Bilder fårn lunchen

Här kommer lite bilder från lunchen!

  

Mössorna och öl

På lunchen idag blev det en tripp till Snaps där halva klassen satt och drack öl med mössorna på. Vi kom fram till att varje Fredag ska vi göra något, som tillexempel ta en öl eller fler efter skolan, ända fram till STUDENTEN!!

Efter skolan åkte vi till coop
och shoppade inför ikväll. Vi ska nämnligen till badet och spela vollyboll och grilla. Ska bli en trevlig valborg.

Mössorna PÅ!

Nu sitter på lekion, värdens mest tråkiga lektion, nämnligen Internationella Relationer. Eh ja, det är lika tråkigt som det låter! Jag tror inte det är en enda som skriver arbetet vi fått i uppgift. Jag har ioförsig Word öppnat, det är en början.

Snart eller rättare sagt kl 15 är det mösspåtagning och mössan är med! TUR! Det blir väl någon öl eller nått innan :D

Solsken!

Vilken skön dag! Det var aldelles för varmt för att sitta ute idag på dellan, men när Mickis och Sofia kom fick jag och Nina ge med oss och gå ut. Sedan gick vi hem till Mickis för att göra klart PA-arbetet. Det blev dock en fika paus i solen! Det var länge sedan man kunde göra det!

Efter jag varit hos Mickis åkte jag till pappa för att hämta hem min moppe, jag kände mig som 15 igen och det var ingen rolig känsla! Nä, moppen ska säljas i år och en bil ska införskaffas :D

Nu ska jag resa mig upp och lunka iväg till tv:n där Uggly Betty snart börjar och sedan Deperate Housewives!!

Dellan

Jag måste byta min rullgardin, solen väckte mig innan ens klockan hann!! Så får det inte vara!
Men nu är jag i alla fall uppe och jag skippade frukosten för snart blir det frukost/fika på dellan! Det var ett tag sen.

DIF-Ljungskile

Djurgården vann :D
Shit det var nära att djurgården inte vann
! Men de gjorde de i alla fall med 2-1!! Men de var klart det bättre laget, som vanligt! Vi hade bra plattser där vi såg alla målen! Men dock så råkade jag hälla ut en gubbes öl...! UPPS! Jag blev skit skraj för han verkade bli sur även fast jag bad om urskäkt typ tusen gånger! Kunde han inte bara sagt att det inte gjorde något. Men hans tjej skrattade så det kändes lite bättre, men han var ändå läskig!

Nä nu ska jag sova, är ledig i mrgon med, så då blir det lunch på dellan och sedan till Mickis där vi sk skriva ihop PA-rapporten.

i säkerhet

Var visst "ledig" idag. Jag hade missat att vi hade inställd Natur eftrsom att vi skulle på massage någonstans och eftrsom jag hoppade det så var jag visst ledig! Det hade varit skönt om jag inte hade missat det och åkt ända till Ålstäket innan jag fick nyheten. Jag hoppade snabbt av för att ta bussen hem igen men bussen jag hoppar på sitter såklart bombmannen!!!! Jag får panik när jag ser honom sitta lite längre bak i bussen och jag hoppar snabbt in på ett säte och gömmer mig. Jag vågade knappt sträcka upp haden för att plinga ifall han också skulle av! Jag såg att han satt och sov och hade troligen missat sin hållplatts eftrsom att han INTE håller till här ute. I hemmesta vågar jag äntligen plinga och hoppa av i skräck! Tänk om han skulle vakna och också hoppa av!?!? Men när jag väl gått av och kollar in i bussen ser jag att han fortfarande sitter där och sover, SKÖNT! men jag är fortfarande rädd att han ska ta bussen tillbax och hoppa av i hemmesta. Som tur var kom bussen tillbax ganska snabbt och han sitter kvar där på bussen och fortsätter sova, PHU!! Villket trauma det var! Jag överdriver verkligen inte, jag är seriöst livrädd för honom!

Nu är jag i alla fall hemma i säkerhet och ska skriva PA-rapporten och sedan blir det donken med Gabbi innan Djurgårds matchen!


Hemma från Mora

Äntligen hemma!! Efter tre dagar i mora känns det skönt att äntligen få komma hem till civilisationen! Ok att jag bor på landet med det är ingenting emot Mora! Det enda som finns där är innebandyhallar. By the way så åkte vi ut i semifinal på straffar, SURT!
Föresten är det inte konstigt att man får en konstig uppfattning för hur folk är där uppe, alla fördomar stämmer in. De såg mest bara allmänt ovårdade ut, inget för mig! Måste alla killar köra runt i otroligt gamla volvos och ha bättre högtalarsystem än vad bilen pallar!

Eftersom att det var så mycket dötid emellan matcherna så blev man väldigt sysslolös, det fanns verkligen inget att göra där uppe förutom att spela innebandy, sminka sig, äta och gå promenader. Därför gick vi plus minus noll som tur var! Sen såg vi också väldigt välvårdade ut till matcherna!

På väg hem fick man sig ett ragg i en bil som försökte köra om oss, han lyckades men blev om körd av oss när han väl lagt sig i innerfilen. Han kunde inte hålla jämn fart! Så höll vi på från Falun/Gävle till Kista. Trodde hans kulle köra va vägen!

Nä i morgon tar jag mig en sovmorgon och på kvällen blir det fotboll på Stadion!

Ingen koll

Nu har jag 1000 saker att fixa innan i morgon,
1, packa inför cupen i morogn!
2, GÖRA redovisningen som ska ske i morgon!
Jag känner mig lite stressad! Som vanligt har jag inte koll över läget, som jag skulle vilja! Men jag vet redan hur allt kommer sluta, jag är allt för van. I morgon står vi där framme inför klassen och har absolut inget att säga så vi improviserar och det går för fort och blir väldigt dålig. Sen i helgen i Mora kommer jag inse att jag har glömt det viktiga och har med mig 1000 onödiga saker! Tyvärr känner jag mig alltför väl men försöker inte ens ändra något, tragiskt! Men önska mig lycka till, HAHA!

Sjukt hemskt

Det som hände i Frankrike är bara så hemskt! Att en annan männiksa bara kan ta någon annas liv är så sjukt hemskt! Vill inte ens tänka på vilken hemsk värld vi lever i!
Inte för att jag är den öppna personen och vill prata om sådant jag vill helst bara tänka på sånnt i tystnad och inge mer, och  mina tankar finns hos den 19-åriga tjejens anhöriga!


God morgon

Blev inte mycket sömn igår, synd! För idag är jag väldigt trött! Och ändå har jag pallrat mig till datan! Jag som ville se på The voice, det får bli i morgon istället! Nu väntar jag på att klockan ska ticka på så man får åka till skolan, blev klar otroligt fort i morse trotts att jag var trött! Det känns bra för jag hatar att stressa, men synd, för jag hatar också att vänta! Men nu har jag för första gången på väldigt länge druckigt upp mitt te, hallelulja!

Rent hus

Har just tittat på Rent hus den där Marie-Louise verkar ju väldigt anorlunda men väldigt härlig på ett konstigt bra sätt! Hon tycker att damm är vackert...! Ja vi har alla olika smak! Hon är faktiskt en väldigt härlig person vekar det som! Jan som de städade åt verkade också vara så himla gullig glad för allting och hans "jaoja" får ju vem som helst bara råådigga honom! Hoppas jag också blir sådär tacksam när jag blir gammal! För just nu gör jag knappt annat än gnäller känns det som..! Men det ska det bli ändring på såfort jag börjar få som jag vill!

VÅR

Äntligen är det VÅR!! Äntligen sol och lite värme!! Det känns som att det var just det som fattades! Nu när alla studentskivor är igång och allt börjar ta slut, bara 6 veckor kvar till STUDENTEN, är det skönt med sol! Fast man känner sig INTE precis mer taggad att gå till skolan. Jag vill bara ligga hemma och bättra på brännan inför studenten.
Förra året fick vi en riktigt rolig överraskning på Värmdö gymnasium nämnligenden här:
image4
Då skulle man få en nytändning för att vilja komma till skolan, vi hoppas på en favorit i repris!

Tv-kvällen

Idag är det veckans bästa tv-tittar dag! Först ut var säsongspremiär av Uggly Betty, kan kvällen börja bättre? Eh NEJ! Sen var det Desperate housewives, en klar favorit, hur kan man inte tycka om det! Hemmafruarna är ju så coola. Undrar vem man själv kommer att bli när man blir äldre? Sen blev det Christine, hon är ju för skön! Låt mig aldrig bli som hon! Men där händer det grejer i alla fall!
image3
En klar favorit!

KLAR

Idag är äntligen projektredovisningen klar!! Den som man haft 8 månader på sig att göra men de allra flesta har bara lagt max 1 månad på det, liksom jag. Ingen bra ide! Så ni som ännu inte gjort något projektarbete, BÖRJA I TID! Alla tjatade verkligen om att man skulle börja i tid men lyssnade jag? NEJ, men där fick jag för det! Nu är det bara det jobbigaste kvar, rapporten! Nu kommer de sömnlösa nätterna fortsätta tills den är klar. Men jag orkar inte bry mig den får bli som den blir.

Nu håller jag på med en krönika som ska vara inne i morgon, ja den blir faktiskt ganska lyckad, bara det att dem som läser den inte kommer tro att jag har något liv, men whatever!

Glatt överraskad

Mitt förslag var tydligen lockande! Vilket glädjer mig. Nu ska jag bara hitta något förlag, eller vad det heter, som vill hjälpa mig med boken! Jag har redan en massa idéer gällande den kommande boken! Alla skriver böcker om vad de är bra på så nu ska jag också göra det, och det jag är bra på är att göra bort mig! Vilket resulterar i en riktigt rolig bok!

Jag vill göra en bok

Jag har just kommit på en toppidé! Jag ska nog skriva en bok!! Alla gör ju massor av böcker nu för tiden och jag skulle också vilja ha en egen bok, fast jag vill inte ha en självbiografi eller nått sånt tråkigt. Jag vill ha en "Vad du inte bör göra på krogen"- bok! Jag vill göra någon rolig bok och vad kan vara roligare än krogenhistorier?? Ioförsig kommer det stå om egna erfarenheter, men det tycker jag inte kan räknas som självbiografi. Gud vad kul! Jag har väldigt många historier och saker som man INTE bör göra på krogen att det kommer bli en tjock bok! Nu har jag något att se fram emot!

Nej det är en dålig ide!

Nu är man äntligen hemma, plugget som jag kämpade med i gårkväll är klart fast riktigt dåligt som sagt, men det är i alla fall klart! Nu är det bara att börja med nästa projekt eftsrom att jag åker till Mora i helgen med laget så blir det inte plugga sisat kvällen på helgen. Bäst att börja redan nu. Men vad ska jag börja med? Det blir nog att jag börjar med att titta på tvn och fundera vidre, det låter som en bra ide!

No more

Nu har jag pluggat klart för alltid!! Nu har jag verkligen tröttnat! Har lyckats göra allt nu som jag skulle men resultatet blev nog det sämsta jag någonsin gjort! Whatever! Nu ska jag sova för dagen har varit lång och jag är riktigt trött!

Goood natt!

RIP

Gårdagen blev kul. Men dock inget gym! Är ni förvånade, NÄ inte jag heller. Blev Tv-spel och film hela dagen plus massor av mat! Man är alltid mätt när man varit där!

Men nu till något tråkigt, fick nyss höra att min gammel farmor dog i morse.... Riktigt tråkigt! Vila i frid, nu är du där du ville vara, så nu har du det bra.

Grattis ULLIS

Idag fyller Ullis 19 år, shit! Vi börjar bli gamla! Jag skulle skicka ett grattis sms sådär vid tolvslaget, skrev klart meddelandet och väntade på att klockan skulle slå över till 00.00 men icke istället vaknade jag idag klockan halv tio och såg att jag inte skickat meddelandet... Typiskt! Men när jag vaknade så var det bara att skicka iväg det då, bara 9,5 timar försent.

Idag ska jag iväg till Gabbi och ha en heldag hos henne. Jag tro dock att vi ska åka en sväng till Mölnvik och ta oss ett träningspass på World Class. Jag längtar, fast nu är jag bara trött eftersom att mamma väkte mig aldelses för tidigt! Men snart så kommer jag nog igång, för idag är det nämnligen ingen skola!

MÄTT

Nu är man mätt och belåten och jag har hälften av godiset kvar! Nä, får vila lite och sedan ta nya tag och gräva ner i godispåsen igen! Snart börjar Berg flyttar in, varför vill ingen se det?? Jag tycker att hon är skön! Kankse inte det bästa programet och väldigt tillgjort men man kan inte annat än att gilla det på något underligt sätt!
Borde egentligen plugga nu men det får bli ett senare problem som kommer tas upp på söndag kväll... Men jag är van, mycket kaffe och något att tugga på så blir det bra!


Så var det äntligen fredag!

Nu är man äntligen hemma igen! Blev en sovmorgon idag igen, skönt det var jag värd! Men fick dock en rejäl utskällning av läraren, jag tor hon fattade att vi  inte gjort något, när vi ville ha råd.

Som sagt äntligen hemma, fick skjutts av Ullis ända in till dörren, TACK! Nu väntar jag bara på min syster som sk afixa käkl till ikväll, ska nämnligen bli hemma kväll med henne medans våra föräldrar är och har kul! Skulle egentligen till Tire och fira hennes fördelsedag, GRATTIS TIRRE! Men sen dök något upp så det blir hemmakväll. Men Sara får JÄTTEJÄRNA skynda sig hem för jag svälter seriöst ihjäl snart! Eller så försvinner godiset vi ska ha till Berg flyttar in.

Hatar att vänta

Som vanligt sitter man här och vet fortfarande inte när jag börjar eller hur jag ska ta mig till skolan. Väntar på ett viktigt samtal som avgör min sovmorgon eller inte. Jag väntar nämnligen på att Mickis ska ringa så vi kan bestämma när vi ska till skolan. Vi ska göra någon studie och den måste vi nog göra i morgon innan första lektionen, men får se hur det blir eftersom att jag nu är väldigt trött och snart stänger jag av telefonen för att kunna somna. Det är faktiskt så att jag har svårt att sova och om jag mot all förmodan lyckas somna i tid så kommer det inte bli roligt om jag blir väckt av telefonen.

Ska nog vänta ett litet tag till innan jag ger upp och tar mig en rejäl sovmorgon.

Det blev sovmorgon

Sovmorgon idag, det blev ingen träning. Var ändå extra trött när jag vaknade. Nu har man klarat av torsdagen den värsta dagen i veckan, och inte nog med det så blev träningen inställd, vad är det för fel på laget! Vi har cup om en vecka. Tur att jag kommer rädda laget då ;)

Trött

Man har mått bättre än vad jag gjort idag, men men. Det blev Alvedon och Donken, tro mig det hjälpte! Sen blev det svull och Despe hos Pullan.

Nu sitter jag och funderar på om det ska bli träning i morgon eller sovmorgon? Får ringa Mickis och försöka styra upp något. Men som det käns nu så vill jag bara sova! Men det kan jag inte göra ikväll eftersom att jag SKA se Top Model och Sex and the city. Egentligen skulle jag vilja sova nu! Men så funkar det icke.


Onsdags kväll!

Nu mår man bra... NOT! Får bli Donken och en Ipren, sen mår man bra! 
Gårkvällen blev riktigt lyckad faktiskt. Först  på middagen så blev det rambo, kul att se de som inte kunde den, de bara stod där som fån! Nä de var gulliga faktiskt. Senare på kvällen när festen drog igång hände det grejer, det blir inga smaskiga detaljer. Men vi hade väldigt kul!

Mer sovmorgon!

Nä inget gym blev det i morse... Vi bestämde oss för att ta ut sovmorgonen i stället. Vilket vi kunat göra ännu längre om vi hade skippat den urusla poeten som skulle föreläsa för oss. Riktigt tråkigt var det! Tur att du "missade" det Ullis ;) Vi slutade i alla fall tidigare än väntat, TUR!

Nu ska jag med halvbussen till Tirre där jag, Ullis och Tirre ska göra oss iordning inför kvällens skiva på Lejonbacken. Hoppas det blir lyckat!

Tjaooo!

Derby!

Försöker kolla på Derbyt Hammarby-AIK. matchen har stängts av tills vidare, varför är man inte förvånad. Det är bara en sport. Fast en jävligt rolig sport så varför förstöra den?

Väntar på att Mickis ska ringa så vi kan träna i morgon bitti!! Jobbigt! Men behövligt.

Fick nu veta att derby matcehn fortsätter, yeiii! Och Mickis ringde och det blir halv 8 bussen till gymmet i morgon! Äntligen blir det av men jag kommer inte vara lika entusiastisk i morgon bitti!

Dagen

Dagen idag var väldigt slapp! Eftersom att vi bara skulle göra någon undersökning idag så blev det en dag på stan i ALLA affärer. Vi var på jakt efter någon studentklänning, men hittade ingen perfekt klänning. Vi skulle också göra våran undersökning om hur folk reagerar när man snor åt sig kläder som någon annan siktat in sig på. Tyvärr var det inga roliga reaktioner vi fick, eller jo från en. Hon fick panik när Mickis tog den gula topen som hon ville ha, så hon gick raka vägen ut ur affären.. HAHA!

Men på väg hem hände det något som kommer förstöra mina bussresor igen! Bomb-mannen hoppade på bussen i Gustavsberg!! Där satt jag fastfrusen och fick världens panikattack! Jag var beredd att plinga och hoppa av med Mickis nästa busshållplats! Men då ser jag att han reser sig upp och vi sitter stelt kvar! Hon kan INTE gå av där han går av, så Mickis väntade till nästa hållplats. TUR! Han höll sig i skinnet och sa ingenting men gud vad obehagligt det var!

Upps

Upps, det blev visst ingen täning idag. Jag missar också idrotten snart. Var visst för seg i morsen. Är fortfarande trött, men ska snart pallra mig till skolan.

Nu sitter jag och kollar på Kalle Anka, det är lugnt en klassiker som vi diskuterade på fk. Den är lugnt tidlös, och man tröttnar aldrig. Inte jag i alla fall!

Dammigt Gymkort

Nä inte idag heller! Ingen Björn Gustavsson i parlamentet, blev lite smått besviken. Men men, då kan jag ägna ytterligare en halvtimme här framför datorn. Oj den har redan gått...

Har just gjort iordning lite te och funderar på vad det finns på tv ikväll. Eller ska man kanske lägga sig tidigt ikväll? Ska nog upp tidigt i morgon för att gymma. Undrar om det fortfarande fungerar det är säkert täckt av damm! Jag borde verkligen börja gymma igen! Var föresten och kollade på nya World Class i Mölnvik, det var riktigt fräsht. Man kanske ska byta från Sats till World Class. En sak är i alla fall säker jag borde börja gymma igen! Vet inte när jag gick dit sist. Träna har jag inte heller gjort på flera veckor nu, shit. Nä i veckan har jag tänkt ta tag i det, får se hur det går.

Shopping

Filmen igår var väl bra, det var väl ett måste att se den. Nu när jag sett den så slipper jag se den igen. Det var ioförsig inget större fel med den men klart inte det bästa man sett.

Idag har jag varti och shoppat med min mamma, älskar att göra henne fattigare! Jag hittade äntligen en vårjacka, dock var den svart men det gör inget för då kan jag ha den i höst också. Får väl hitta någon ljusare jacka när det börjar bli mer sommarväder! Jag fick också övningsköra till sickla fram och tillbaka, vilket man har gjort ett antal gånger, men det är bättre än ingenting.

Fick också köra hem Saras moppe från hemmesta eftersom att hon var för "sjuk" för att göra det själv! Det var inte kul eftersom att det var kalt och regningt, dock hade jag med mig andra skor och ett regnställ! Jag käne mig inte direkt snygg i det. Men jag fick hoppas på att ingen såg mig. Det gick i alla fall fort hem eftersom att det inte var så lång och plus att den nog var trimmad för jag fick upp den i 80. Tyckte väl att det gick fort innan jag kollade på hastighetsmätaren! Men laglig som jag är så saktade jag ner... men åkte fort upp till 80 igen eftersom att 50 gick aldelles för sakta.

Nä nu ska jag kolla på Parlamentet och Björn Gustavsson!

Skivor- vad ska man ha på sig?

Den här dagen känns som om den varit jätte lång fast ändå jätte kort, vad har jag gjort hela dagen? Kalaset var ju från 17-20, vad gjorde jag innan?? Ingen aning. Nu är jag trött och funderar på att sova, eller ska man lägga sig framför tvn nu kanske. Det vore skönt, det går visst en film snart. Vad hette den... En officier och en gentleman. Undrar om den är bra. Har hört talas om den förut och vet att den är jätte känd men har jag sett den, det är frågan? Får väl slå på tvn och kolla.

I morogn hoppas jag på shopping eftersom att det inte blev av idag. Måste hitta min vårjacka, men svårt eftersom att jag inte vet hur den ska se ut. Får väl leta mig fram. Vill även uppdatera vår-garderåben. Vore också kul att hitta något till Gabbis skiva där temat är Cowboys och indianer. Funderar på något i stil med Cowboy. Vet att det är ungefär en månad kvar men det är aldrig för tidigt för att börja fundera, måste även hitta något till min egen skiva som är om ungefär en månad den med! Vad ska jag ha på mig, det är frågan?

Kalas

Har just duschat och ska snart göra mig fin för kalaset som jag ska på. Det är nämnligen Ella som fyller år, våran granne, så vi ska dit och fira henne. Shit fyller hon redan 5 år?? Känns som i går då jag grattade Dan som fått en lillasyster! Men det var 5 år sen.

Tiden har gått väldigt fort och snart tar jag studenten (förhoppningsvis) och flyttar hemifrån och skaffar bil! Då gäller det att vara vuxen, men jag känner mig inte mer vuxen nu än för 5 år sen. och ändå för fem år sen hade jag inte fått någon moppe eller ansvar alls. Förhoppningsvis så har jag blivit mer vuxen nu än för 5 år sen för nu håller jag på att skaffa körkort och blir snart utsparkad från skolan och ska flytta hemmifrån. Man blir så illa tvungen att växa upp och börja bete sig ansvarsfullt. Önska mig lycka till för det!

Lördag

Idag så har jag en härlig känsla av att jag inte MÅSTE gör någonting. Så skönt. Var länge sen jag bara satt här utan att plugga eller ha ångest för att jag inte pluggade. Idag ska jag bara njuta av att inte ha någonting att göra. Hoppas mina föräldrar kommer hem med godis idag!

Fredag!

Nu är jag riktigt trött, och klockan är bara tio på en fredag! Efter shoppingen som tog mycket längre tid än vad jag trodde så åkte jag hem och fick en riktgit god middag, jag älskar fredags maten! Sen blev det Berg flyttar in och massor av godis!

Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och hoppas på mer godis!

Fredag!

Nu var det morogn igen... men idag är det i alla fall FREDAG! Ser fram emot en skön dag! Man kan i alla fall hoppas! Men när det är -6 så kan man börja tvivla! Gud vad kallt det är! Hoppas det blir varmare lite senare eftesom att jag ska shoppa efter skolan. Vill inte gå runt och frysa.

Idag blir det nog ingen jobbig dag hoppas jag, vi skanämnligen göra någon undersökning som vi har fått i uppgift att göra på Sociologin och Naturkunskapen. Måste alla ämnen lägga upp massor av projekt nu när man är som minst ointreserad! Det värsta är ändå att vi måste gå iväg och göra dom, hade varit mer bekvämt att sitta kvar i skolan och arbeta, eller nej föresten det hade bara varit ännu jobbigare och tråkigare, men det får gärna bli fint väder för då går jag gärna ut och gör den där undersökningen.

Tjaooo ska dra till skolan nu!

Jag vet att det var ett halvår sen jag fyllde år men

Har just tittat på bilder från min födelsedag! Inte roligt alls! Tyvärr kan jag inte lägga upp dem för då skulle sidan stängas ner! Så illa är det! Hade varit kul med något fint kort på förmiddagen men icke, finns bara hemska bilder från lite senare på kvällen. Varför tar man aldrig bilder när allt är lugnt och alla inte är helt dragna? Det ska bara fottas när man är som minst snyggast och knappt kan hålla i kameran. ILLA! De där bilderna får nog stanna i någon undangömd mapp på datan.

Nu har jag verkligen tittat klart på bilderna och det är dags att krypa ner i sängen, pallade inte plugga men det får bli som det blev!

Jag känner mig duktig... NOT

Nä träningen blev inställd.  Så nu får jag väl plugga i stället, låter inte kul! Men sådant som måste göras. Men idag blev jag i alla fall klar med religions redovisningen, skönt att ha något avklarat! Nu återstår bara att läsa religionsboken,  göra seminariet och analysen av boken tills i morgon, men ska det ska jag klara om jag så ska sitta uppe hela natten. Sen är det äntligen helg igen!!

I helgen vet jag inte vad som händer än.. Men förhoppningsvis så händer det något kul! Vet att jag i alla fall ska shoppa med Tirre i morgon, det ska införskaffas en outfitt till på tisdag då jag ska på hennes studentskiva.

Nu blir det plugg ett tag i alla fall, finns inga program på tvn som kan uppehålla mig ikväll!

Torsdag

God morgon! Nu har jag just gjort i ordning värsta frukosten! Jag är inte den som uppskatar frukost direkt men jag vet att det är det viktigaste målet om dag så eftrsom att jag fick sån himla tid över så har jag gjort iordning en stor frukos, förhoppningsfullt liiiite nyttig också. Frukosten består av: Te (ett måste), knäckemacka, en ny Tropicana juice och youghutrt med vanilj, kanel och äpple. Faktiskt en riktigt god blandning!

Dagen idag består av skola från 9.50-17.00!!! Japp en riktig långdag! Vilket inte låter kul! Men inte nog med det s¨å har vi väldigt mycket i skoolan att göra tills i morgon! måste försöka läsa ut boken som verkligen är hur trist som helst! Senare på kvällen blir det träning, om jag hinner och orkar! Jo, men det ska jag för det var nämnligegn evigheter sen. Jag tror laget saknar mig, lr jag hoppas ju på det i alla fall ;)

Nu ska jag äta upp min frukost och sedan kila bort till bussen!

Veckans vändpunkt!

Idag var en underbar dag! Först så klarade jag teoriprovet :D Jag blev hur glad som helst och tack alla som lyckaönskat mig! Så ikväll ska familjen fira! Det ska bli en överaskning så jag vet inte vad än, blir väl någott gott!

Efter skolan var jag och Mickis och solade solarium så nu är jag röd och läppar som Dolly Parton! Jag behöver aldrig använda botox i alla fall, det räcker med att sola så får jag samma resultat det känns skönt!

Nu sak jag förbereda mig på överaskningegn!

Ullis han är fast!

Jag vet att du inte har glömt bomb-mammen som bombhotade bussen i december! Jag tror att det är han som aresterades idag! Han är FAST!! Förhoppningsvis så är han fast där ett tag och sedan kan vi hålla tummarna på att det blir fängelse för hans del! Jag vill inte möta på honom igen, jag är fortfarande livrädd!

Bloggenkät

1. Hur länge har du bloggat?
 Jag har bara bloggat i 3 månader.

2. Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga?
Jag tyckte det verkade as kul och gillade de bloggar jag läste.


3. Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
 Pullans såklart!

4. Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
 As bra såklart!

5. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
 två givna!

6. Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
De flesta är lite blandat.

7. Nämn en bloggare vars blogg du tycker om.
Pullans, (ullanpullan.blogg.se).

8. Nämn en bloggare vars blogg du inte tycker om.
  Läser inga jag inte tycker om, och orka lägga energi på dom.


9. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?

 De följer den konstant, kan man ju hoppas!

10. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
 Ja det tror jag.

11. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
 har ingen gräns skriver det jag vill.

12. Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
 Vet inte vad jag absolut inte vill blogga om tills jag ställs inför det valet, vilket inte har hänt än.

13. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Inget jag behöver, men bara för att det är kul!

14. Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?

Man vet aldrig om det en person skriver är sant.


15. Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
 Nej, om jag inte känner dom innan.

16. Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
 Nej, eller det beror väl på vad de skriver.

17. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta?
 Nej, jag får inga sårande kommentarer och om jag skulle få det skulle jag inte bry mig ett piss.

18. Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar
 Nä inte vad jag vet.

19. Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
 Finns det några nackdelar förutom att det blir mer tid framför datan?

20. Tror du att du fortfarande bloggar om två år? I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då?
Jag vet inte men man kan ju hoppas. Förhoppningsvis förändras den till det bättre om det nu går.


21. Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur, eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?
 Ingen aning.

22. Avslutningsvis: Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
 Betytt och betytt vet inte, det är bara kul.

23. Avslutningsvis 2: Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig?
 Det har fått mig att vilja blogga.

24 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.

Pullan du kan väl svara :D

Förflutna Nuet Framtiden

Nu när jag låg i mitt bad tänkte jag på en sak när jag läste en ytterst tråkig bok (ett måste från skolan), jag tänkte på hur man leve det sägs att man antingen lever i nuet, förflutna eller framtiden. Undrar vilket jag lever i? Jag tänkte först på framtiden eftersom att jag planerar så mycket, men sen kom jag att tänka på att jag tänker mycket tillbaks på hur det var förr och vad som har hänt i stället för att tänka på framtiden, jag blir mest rädd av framtiden man vet inte vad som kommer att hända då... Så jag tror mest att jag lever för nuet försöker göra saker i nuet och inte tänka på framtiden så mycket eftresom att den är skrämmande, men jag tror att de flesta lever i lite av varje och det gör nog jag med till viss del.
Alla lever för nuet och gör saker, och de tänker säkert tillbaks på allt som hänt dom också men något som är säkert är att alla tänker på framtide läskig eller spännande lite måste man ju fundera över den!

JAG HATAR MIG SJÄLV

Finns inte mycket mer att säga, jag HATAR verkligen mig själv! Jag är verkligen trött på mig själv och trött på min otur som förföljt mig i 18 år!!! Kan jag aldrig göra något rätt eller bara få lite tur någon enstaka gång! Det skulle vara skönt! Jag tar tillbaks allt jag sagt om att det är ny vecka och att jag aldrig mer ska gnälla, för den här veckan började ju uruselt!!  Om inte turen vänder så vet jag inte vad jag gör! Jag får panik!

Nu ska jag bara göra sånt som jag är bra på och det är att gnälla och tycka synd om mig själv, så SYYYND!!

SPAAA!

Har just kommit hem från spat, hur mysigt som helst! Vi var där hela dan och hade kunnat stannat hur länge som helst! Den här dagen var verkligen välbehövlig! Alla behandlingar, helkroppsmassage och yoga, anorlunda men sååå mysigt! Dit får vi åka en gång till som sagt! Det var ju bara hur kul som helst! Speciellt den där formen av duschning som vi måste införskaffa oss i våra nya hus/lägenheter! Verkligen ett måste!
Synd att vi glömde filma!! Men det tar vi nästa gång eller hur Pullan! För dit ska vi igen!!

Nu känner jag mig som en ny männsika ren, utvilad, fräsh och TRÖTT! Kommer kunna sova hur bra som helst i natt! Jag längtar redan till sängen! Så, GOD NATT!

Snart spat

Idag blev det en shoppingtur med pappi! Fick ett par tygskor, svarta så kanske inte så sommriga men men. Några jag inte kommer få skavsår av i alla fall hoppas jag, eftersom att ärren från förra sommarens skavsår är kvar!
Det blev också en tur med bilen, körkortet SKA jag ha snart!

I morgon kommer dan som vi längtat efter!!! I morgon ska nämnligen jag och Pullan till spat, Hasseludden! Det är verkligen välbehövligt och vi ska samla på oss nya krafter! När vi kommer därifrån så kommer vi vara som helt NYA personer! Plus en morgonrock rikare och en het badräckt mer i garderoben ;)

hemliga uppdraget

Ok, det var skönt med en sovmorogn men det hemliga uppdraget blev inte lika lyckat som jag hade väntat mig... Så det blev hem och svulla och dränka sorgerna i Martini, dock fungerade inte det eftersom att martinin visade sig vara alltför sött för mig. Men nu behöver jag inte vara nyttig längre. Synd att jag har vant mig och typ inte alls är sugen på godis! Eller nu överdriver jag, jag har just vräkt i mig massor av chips. Men jag hade kunnat vara utan dom ifall det hemliga uppdraget slutat anorluda istället för skrattretande! Men men på måndag blir det ett nytt hemligt uppdrag och jag hoppas på ett mer lyckat slut :D

God morgon

Känns som om jag inte gjort annat än att klaga på sista tiden, men förhoppningsvis så ska det ändras efter den här helgen!

Tog mig en välbehövlig sovmorgon idag! Ska bara gå på naturen och sedan så ska jag å ullis på vårat hemliga uppdrag! Jag lääängtar!

Nu sitter jag och äter coco pops eller vad det heter, för mina skorpor tog nämnligen slut igår..! Tråkigt! Nu har jag inte heller lång tid på mig innan bussen går så jag ska nog försöka hinna dricka upp mitt te, som jag aldrig hinner med nu på mornarna.

Skoltrött

Idag var ingen rolig dag... Ni har hört deet förut men jag måste säga det igen FY FAN VAD JAG ÄR SKOTRÖTT!
Jag påallar inte mer! De säger att det bara är två månader kvar... men det kommer seriöst att vara två låååååååånga månader. Nu har jag just skickat in världens sämsta uppsatts men det gör inte mig något alls eftersom att jag slutat bry mig.

På söndag så blir det äntligen det efterlängtade spat! Då ullis blir det nya krafter! Får vi hoppas annars kommer vi snart göra något väldigt dumt! Och inte ska vi ha gått de här två och 2/3 terminer i onödan! Nä det tillåter jag inte!

Nu ska jag fixa lite fika och sätta mig och plugga för i morgon händer det ;D

Inget plugg

Det blev inget plugg, som vanligt. istället städade jag  mitt rum, till och med det verkade roligare än pluggandet. Så nu är mitt rum som nytt och det luktar riktigt gott! Men sociologin är fortfarande inte gjord, får ta itu med den senare. Nu ser jag fram emot att få gå och sova! men nu är det Top model och det får jag inte missa!
Och snart så börjar Desperate Houseviwes igen, läääängtar! Sen såg jag att Sex and the City ska börja igen, det ser jag fram emot! Men Despe kan jag knappt vänta på att det ska börja igen! Nu är det inte långt kvar, jag börjar bli otålig!

Skönt att vara hemma tidigt

Skönt, idag slutade vi tdigt. Jag han till och med komma hem tidigt, ett stort pluss! Det är inte ofta, ioförsig fick jag skjutts av ullis TACK! När jag kom hem blev det fika med mamma efter att jag hjälpt henne att färga håret. Men nu sitter man här igen och ska försöka plugga. Har inte kommit så långt, funderar på tatueringar. Jag kanske har kommit på något bra till handleden nu, men får se. Det finns så mycket fint att man knappt kan välja, tänk att man förhoppnignsvis ska ha den hela livet. Det orkar jag iofösig inte tänka på, om man vill ha bort den så går det faktiskt, inte mer med det.

Måste bara få med en sak som Heli tyckte jag skulle skriva, det vara att hennes bärpaj var jätte god! Det skriver jag inte bara för att hon sa det utanför att den verkligen var det! Den var nyttig också ett stort pluss för min diet. Eller jag vet inte om man kan kalla det diet, nu äter jag bara inte godis, pizza eller donken. Det har väl gått bra, men nu missade lite i helgen när jag var ute, då det blev läsk till drinken, men annars går det bra. Jag är inte ens sugen på godiset som står på bordet. Men det kanske är för att jag är väldig mätt efter allt te jag just druckigt.

Nä nu ska jag fortsätta plugga, BYE BYE


Skola... eh nej

Det blev ingen skola idag, orkade verkligen inte. Men jag kom till intervjun hos mamma i alla fall. Den gick bra och vi var nöjdda efteråt. Innan så var vi å fikade på Dellan och efter intervjun så blev det shopping på kicks, fast jag hittade bara ett läppbalsam som luktade godis!! Kolade på skor också men hittade inte de perfekta! Hoppas på storshopping i helgen!

Idag blev jag också tvungen att gååå ända från sandö! Shit vad jobbigt, det var så varmt så min svarta skinnacka kändes inte så praktisk. Men det var ioförsig tur att det var varmt för det är inte kul att gå där när det är svinkalt. Eller jo det är bättre för då kan man komma hem och ta ett varmt bubbelbad!! Nu längtar jag till vintern igen! Men något säger mig att den nog inte är över än, det kommer nog bli fler i alla fall KALLA dagar. Då ska jag passa på att ta mig mitt bubbelbad!


Äntligen bloggen!

Guuuud var lång tid det tog att byta plattform, är det någon skillnad nu lixom?

Eftersom att jag inte kunnat blogga på tvååå långa dagar ska jag ge er en sammanfattning:

Lördag:
Oki då låg jag och Ullis och kollade på despe! Och en sak kom vi på, vi har funnit vårt kall! Tracka ner på andra. EH JA vi mår bättre av det! Haha :D

Söndag: Vi färgade ulis hår, det blev faktiskt bra! Jag är förvånad över mina kunskaper ;) Sedan åkte vi till hemmesta för att träna 96orna. Jobbiga små ungar fast faktiskt riktigt roliga :P

Måndag: Då var det dags för skola igen :( Det var inte kul! man kände sig inte det minsta motiverad till något! Och så klart så ska alla nya projekt börja, vi är ju inte ens klara med de gamla!!!! På kvällen så skulle jag haft träning men eftersom att Heli fyllde 19 så åkte jag vi, Jag, Mickis och Nina, dit. Vi fikade och Heli öppnade paket. :D

Idag väntar ingen rolig dag, jag är redan sen till skolan och orkar nästan inte åka dit, men eftersom att ett natur projekt ska böra är det välö lika bra att åka dit. Sedan ska jag och några till till min mammas jobb för att utvärdera hennes arbetsplatts, SUCK! Jag vill bara hem och göra så lite som möjligt igen. Men jag hoppas vi får fika hoss mamma, jag är redan fika sugen!!

Nä nu ska jag väl dra till skolan och "hoppas! att jag inte blir altför sen...

RSS 2.0