara verkar vara jag som är ledig idag för då sklipper man alla barn som skriker och vuxna på deras jävla promenader utanför. NEJ, vad är det jag hör?!?!? Är det en cykelplinga!!!!! Jag får panik, kan man inte få en dag i lugn och ro??

Körskolan nästa

Shit vart har dagen tagit vägen. Har nästan glömt bort datan, nä nu får jag skärpa mig! Idag var tanken att jag skulle shoppa studentklänning med mammsen men eftersom att solen sken vägrade hon lämna solstolen. Idag var det också morsdag, det skulle blivit bio och resturang besök men eftersom att det var just morsdag fick mamma bestämma och då ville hon vara hemma. Hon hade annat för sig tyvärr. Då åkte jag och pappa för att övningsköra, vilket höll på att sluta illa. Jag var väldigt upptagen i att hålla koll på bilen bakom som ville köra om, vilket han inte skulle få. Men när bilen gav upp kollade jag fram och upps, där stod det en annan bil som skulle svänga in på nån gata som jag inte ens visste fanns. Där sitter jag med foten nere i golvet och det känns som att inget händer, precis när paniken kommer stannar bilen äntligen! Jag ska nog ringa körskolan i morgon!!

Eurovision

Nä det var inget för mig, men såg i alla fall Charlotte, det var ett måste m man ändå sitter hemma. men nu har jag gett upp och måste lyssna på något bra. Itunes kom som en räddare i nöden. Så nu är kvällen räddad. Men snart (hoppas jag) är det i alla fall sammanställning och den måste man se. Får hålla tummarna för Charlotte.

Man blir galen på galningar

Igår var det fredag och veckans kanske bästa dag. Fredagen började inte bra med skolan och efter skolan blev det kaos! Jag och Ullis skulle döda tid på stan. By the way så kom vi på att världens befolkning består av hälften idioter! Vart vi än gick fanns det bara psykon som skrek åt folk, alkisar och missbildade typer som tyckte synd om sig sjäva och skrek åt andra handikappade också massor av äkliga punkare som förföljde oss. Men gränsen gick när en gamal gubbe med systemet påse kom och skrek högs av alla och sprang fram till vissa och skrek, vi fick panik och då åkte vi till donken. För jag var hungrig men klockan var endast halv fyra när vi ätit upp och det där skulle föreställa våran middag.

På kvällen blev det filmkväll och den blev trevlig synd att det inte går några bussar från djuröhållet bara, så trötta som vi var pallrade vi oss ner till bussen vid 2.19 då nattbussen gick. Jag och Ullis kom säkert hem till henne och somnade snabbt! Vilket resulterade till att vi inte kom upp i morse försen vid tvåtiden. Då blev det donken till frukost och illa att vi åt frukost vid tre tiden, hoppas bara man hinner bli hungrig till middagen för jag vill ÄTA!

Ikväll blir det chill för jag är fortfarande jätte trött och har hört att det visst är final i euorovision. Så man får väl hålla koll på den ikväll. Hoppas det finns godis hemma =D

Klar med plugg

Nu har jag äntligen klarat Naturuppgiften! Efter 8 timmar och många psykbryt så har jag fått mitt miljökörkort eller vad lusse nu kallade det för. Ett diplom fick jag också, det var länge sedan man fick ett sådant. Nu är det inget mer plugg inplanerat försen på tisdag då jag ska göra hemprov=fusk! Sedan är jag nog klar med plugg för all framtid, Yeiiii!
Träffade föresten
min gamla lärare (den enda som pratar med mig) på bussen på väg hem. Hon tror nog hon har misslyckats med mig när jag sa att jag inte har jobb för sommaren och inga planer för framtiden. Men jag tar just nu dag för dag och sommaren ska bli härlig har jag bestämt och då kan jag inte planera in massa jobb!

Kämpa

En skoldag som skulle slutat fem, men jag är redan hemma! Skönt, för nu hinner jag göra klart fkn som jag inte orkade slutföra igår. Men nu är det dags att ta upp den och göra klart den. Sedan är det bara Naturuppgiften kvar som jag dampar på. Men så fort Heli kommer hem ska hon få äran att hjälpa mig. Nu ska jag kämpa för det är bara två veckor kvar till jag går ut skolan för alltid, och idag har jag köpt biljett till slutskivan!! Det börjar närma sig :D

Mitt Armband!

Jag blir galen på mig själv! jag har slarvat bort det dyraste och finaste armband jag äger! Hur lyckas man med det! Jo om man är i mina skor så lyckas man med allt! Alltid ska det värsta hända mig!

Trött

Äntligen hemma från skolan och jag är helt slut! Kunde knappt hålla mig vaken på bussen, men jag lyckades och jag slapp vaknade i boda! Men nu sitter jag och försöker mig på FKn, den visade sig vara svårare än jag trodde och nu kommer ångesten över att jag inte började i tid! Som vanligt. Plus att jag har 1000 andra saker att hinna klar med också. Känns som att det här kommer bli en lång natt, jag som redan nu håller på att somna.

Jag har fått nog

Nu har jag fåttt nog! Är det OK att tycka synd om sig själv när det är syrran som är sjuk?!? Det tycker jag för nu har det gått för långt! Jag hittade cola i kylskåpet och blev glad men då kommer pappa och säger: Nej den där är till Sara. Det var droppen för vad jag tål! Så nu ska jag dricka upp allt! Den jävlen ska inte tro att hon ska ha det så himla bra när hon är sjuk! Jag blir aldrig sjuk medans hon jämt blir sjuk och typ dödssjuk också! Nu har jag tröttnat och hon får jätte gärna bli frisk nu så jag kan få uppmärksamheten tillbaks!

Besök på...?

Gud vad trött jag var i morse! Skulle inte ens försökt mig på natur uppgiften! Men jag kom tillslut till skolan, någt jag inte borde. Vi skulle nämnligen till en moské eller vad det nu var. LÄSKIGT! Man var tvungen att ha på sig som en morgonrock och luva. Jag blev rädd. Vad skulle hända om jag vägrade, det vågade jag inte ens tänka på, så för en gångs skulle sa jag inte emot och satte bara på mig den riktigt fula rocken och drog upp luvan för att dölja håret. Men jag hade oturen nog att få en med svettlukt, URSCH! Det första jag gjorde när jag kom hem var duscha. Men vi höll på att aldrig komma därifrån. Jag såg klockan ticka på och vi hade redan slutat för ett tag sen, så jag ser min chans när hon säger: Förstår ni inte? ska jag ta det igen. Då utbrister jag: Jo men vi vill gå nu! Något man kanske inte ska säga men det finns bara en person som skulle göra det, och det är jag! Men jag hade tröttnat på snacket om islam och var rädd att den galna killen skulle komma in. Han som gick fram och tillbaka till oss och stirrade och mumlade och till och med skrek. Jag vill bara ifrån det där läskiga stället. Det var inte bara jag som fick obehaglighets känslor.

Psykbryt!

Snart kommer psykbrytet!! Jag har nu suttit i sju timmar med naturprovet vi skulle göra på datorn. Den är långt ifrån klar och snart kommer psykbrytet! Jag pallar verkligen inte försöka mer med den ikväll, men tänk om det inte sparas så jag får göra om allt?!?!?!? Nä då ger jag upp, och gissa vem som kommer få en fet utskällning i morgon i så fall!

I morogn är det heldag i skolan plus besöket på synagogan eller vad det är, vi tjejer måste ha på oss slöja för att dölja håret när vi går in där, vadå kränkande? Stackars de kvinnor i den där religionen. Fast man vill ju inte bråka med gudarna så det är bara att göra vad man blir tillsagd ;) Coolt ändå.

Bröllop

Jag mådde inte bra igår och var helt virrig, så därför glömde jag berätta att jag varit på mitt första bröllop! Det var Sofia som gifte sig och hon var så fin, längtar redan till mitt bröllop! Jag har ioförsig varit på ett bröllop tidigare men det kan inte räknas, jag var brudtärna när jag var två-tre år och sprang runt och förstörde bröllopet (jag ska aldrig ha små brudtärnor).

Dagen har varit väldigt seg och det började med att jag satte mig på bussen en timma för tidigt!!!! Som tur var satt Heli och Daniela i skolan redan så man slapp sitta själv. Men jag hade kunnit sova en timme till, så det stör jag mig på. Efter skolan var jag hos Nina som fyllde år GRATTIS NINA!!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och ta igen den timmens sömn jag missade i morse!

Galet!

Ok helgen har varit helt sjuk!
Fredagen slutade med filmkväll, haha! Och mötte på några skumma tyer på bussen som jag såklart blev superrädd för. Nu måste jag seriöst sluta med alla fördomar.
Sedan i går var det vår STUDENTSKIVA! Hade man kul? Eh ja! Det tror jag. det var galet men det är ju så det ska vara, eller hur? Så ullis det ÄR ok!

idag mår man inte speciellt bra. Fy fan! Man lyckades pallra sig upp vid fem då middagen serverades. Sedan blev det kalas hos kusinen. Förlåt att jag inte var så social. Men sådanna dagar som den här tycker jag det är OK! Nu är man äntligen hemma igen och jag funderar på att lägga mig igen! För jag känner redan nu att det blir inte bättre än så här idag.

Fredag

I morgon är det fredag och då är schemat fullspeckat trotts att jag tar ledigt! Jag ska nämnligen på en begravnign. Eftersom att min gammelfarmor dog. Det är aldrig kul med begravningar, men hon var gammal och ville det verkligen.

Sedan ska jag på lagmiddag, det blir som en sorts avslutningsmiddag tror jag.  Sedan hoppas jag på fortsättning efter middagen, efterfest. Vi får se! men får kasnke ta det lugnt eftersom att vi har skiva på lördag! ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR!

Torsdag

Idag har klassens schema varit BRÅK! Kan alla sluta vara efterblivna och sluta hugga på allt och alla. Själv pallar jag inte bry mig alls. Men på Lördag sak vi ha så jävla kul, hoppas jag!! Då är det slut med alla arga miner! Eller vi får väl se hur det blir på måndag!

Idag har jag varit och solat med ullis, självklart blev man tomat! Men men skivan är inte försen i övermorgon! Så jag ska nog hinna bli brun. Efter solningen så ska vi hem och gissa vems buss som kör någon billängd ifrån oss, jo min! Tur att Ullis är en fena på att köra bil ;) Så jag hinner ikapp den, tur. Och en annan sak som också är tur, min syrra är hemma från sjukhuset och jag kan få mat och sällskap! Ok det är faktiskt tur att hon är på bättringsvägen med!

Nä nu blir det plugg, eftersom att tp provet inte gick bra idag känner jag att jag måset lägga ner lite energi på religionen. Så hej svej (Översättning: kommer när som helst)


Galen!

Ni vet bomb-mannen jag snackat om förut! Jag fick just veta en riktigt obehaglig sak till om honom! Som tur var så var inte jag med när det hände!
Han sitter och skriker en massa saker på bussen och tillslut blir en "man" väldigt irreterad på honom och säger till honom att hålla käften, vilket han inte borde gjort! Bomb-mannen ställer sig upp och tar fram en pistol och siktar på "mannen"!!!!!!! HJÄLP! Snacka om galning! Alla på busssen hoppar snabbt av men innan en hinner av hör han hur "mannen" säger: Men skjut mig då! Upprepar han. Vilken iskal kille!

Det var nog efter den här exidenten som han blev tagen av polisen och åkte fast, men han är tyvärr ut nu eftersom att jag haft oturen att träffa på honom igen!

Seg!

Guuuuuuud vad seg jag är idag! Inte konstigt med tanke på att jag sovit i bara en timme!
Har försökt plugga lite nu på eftermiddagen men det gick väl inte sådär speciellt bra, jag kunde knappt hålla ögonen öppna och telefonen ringde i ett! Inget negativt så men man vill ju inte höra av alla att man är ensam och övergiven, nu börjar jag fan känna mig det!  Och varje gång jag skulle ta en paus och sova lite så blev jag sms-terrad!
Hungrig var man också fast ändå inte! Bakis EH JA! Men något var jag tvungen att äta. Så pappa ringde och sa att han hade köpt gulash soppa, vilket glädje mig tills jag märkte att jag inte visste hur man gjorde! Jag hatar att vara ensam när man vill ha något serverat!

Ikväll blir det att komma i säng väldigt tidigt annars kommer jag nog inte upp i morogn heller. Men eftersom att det är Top Model final kommer det ändå inte bli så värst tidigt :(

Gårkvällens skiva

Gårdagen blev inte riktigt som väntat.
Igår när jag kom hem hade min syster blivit sjuk, synd. Men sedan precis innan jag skule dra på skivan så blev hon jätte sjuk! Hon och resten av familjen åkte in till sös, och jag drog till Mickis på förkrök. Skivan var jävligt kul, och kul att Milla kunde komma. Men när vi ska börja dra oss hem ska jag ringa mamma för att tigga skjutts, men de är fortfarande kvar på sös! Vad gör jag!? Pappa kommer och hämtar mig i slussen så vi får åka in till sös och där sitter man lite småfull och JÄTTE trött! Där satt vi i iallafall några timmar så vi kom inte hem försen vid 5! illa eftersom att jag skulle upp vid 6! Så det blev inte fallet utan här sitter jag och mår som jag förtjänar och vill inte gå till skolan.

Nä men snart ska man kanske pallra sig till svenskan som är ett måste idag, sedan blir det plugg, i natt! Eller hur Ullis!?!?

Skiva ikväll

Dagens schema är fullspeckat! Snart ska jag till skolan och därifrån kommer jag inte försen vid 5!! Men ska försöka smita tidigare! Jag ska faktiskt på skiva ikväll och då vill man ha tid på sig att hinna göra sig iordning! Jag är en sådan person som tar typ hela dagen på mig att göra mig iordning. Idag går det verkligen inte! Jag har räknat ut att har 2½ timme på mig att göra mig iordning och så! Shit det kommer bli rekord om jag hinner! Men får hoppas på det bästa, så det är bara att skynda istället för att köra det vanliga ritualerna. HAHA. tur att jag har lagt upp en plan, så förhoppningsvis löser det sig.


Shopping, klart

Dagen har gått väldigt fort och då menar jag inte bara timmarna utan allt jag gjort har gått fort. Det börjades i skolan som gick väldigt fort, sedan blev det en tripp till solariet. Det behövdes verkligen, och inte blev jag bränd. Det var tur eftersom det blir skiva i morgon!
sedan blev det en tur på stan där jag köpte det sista inför skivan i morgon, så nu är det klart! Skönt! Efter det mötte jag upp mamma som jätte järna ville shoppa kläder till mig! Så nu är min skiva på Lördag också fixad, gud vad skönt! Nu mår jag mycket bättre, synd bara att jag borde plugga idag för det har jag inte gjort och kommer heller inte göra.

Nä ikväll ska jag bara sova, blir nog att kolla några avsnitt i boxen med :D

Sommaren är här

Idag blev det pressa i solen! Jag tror jag lyckades ligga där i tre timmar! Inte för att jag blev brun, bara varm och svettig! Men sommaren är här och det är bara fortsätta pressa, man vill inte vara lika vit som klänningen på studenten! Nä i veckan blir det också solariet, där ser man i alla fall skillnad när man är klar.

Idag blir det inget plugg, fast det skulle jag ju behöva, men whatever! Jag låg och tänkte på en sak när jag låg i solen, förra året vid den här tiden ställde jag klockan tre timmar innan bussen gick, hur pallade jag!?!?
Men det var skönt jag gick upp, ut och sprang sedan la jag mig och solade en timme sedan duschade jag och gjorde mig i ordning, var jag ens i skolan vid den här tiden då?? Eller var jag bara väldigt morgonpigg?? Nä jag tror mer på det första. Känns som jag knappt gick i skolan förra våren.

SOL!!

Nej nu får jag ge mig! Idag var sista lördagen jag suttit bänkad framför teven med ett program alla skrattar åt, nämnligen KÖRSLAGET. Men jag pallar inte bry mig för det var faktiskt bra tro det eller ej. Men nu är det över och team Cans vann, vilket var bra faktiskt. Okej nu ska jag inte kötta på mer om körslaget eftersom att det nog bara var jag och Ullis som följde det.

Kvällen idag skulle egentligen inte spenderats hemma, men det kom förhinder och jag var tvungen att planera inför studenten. Jag måste hitta en klänning! Det är snart dags för min skiva och jag har ännu inte hittat någon outfitt än.. ILLA!

I morse spenderades dagen framför solen. Jag låg och pressade hela förmiddagen, men blev man brun....??? EH NEJ! Jag måste nog pressa lite mer för snart kommer ju studenten och då vill jag inte vara kritvitast!

Almänna bussar

Nä ursch! Allmänna bussar är verkligen ingenting för mig! De kan bara så förstöra en hel dag!
Det är bara äckligt folk som sitter där, stinker låter och är jobbiga!

Idag hade jag oturen både på ditvägen och hemvägen!
Jag sätter mig på bussen för att åka till skolan, och när jag satt mig ska jag ta fram min ipod som jag INTE åker buss utan. Men då händer det fruktansvärda! Batterierna tar slut och den går inte att sätta på! Jag får panik och tänker hoppa av men ändrar mig fort. Vad ska jag av att göra? Jag hinner ändå inte ladda ippen tills jag ska till skolan och mina gamla mp3s har allt för gammal musik. Så jag sitter kvar och väntar på att Ullis ska hoppa på så man får lite sälskap. Men innan jag hinner bli nöjd med den tanken så hoppar en skolklass på med massor av små, jobbiga och illaluktande ungar på! De lät och luktade och denna gång kunde jag inte sätta på ipoden och skruva upp ljudet. Bussen fylls snabbt och Ullis får en platts för långt fram så jag inte ens kan prata med henne!

På vägen hem är bussen också full och ipoden fortfarande urladdad, men jag tänker det går fort hem. Men Nej det gör det inte för väldigt snart hoppar det (såklart) på en klass som ska på utflykt och de har sina campingväskor med sig! Som tur är hinner ingen sätta sig bredvid mig för en gubbe sätter sig där. Men Tur var ordet innan jag kännde lukten av honom! Det visade sig att gubben var en gammal alkis som luktar ciggarett fimp!! URSCH! Han satt och skrek åt barnen med sina campungväskor och var allmänt otrevlig!

När jag äntligen kommer hem blir det en dusch och en stänk med parfym! Hemsk dag tack vare bussen!
Jag vill Aldrig mer åka buss!

Planera!

Jag gillar verkligen att planera!! Men det går inte alltid så bra alla gånger när de andra inte vill planera! Sådant blir jag seriöst galen på!

Inte nog med det så kommer det alltid upp tusen saker när jag är uppbokad på något! Så nästa helg lär bli riktigt jobbig!

Dagen

Idag var man då på den där filmen med FK, visst var det en bra handling och skärrande men lite för långtråkig för min del. Filmen vi såg hette Flyga drake. Om ni gillar långsamma filmer med en hemsk handling så är det nog en film för er!

Idag skulle vi också välja ut nomineringar till skivan som nu börjar närma sig! Det finns massr av saker att göra innan dess! Mest längtar jag efter bandet som man får med klassens....(för min del) drottning  ;)

I morgon kommer dagen som vi alla ser fram emot hela veckan... jo FREDAG! Det ska bli skönt med helg nu igen. Långhelgen förra veckan gick aldeles för fort och inte han jag bli utvilad. Undrar vad som händer nu i helgen? Jag hoppas i alla fall på SÖMN!!

I morgon

Nu har man suttit här i 5 timmar i sträck.. illa? Nej bara en vanlig eftermiddag.

I morgon blir det en lång dag. Synd för jag kommer vara helt slut som vanligt. Är så otaggad och trött. Knappt att man kommer upp nu på mornarna. Det enda som håller mig uppe är att allt snart är slut, för snart, om 4 veckor tar vi studenten!

I morgon blir det också film i två timmar på morgonen och på eftermiddagen blir det film med fk. Jag tror det var Flyga drake vi skulle se. Hoppas den är bra, annars kommer jag att somna!

Bilder fårn Campingen

Jag äter upp kakorna i väntan på att de andra ska anlända!
 
Elden som var förbjuden!

Ullis är redo att åka hem!




Problem... EH JA

Äntligen hemma från skolan! Är verkligen jätte trött och stel, säkert från campingen. Men jag försöker återhämta mig med en läsk och godis, så snart mår jag bättre!

Sitter och funderar på vad jag ska ta på mig på skivan som jag ska på. Temat är Indianer/Cowboys, hmm. ska man vara indian eller cowboy??? Jag ville vara Cowboy, coolt med bälte och pistoler, men nu kom vi på att jag skulle passa bättre som indian med mitt hår. Då skulle man kunna fläta in fjädrar och skit som de hade. Men jag vet inte jag gillar fortfarande skärpet med pistolerna!

Vår skiva börjar också närma sig och vad ska jag ha på mig då? 80-tals tema lät bra, men vad ska man ha på sig??


FY FAN

FY FAN!!!! Jag finner inte ord för hur hemsk campingen var!!

Det började igår när vi skulle åka dit med världens ryggsäckar! De var inte nådiga och jag vet inte hur måbnga männiksor jag slog till med ryggsäcken?!?! Sedan trodde vi alla att vi skulle vandra typ100000 Mil, och när en tvåa utbrister: "är vi framme nu" rent ut sagt hånar jag honom för att han var dum nog att tro något sådant, men då visar det sig att vi ÄR FRAMME?!?!? Vad, det hade bara gått tre minuter högst och det var kottar, berg och rötter överallt!! Där i skuggsdungen får vi sitta i 4 timamr tills de som paddalt kommit fram!
Vi blev så uttråkade att jag och Danni käkade upp köttbullarna som vi skulle ha till lunch! UPPS! Dagen bestod endast av att vänta!!
På kvällen blev det mys vid brasan men eftersom att jag var så trött satt jag där som en zombi.

Dagen idag blev INTE bättre! Vi blev väckta vid 8 och jag var jätte trött! Jag hade dock sovit jätte bra hela natten, men på morgonen kändes det att man sovit på kottar och rötter! Vi börjar packa ihop allt och blir snabbt klara, och frukosten slukar vi snabbt. Sen, åter VÄNTA! Jag började redan då få panik på alla!
Nej men sedan skulle vi ju paddla i 3 timmar!! Jag och Danni kämpar på och håller täten men jag blir bara mer och mer frustrerad och jag har kramp i armar och blåsor i händerna! Plus att jag redan hade ätit upp mitt godis! Efter en timmes paddling får jag mitt första psykbrott!!! Och efter det är jag bara sur och irreterad och vill bara hem! Synd att våran lärare paddlade bredvid och fick ta all skit när jag fick mina nästa psykutbrott! Efter ett tag orkar jag inte med fler utbrott och paddlar under tystnad förutom då jag vräkte ur mig en sur kommentar lite då och då.

När vi kommit till slussen tar jag och Ullis en tripp till donken och vräker i oss en meny på nån sekund! Hungrig? EH JA!!!

Men nu är jag äntligen hemma, ren och trött!! Så snart blir det mat och sedan blir JAG soffliggande!

Panik

Jag har fått panik! Det får inte platts i väskan och jag har inte ens packat ner maten! Jag packar alltid ner för mycket men nu har jag bara packat enligt packlistan...! Pluss att väskan är redan nu JÄTTE tung. Hur ska jag orka bära runt på den i två timmar?!?!?!

Jag längtar bara så mycket till tisdagkvällen, när jag kommit hem tagit ett bad och är ren ligger framför teven och tittar på Ugly Betty och Despe!!!

Packa

Dagen har spenderats i Mölnvik där vi shoppade det sista inför utflykten som äger rum i morgon. Dock glömde jag kolla packlistan och missade många saker jag behöver tills i morogn, men hoppas det går bra ändå. All mat är i alla fall fixad och det är väl det viktigaste! Nej det viktigaste är tält som vi fortfarande inte fått tag på!!! Jag vägrar sova under bar himmel! Hoppas Cissi förstår det! Annars åker jag hem!

Jag ska försöka packa klart allt i kväll så jag slipper stressa i morgon, även fast jag tar mig en rejäl sovmorgon så vill jag ändå inte stressa med packningen. Utan fokusera på att inte missa bussen eller frukosten, eftersom att vi ska gå i 1 MIL med en väldigt tung ryggsäck på! Något jag ännu midre ser fram emot! Aja.

Och Ullis jag ringer och väker dig i morgon för jag vägrar sitta själv på den fattiga bussen med den fattiga ryggsäcken!!

Stressigt

Nu har det tydligen hänt mycket! Jag måste få reda på mer! Ullis ring mig när du kommer hem!! Din bul kommer inte lägligt ;)

Idag ska jag nog inte göra så mycket förutom att planera inför i morgon och på måndag. För det är nämnligen så att på måndag har våran idrottslärare fått för sig att klassen ska kampa, något jag inte ser fram emot! Jag måste fixa fram allt som jag ska ha med mig och i morgon blir det shopping inför utflyckten! Känns som att jag har tusen saker i luften nu med, fast inte en enda skoluppgift, förutom utflykten. Det börjar bli bråttom med studentklännign och grejer (inbjudningskorten lär jag få köpa istället för att göra) och nu också packningen inför utflykten! Gud vad jag tjatar om utflykten den skulle jag lugnt skippa! vem vill bo i ett tält ute på en ö utan toalett eller vatten! Det kallar jag ohygieniskt! Men det är bara att göra det bästa av det... Något jag inte är alltför bra på men jag ska nog klara det!

Hallå!?

Ullis vart håller du hus!! HAHAH, har ju massor att berätta, och du MED!!!
:D

Fredag

Idag blev det shopping! Träffade Gabbi med fler! Fredagar är en dag för perfekt shopping. Tittade ut massor av saker jag vill ha i student pressent. Det börjar ju närma sig! Nästan så man blir nervös!

Jag har också varit hos Morfar som fyllde år. Trevligt, och man får alltid lika god mat!! Jag är nu PROPPMÄTT! Och mamma gjorde illa tån, hur fånigt det än l¨åter så kunde hon knappt gå! På väg hem blev det en sväng förbi O`K för att köpa en övningskörs skylt till bilen. Eftersom att det var automat kör jag den aldrig! Men nu har jag förstått att det är bara automat som gäller! När jag skaffar bil ska det bli en automat!!!


Valborg

Gårkvällen blev lyckad, eller ja, det var kul! Tyvärr blev jag petad och fick inte vara med på vollybollen, nästa gång ska jag visa dom!! Jag var inte sämst! Måste träna upp mig inför nästa gång!
Idag blev det brunchPizzerian med Mickis. Det har varit så fint väder idag att jag skulle vilja sitta ute hela dagen men så blev inte fallet och ikväll blir det bio!

Ullis vi får hoppas på det bästa ;)

RSS 2.0