Filmkväll

Efter accidenten med ögat ser jag ut som Quasimodo och däför (håll i er nu) blir det hemma kväll! Eller jag ska inte vara hemma, det blir en tripp till Mickis där vi ska hyra skräckfilm och svulla!

Jag försöker komma på en enda skräckfilm jag gillat... kommer faktiskt inte på någon alls. Jag tycker om att kolla på dom men jag har nog aldrig gillat någon, de är bara obehagliga och så blir man rädd och vågar inte åka hem! Men jag ger inte upp det kasnke blir ikväll jag lär mig uppskatta skräckfilmer!

Ny mobil vore på tiden

Japp nu har jag hittat min nya älskling! Jag har nämnligen funnit min nya mobil, efter månader av letande... inte konstant letande men ändå letande och nu har jag funnit denna älskling:


Sony ericsson xperia x1

Min telefon jag har nu har blivit förtidspensionerad pga, hårt arbete och många olyckor efter bara ett år.

Utekväll

Det var länge sen jag såg en mingelbild, men nu ser jag att vi fortfarande kan det...... eller?



Men vi träffade på Let´s Dance gänget, kanske därav de läskiga ögonen!

Vilken känsla!


Här var jag liten och visste inte vilken pedal som var broms och vilken som var gasen, nu har jag i alla fall lärt mig vart gasen sitter, och har fått mitt körkort.
GASEN I BOTTEN!

KÖRKORT

Att vara nervös måste vara den värsta känslan någonsin, i alla fall så tycker jag det!!!! Man mår verkligen inte bra, men som tur var så slapp jag den känslan idag!
Jag klarade att köra upp utan någon nervositet alls och klarade därmed det sista momentet för körkortet! Japp det betyder KÖRKORTET ÄR KIRRAT!!!! Nu har jag något att vara stolt över, alltså mindre misslyckad!

fel Laura

Efter det förra inlägget kom jag på att jag verkligen glömmer bort att tänka ibland, för länge sen när alla hade PA (plyahead) gjorde jag och ullis ett team om en tjej som hette Laura. När man var liten tyckte man konstiga saker var kul (tycker iof fortfarande att det är kul), så mitt under en innebandycup uptäckte vi en back i ett lag som var STOR (alltså riktigt fet) som var hur grym som helst på innebandy men hon hade ett så lustigt namn, lixom vem heter Laura i vår ålder?!?!?! Det tyckte vi var as kul så ett team om namnet och om henne vore perfekt! Så reglerna var enkla: FRUKTA henne, SKRATTA åt hennes namn.

Efter ett tag så hittade hon teamet och anmälde oss, så teamet försvann. Vi gav oss dock inte så lätt och gjorde ett nytt team med samma regler, efter ett tag får jag ett inlägg av en Laura... av en Laura som dock inte ser ut som den Laura vi pratar om.
Laura: varför gör ni ett team om mig??
Jag: nej det är inte om dig..
Laura: Jo jag heter laura och spelar innebandy i H*******! (redan där borde jag ha gett mig och förstått)
Jag: nej men den Laura vi pratar om är enorm och har glasögon!
Laura: Det är mig ni talar om jag har fått linser.
Jag: Nej asså Laura var verkligen ENORM!!!!
Laura: DET VAR JAG!!!!!
Jag: aha..... (SKÄMMS!!!)

Laura som vi menade och som jag nu hade pratat med hade varit enorm med glasögon, men hon hade dock gått ner (massor) i vikt och som sagt skaffat linser. Den fruktade backen var nu bara en vanlig innebandy-tjej som var väldigt duktig!

Fisk

I fredags skulle det bli fisk, så iväg till affären efter fisk jakt! När vi får syn på fisken vi ska ha rör den plöttlsigt på sig!!!! Jag fick panik och hoppade till skrikandes "fisken lever"  Inte ens när både pappa, gubben och chark-gubben skrattade gav jag mig utan fortsatta "men den rörde på sig" Inte kunde fisken leva den hade ju legat död länge mitt bland isen, utan det var isen som smalt och gjorde att fisken flyttade på sig. Skärrad och förnedrad gick vi ut ur affären.


"Mr. Mus"

När man är sjuk vill man bara ligga hemma i soffan och glo på film, vilket jag såklart gjorde då! Hade fått två filmer av mamma som var ett måste att se. Men när jag slog på den ena action-filmen upptäcker jag till min fasa att den "coola" hjälten inte är mindre än "Mr. Mus" från SATC!!!!!!!! Hur ska man då kunna ta filmen/honom seriöst!!! Det enda jag tänkte på var bara honom i SATC, FY!

Biltvätt

Det var äntligen dags för en rejäl tvätt av min väns bil och det bar av till biltvätten. Vi kommer väl alla ihåg hur roligt det var att öppna dörren precis när man kommit in i biltvätten och vattnet/shampoo:t började spruta, men jag hade nog en helt annan anledning. Nu förstod jag varför alla stackars barn öppnar dörren när bilshampoo:t smetas in, JO för man får klaostrofobi!!!!! När shampoo:t tvålar in bilen försvinner nämnligen utsikten och det enda man ser är insidan av bilen=PANIK!!! Där sitter nu 19-åriga jenny och vill i panik öppna bildörren, men någon är smart och låser dörrarna vilket nog var räddningen. Men jag kommer nog aldrig mer åka för att tvätta bilen!


Film

Varför ska boxningsfilmer vara så blödiga, när man slår på Rocky förväntar man sig en tuff boxare och en rejäl fajt! Men det som kommer är en lång historia och man tycker så synd om honom och man börjar nästanm böla för att det är så sorligt. Sen i slutet kommer äntligen fajten man väntat hela filmen på och när allt der som mörkast ut går Rocky och blir den nya mästaren! Fast det är ioförsig det jag gillar med filmerna om honom, det måste absolut vara dom bästa filmerna EVER!


Snurresprätt är en ovanlig kanin, han kan inte bara prata utan även äta morötter..

Kom att tänka på en sak, när jag läste en bok där det står att ost faktiskt inte är mössens favorit rätt, att morötter faktiskt bara är Snurresprätts favoriträtt. När jag var liten och inte förstod att djur behövde omsorg och mat de faktiskt gillar hade jag en kanin Cicci och därefter även två till kaniner Mimmi och Kajsa och jag kan säga att dessa kaniner fick allt möjligt att äta och de åt nog allt UTOM (gissa) MORÖTTER!!!

TRÖTT, ja på mig själv också

Haha ett skämt på förmiddagen gjorde min dag! Och skämtet var jag haha!
Nu har jag lagt upp ett shema inför veckan och nästa vecka, ja det lär bli hektiskt och DYRT! Men så får det bli och vem klagar?!

Men nu är avslappnings-skivan klar för en bättre sömn och jag hoppas att det fungerar, tycker det är så kul med ungarna i alla filmer som somnar in till all möjlig konstig musik vem vet det kanske fungerar? Och jag ska prova, visserligen är min musik inte konstig utan bara vanlig musik. Spännande jag längtar tills jag ska sova!


Bara 5 dar till helg nu

Efter en lyckad utgång längtar man bara till nästa!
Igår var det middag hos Mikis mamma med singstar och vin sedan bar det av till stan för en utgång! Efter att stället stängt blev det efterfest och vi kom inte hem försen 9 på morgonen vilket kändes när man vaknade i "morse". Vid tre beslöt vi oss för att gå upp och man känner sig lite sliten kan jag ärligt säga. Därför blev det ett bubbelbad i ett mörkt badrum och musik! Nu känner jag mig som en ny människa... Så nu blir det att se slutet av Rocky filmen jag inte han se klart förra veckan... seg.. EH JA! MEn tro det eller ej men jag lyckade jobba tre dagar i rad förra veckan och det tycker jag var bra jobbat av mig!

RSS 2.0