Dagens planering

Snart ska jag på innebandy match och jag är INTE taggad! Är verkligen jätte trött, jag skulle tagit en tupplur men nu hinner jag inte istället åt jag lunch och pluggade, och eftersom att jag knappt fått något gjort kunde jag lika gärna ha sovit!! Typiskt.

Efter matchen ska jag träffa Ullis och vi ska nog bara ta det lugnt och kolla på despe och äta våran nyttotalrik, haha och i morgon ska jag hjälpa henne att färga håret, om hon vågar. Vi minns väl hur det blev förra gången ;)

Gårkvällen

Kvällen började bra med tacos hos Tirres kompis Fanny och där vi sedan också förade. Riktigt trevlig! Men när vi kommer fram till 90s som vi skulle tillbringa kvällen på hinner jag knappt in försen jag vill därifrån!
Jo när jag kommer dit går vi och köper varsin cider, sedan sätter vi oss ovanför nått tjejgäng med keps... Och tjejen som sitter under mig visar HELA rövspringan! Jag får då för mig (DUM som jag är) att hälla cider i springan. Inte speciellt oväntat for hon upp och blir jätte sur och står och skriker! UPPS! Jag låtsas som ingenting. Tillslut ger hon sig och går därifrån, då kanske vi hade varit där i 5-10 minuter, och sedan kommer bruden tillbaks med en vakt!! SHIT, tänker jag. Jag vill inte bli utsläng efter bara 5-10 minuter. Vakten går fram till mig och säger:
- Tjejen där borta säger att du hälllde cider på henne, gjorde du det?
- Ja det gjorde jag, fast det var inte meningen jag spillde bara lite.
- Hon Säger att du hällde.
- Nej det gjorde jag verkligen inte, jag råkade spilla, det var verkligen inte meningen.
- Nä ok, jag är på din sida. Men ta det lugnt.
PUH, vakten var inte sur. Men det fanns någon som fortfarande var riktigt sur! Efter ett tag går Tirre och Fanny iväg för att köpa cider och när de kommer tillbaks har tydligen den där bruden varit på dom också och sagt att jag ligger jävligt illa till och att hon samlat ihop värsta gänget som ska spöa skiten ur mig.. UPPS! Då blev man lite skraj! Men henne kunde jag ta tyckte jag fast hon var dubbelt så stor. Men det var inte bara hon som nu ville slå ner mig, utan nått gäng som jag inte visste hur de såg ut. Då blev man lite spännd när man gick runt där. Efter ett tag när det inte bara var vi som visste om vad som hänt utan det kom fram någon och frågade vem som skulle bli spöad, gick Fanny fram till vakten och sa till att det var någon som skulle slå ner oss, eftersom att vakten fortfarande var på vår sida så skulle han kolla till dom och se till att inget hände! Nu kände vi oss LITE tryggare ;)

En sak är säker jag ska aldrig mer få någon dum ide igen!! Och det var faktiskt inte meningen det var bara nått ryck jag fick, typ som en tvångstanke!!


Cider eller sprit?

Nu eftersom att jag ska ut i kväll, undrar jag fortfarande vad som är nyttigast att dricka, Cider är onyttigt och det dricker man mycket av, sprit är onyttigt mend et dricker man mindre av och då kanske det är ännu onyttigare än cider. Jag har ett preoblem. Får väl chansa ikväll och försöka ta reda på vad som är nyttigast. Anledningen till att jag vill dricka det nyttigaste är för att jag inte gillar något speciellt mycket, så varför inte dricka det nyttigaste då för. Juste hur går det med min nyttighet. Hmm. Dricka på krogen kan man ju inte räkna med även fast jag vet att det är VÄLDIGT onyttigt. Får se vad det blir.

Krogen

Ikväll blir det i alla fall utgång! Som jag längtat. Nu ska jag bara fixa kläder att ha på mig! Vet att klockan inte är mycket men har man väl varit uppe så kan man inte sova! Och kläder är aldrig för tidigt att planera :D

Nyttigt på krogen?

Har letat som en galning om vad man helst sk adricka på krogen för att vara som nyttigast, fast inte vatten! Finns ju ingen bra sida och det verkar som att absolut inget är bra! SYND! Undrar vad man sk abeställa något måste ju vara lite nyttigare än det andra.
Men helt plöttsligt kom jag in på en sida där man kan testa sina alkolholvanor.. INTE kul sida, dock tror jag att de överdrev för att man inte ska dricka. Eller man kan hoppas. Det där lägger jag bakom mig för snart ska jag ut och festa igen, men vet inte när hoppas på så snart som möjligt!

Vet inte vad jag ville med det här inlägget, men vill bara veta vad man ska dricka på krogen som är minst onyttigt! Några förslag?

Bil

Idag har jag varti och shoppat, men hittade tyvärr inget roligt utom en film som jag alltid såg på när jag var liten, var bara tvungen att köpa den. Sedan bar det av till en bilfirma där jag var och kollade på en bil. Hittade några alternativ, fast jag är fortfarande kär i den GULA! Som jag inte kunde hitta. Men hittade en jätte snygg ljusgrön den var nästan lika bra!

Nu har jag just kollat på  du är vad du äter! Det har blivit lite av en trend på torsdagar att titta, det är förmodligen bara jag som tittar men BRA är det! Jag skulle vilja bli den nya Anna Skipper, fett kul! Att säga till andra vad de ska äta och sen äta vad jag vill själv, haha! Något man skulle sattsa på kanske?

Omotiverad? EH JA!

Det är helt sjukt hur omotiverad man kan vara nu i slutändan av skoltiden. Snart är det över men motivationen försvann redan i trean och har inte kommit tillbaks. Fast det är ännu sjukare hur mycket det är kvar att göra! På bara en vecka så har vi mer än vad jag någonsin hade i grundskolan känns det som. I grundskolan gjorde jag nog inte en enda läxa men nu shit vad mycket det man verkligen MÅSTE göra. Jag som trodde på ett sista lov med lugn och ro och med näsan i Körkortsboken, så blev inte fallet. Jag har i stället suttit som en zombi framför datan eller tvn och haft ångest för allt jag borde göra. Idag försökte jag mig på idrottsuppsattsen men den gick inte ens att läsa igenom, så dålig var den. Får börja om en annan dag när man känner sig mer motiverad, vilket inte lär hända. Får vänta på inspiration och se om den blir gjord eller inte. Jag kan ändå INTE få under MVG i idrott!

Matlagning, inte min grej!

Idag försökte jag börja med middagen, jag fick i uppgift att koka potatis. Förra gången jag skulle koka potatis brännde potatisen fast i kastrullen, inte lyckat, för det tog extra lång tid innan jag fick äta då. Idag så höll jag verklilgen koll på potatisen så den inte skulle bränna fast eller koka över för jag var riktigt hungrig! Men efter en halvtimme när inget hade hänt kom pappa hem och såg att plattan inte var på! Typiskt! Jag har aldrig kunnat laga mat, det är inte riktigt min grej och kommer nog aldrig vara. Vill inte ens veta hur det kommer bli när jag flyttar hemifrån! Jag kan inte ens laga korv med bröd, och jag skojar verkligen inte!
Men en sak som var väldigt kul var en gång när jag, Ullis och Johan skulle baka pepparkakor (kommer du ihåg ullis). Vi hade fått i uppgift att baka pepparkakor till extra engelskan eftersom att det var sista lektionen. Så vi åkte hem till mig för att baka. Men efter att vi stoppat in sista plåten med pepparkakor blev vi hungriga och bestämde oss för att åka till Plogen för att äta pizza. Vi plockade undan allt och tog första buss till Hemmesta. Nä vi kom fram till Plogen ringer min mamma:
- Hej, har ni inte glömt något?
- Jag tar undan kaveln när jag kommer hem. Sa jag som trodde det var den hon menade.
- Nej inte det, pepparkakorna.
- OJ, blev dom brännda?
- Dom BRANN.

HAHA typiskt! Pepparkakorna var som kolbitar, helt genom svarta! Det var ingen som vågade sig på att smaka dom, vilket de nog gjorde rätt i!

image2

Schnyggt!


Krogen!

Nu har jag precis kommit ut från duschen, Skönt! Men inga planer för dagen. Därför inget roligt att säga. Man får hoppas på utgång i helgen! Det var länge sen! Eller ioförsig bara två eller tre veckor sedan, kommer inte ihåg. Men det kallar jag länge!  Nu vill jag ut igen! Förra gången slutade i katastrof men ny helg nya chanser! Eller vad säger ni. Jag är taggade på ett nytt försök. Ett nytt försök att inte spåra, nej knappast men ett nytt försök att stanna så länge som möjligt och ha kul!

image1

Gossip Girls

Vart tog Gossip Girls vägen?! Här har man suttit och väntat en hel vecka i onödan! Varför går inte gossip girls ikväll för? Nu blev jag besviken, vem vill se några dansare tro att de kan dansa. Dans är väl inte en människa intresserad av att se! Ioförsig var den svenska jurymedlemen cool, men jag gillar mer Blair i Gossip Girls! Hon är coll och programet är bra! Nu blev jag på dåligt humör, vad har hänt med tisdagens tv kväll! Nu är den inte alls lika rollig längre. Tur att Det kommer en film i 3an lite senare! Den kanske kan rädda min kväll! Man kan ju hoppas.

Voffeldagen!

Nu är jag äntligen hemma och har just ätit vofflor! Vilket är en självklarhet eftresom att det är voffeldagen! Dock så kunde jag inte ha grädde på dom eftersom att min nyttighet gäller även idag. SYND! Men dom var riktigt goda i alla fall! Personligen tycker jag att voffeldagen borde komma oftare, liksom kanelbullensdag, och fettis dagen, haha vet inte om det är samma dag ens! Men jag tycker att vi har för få svull dagar här i Sverige, i USA har de svulldagar varje dag! Orättvist! Ioförsig är vi mycket smalare och sundare här i Sverige men det är väl bara ett straff!?
Nu är jag trött och funderar på att ta mig ett bad. Det vore skönt, borde plugga lite teori också, men får se hur det blir med den saken, för idag så är det nämnligen tv kvällen! Massor av bra program däribland Gossipgirls! Som jag har sett fram emot ända sen det slutade förra veckan! Kan man få nog, EH NEJ!

Godmorgon!

Dålig uppdatering igår, och det beror inte på att jag satt och pluggade igår, utan jag sket i allt och låg i soffan HELA verkligen hela dan. lämnade den inte fören det var dags för middag, och gud vilken god middag! Tackos slår verkligen allt, men lam och potatis är såååå gott!
Idag ska jag iväg till Heli för att plugga med henne och Nina. Får se om det kommer någon buss, bussarna härifrån har inte gått sen det började snöa för någon dag sen. Då bor man på landet! Inte för att jag har behövt åka buss de senaste dagarna SKÖÖÖÖNT! Jag hatar bussar! Snart när jag får mitt körkort är det bara godby för bussarna! Jag ska riva sönder mitt buss kort och aldrig mer kolla busstabellen! Fats så lär inte fallet bli för hur ska jag komma till och från krogen? Taxi eller buss. TAXI! Fast kanske inte varje gång. För kostnaden ut till mig går nog på hela studiebidraget.... Tyvärr!

Nä nu måste jag äte frukost för bussen går snart!

Snacka om problem

Här trodde man att man vänt på dygnet, men nä inte precis. Jag är lika trött som om jag  varit vaken i en vecka, om man nu kan vara det. Har hört att sömn är viktigt, men vad ska man göra om man bara är trött hela tiden men inte kan sova, shit jag har problem! Många skulle säga prova att prova att gå och lägg dig, det kanke man skulle pröva. Men inte nu!

En sak tycker jag är väldigt konstig på påsk har man alltid ont i magen, det beror på att man äter alldelses för mycket på påskbordet och aldelsess för mycket godis! På julafton äter man alldeless för mycket mat och knäck, vilket också leder till ont i magen!  Man har varit med i 18 år och fortfarande äter man alldeles för mycket på storhelgerna! Vet inte vart jag vil komma, men ont i magen får man!

Nä nu kanske jag ska ska lyssna på rådet! Jag ska nog sova lite så jag kommer upp i tid i morgon!

Dagen som var ovanligt kort, men inte slut!

Nu har nästan hela dagen gått och nu börjar jag bli på bättre humör för jag fick tacos idag! Det bästa som går att äta! Så jag är fortfarande proppmätt! Skönt för då slipper jag bli sugen på godis! Eller ioförsig så har jag just proppat i mig lite äpplen för att inte bli sugen på något annat.
Nu kommer jag till vad jag gjort idag, vilket inte är mycket alls. Var ioförsig väldigt skönt. Vaknade åt frukost, sedan känndes det som att middagen blev vädigt tidig, bara två timmar efter min frukost som jag åt vid två tiden. Skönt att sova så länge men om det ändå gett resultat. Jag har ioförsig hunnit med att plugga lite idrott vilket känndes bra och dt tog två timmar för mig att få ihop en sida, ovanligt snabbt! HAHA! Men så går det att jobba i min tackt, man får inte mycket gjort.
Nu til vad som händer i morgon, nej jag bara skojjade för i morgon har jag ingen aning,  får se vad som kommer hända, fan i morgon är det måndag, då börjar pluggandet på alvar. OK i morogn ska jag plugga. Får se hur det blir med den saken. Lär ju hamna här framför datan. Eller tvn ser ganska så lockande ut!

Plugg..

Shit vad trött man var idag då! Har precis gått upp och ätit frukost! Så här trött har jag inte varit sedan januari 07! Visst jag är alltid trött men det var länge sedan jag lyckades sova till 13-14 på dagen! Om jag hade fått bestämma hade jag gärna sovit tills kvällen! Har inget roligt för mid idag alls, ska plugga lite idrott nu tror jag för den ska visst in snart! Ja visst nu under påsklovet! visst är det sjukt! Jag vill bara sova bort hela påsklovet och vakna den 6 april då det bär av till spat! Något jag inte kan sluta tänka på! Men dagarna rullar på och det är väl bara att ta tag i dom och spat kommer så småning om.. Kan man hoppas! Det kan inte komma snart nog! Det är lov och jag kan inte slappna av alls! Det är så mycket att tänka på! Saknar att bara sova bort hela dagarna! Men nu måste jag upp och plugga, sånt suger verkligen! Inte för att någon ens tror att jag skulle plugga nu på lovet, men all ångest man får för att man inte gör det!
Nä får väl ta tag i pluggandet! Eller föresten vi sa ju på MÅNDAG! 

Tvn

Ingen film ikväll inte, för det första orkade jag inte kolla på någon film som anns hemma, alla har man sett miljoner gånger. Det fanns heller inget roligt på tv! Vilket är konstigt under påsk brukar det ALLTID finnas bra filmer! Under alla storhelger finns det bra filmer på tv! Är det inte påskafton ikväll?? Och i så fall vart är alla bra filmer! Jag börjar bli uttråkad här hemma! I morgon får jag antingen dra iväg och köpa nya filmer eller varför inte införskaffa sig en ny box med någon bra serie! Det brukar ta lång tid att se klart! Eller kasnke inte, i mitt fall tar det itne lång tid innan en 25 timmars box är sed, hmm ungeför 25 timmar kanske!
Hej jag är en filmnörd! Men och? Jag älskar film och kommer aldrig sluta göra! Fast ska man se på film måste man kunna sysselsätta sig samtidigt, och eftersom att jag inte ska äta i onödan och inget onyttigt kommer det nog bli svårt för mig att kunna konsentrera mig på filmen.

Juste skulle inte jag plugga på teorin till körkortet, jo det skulle jag! Men inte ikväll! Börjar på måndag ;)
Som alltid! Eller hur Ullis !

Påsk middag 2

Nu sitter man hoss mormor och morfar och ska försöka få till ett blogginlägg! Går inte så bra när kusinerna vill att min uppmärksamhet ska riktas på dom! Dom är så söta!
Middagen var perfekt och jag är fortfarande proppmätt!! Haha som vanligt! Fast det är någ mer tack vare påskäggen som var fyllda med nyttogodis och popcorn, som jag fick av mormor och morfar! Men tack vare dom där påskäggen kan jag nog hålla mig till nyttigheten fram till den 6/4. Fast det skulle sitta bra med ett påskägg fullt med godis!
Nu var den andra påskmiddagen avklarad, VÄLDIGT gott och trevligt men snart ska vi hem och där väntar ett till påskägg med nyttogodis som jag ser fram emot att trycka i mig! Och till det blir det nog en bra film! Undrar vilken :D

All cred to me

Nu sitter hela familjen framför min tv och med mitt godis! Ok kanske inte mitt godis med det kunde ha varit om jag hade skippat den här nyttigheten! Som jag verkligen tröttnat på! Man mår inte alls bättre av att vara nyttig utan man mår mycket sämre! Man blir bara sur och irreterad att man inte får äta det där goda onyttiga! Jag vill bara gå och lägga mig och inte vakna förän jag och Pullan ska till Hasseluddens spa! Nu sitter man och knaprar på ett äpple!! Ett äpple på en fredagkväll! Inte likt mig! Jag brukar alltid svulla godis på fredagkvällar, om jag inte är ute, men då dricker man sprit och det är nog ännu onyttigare än godis!

Nä nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på en morgondag utan frestelser till godis! Vilket inte kommer hända! Men jag är stolt över mig själv som inte fallit för frestelsen till allt godis som stått framme! Vad strongt av mig, all credd till mig :D

Dagen hittils

Idag läste jag 60 sidor i körkortsboken på morse! Och inget projekarbete, hur ska det gå! Nä jag orkar faktiskt inte bry mig ett skit om det! Allt som har med skoplan kan bara ta sig någonstans! Nu är det bara körkortet som gäller! Måste skynda mig innan jag går ut skolan! Vill ju glida in på skolan med bilen! Det hade ioförsig faktiskt varit ganska trevligt att fika på Della idag! Så det var synd! Fick nöja mig att fika med mina föräldrar, fast det var mysigt!

Idag är det faktist första dagen på lovet och vad har jag gjort, jo pluggat! Vad har hänt! Sånnt ska man inte ägna sig åt på sitt alra sista lov! Justdet SISTA lovet! Då ska man bara ägna sig åt sig själv och ha kul! På tala om kul så hör jag just nu på en låt som jag bara minns som krogen låt! Varje gång jag hör den här tänker jag på första krogenrundan! Eller i alla fall min första som 18 åring! Jag tror i alla fall den spelades haha för jag känner stark igen den! En riktigt Taggningslå inför krogen, inte den bästa men va fan!

David guetta love don´t let me go




Påsk middag!

Igår efter skolan bar det av till min farmor som hade bjudit in till påskmiddag! Synd att hon hade massa godis och efterrätter på bordet eftersom att jag inte kunde äta det! Min pappa satt och suktade mig HELA kvällen, och det blev inte bättre när jag berättade för mamma om min cola jag råkade ta till lunchen igår, för pappa med sin fantastiska hörsel ( när han vill ) hörde det och nu vet jag inte om jag kommer få några pengar längre! Men jag som har varit så duktigt! Men va fan nu är det ju påsk, då kan man inte vara nyttig,eller? jag ska försöka eftersom att jag ändå inte åt något igår, och har redan pratat med mormor så av henne ska jag inte få godis utan popcorn som hon övertalat mig att äta på påsk!

Idag ska dagen spendras i soffan med körkortsboken som jag måste plugga nu inför teorin! Jobbigt! Men sedan vet jag inte heller hur det blir med fikan på Dellan som vi bestämt oss för?! Vi skulle plugga vårat projektarbete men det kan ju bara ta sig! Hatar projektarbetet, ioförsig hatar jag allt som vi gör i skolan! Hur kan man vara tvungen att skicka in ett skolarbete mitt i påsklovet? Helt orimligt enligt min åskit!

Mormor!

Hahah min mormor är för skön! Efter seminariumet idag bestämmde jag mig för att åka hem till min mormor, det var ett tag sen. Hon har alltid massor av godis hemma som hon gärna vil att jag ska äta upp varje gång jag är där. Men Tyvärr har jag lovat att vara nyttig. Men min mormor försökte ändå att göda mig! Hon var bara för skön när hon sa: Om du äter upp godiset så lovar jag att inte berätta till någon! Hahaha! Henne kan man alltid lita på! Men jag kännde att det kanske inte var så bra för om jag började fuska nu skulle det nog bli mer fusk senare! Så jag lyckades hålla mig ifrån godiset. Men sen fick hon för sig att baka för att hon tyckte inte att det gilldes som onyttigt. Det är inget godis, sa hon. Eftersom att det såg väldigt gott ut och jag inte kunnde låta henne äta upp allt själv till fikat så tog jag mig en riktigt stor bit. Så nyttigheten sprack där, men det var inget godis, som mormor sa!
Nä jag får skärpa mig nu! Inget godis, eller något som är VÄLDIGT onyttigt!

Tidig morgon

Shit vad tidigt jag är uppe!! Men så är man också väldigt trött, men snart ska jag iväg till skolan och ha seminarium i Internationellla relationer, ja det är lika tråkigt som det låter! Inte har man pluggat speciellt mycket heller, men det ska nog gå bra. Man kan hoppas i alla fall.
Nu sitter jag och dricker mitt efterlängtade te. Det är en sådan här morgon som man vill hinna med lite ofrare. Sitta och inte alls ha bråttom, kunna dricka sitt te i lugn och ro och till och med hinna med att blogga så här tidigt. Jag föredrar dock att gå upp så sent som möjligt eftersom att jag är så morgontrött, men idag gick det väldigt fort att göra sig i ordning, och då snackar jag en halvtimme tidig! SHIT! Fast skönt att slippa stressa.

Gårdagens prov gick över förväntan och nu har jag äntligen mitt G i Matte B, Skönt! Snart är det påsklov och inget att plugga :D

Prov..

Har just vaknat och ätit min favorit frukost, skorpor! Haha låter fattigt men det är jätte gott! Och i morse hann jag fören gångs skull med mitt te också. Riktigt lyckat. När jag säger i morse menar jag  för en timme sen knappt. Jag börjar nämnligen kl 15 idag. Då ska jag dit och skriva mitt matte prov och få förhoppningavis mitt G! Känns lite jobbigt att behöva åka till sklan för att skriva ett matte prov som jag lika järna hade kunnat göra någon annan gång, men eftersom att det är något annat jobbigt prov i morgon måste jag ändå dit för att hämta papprena som jag tydligen inte hade hemma. Bra framföhållning jag vet, något jag borde jobba på. Men det hinner jag tyvärr inte med.

Träning

Träningen avklarad, nu vet jag med säkerhet att jag borde börja nyttja mitt gymmkort på SATS, som ligger och drar damm till sig någonstans. Nä borde börja springa hemma i spåret, mycket närmare. Nu när jag blivit nyttig också så kommer jag då att må prima! Nä ska börja gymma så fort jag blir frisk och ska bli as seriös! Shit nu har jag till och med skrivit det, då måste jag börja bli sreiös... jobbigt. Nä men det ska jag klara! Jag ska i alla fall försöka så gott jag kan! Saknar faktiskt gymmet. Det var faktiskt väldigt mysigt, om inte annat fanns TVn. Saknar faktiskt tanterna i vattengympan med! Jag, Mickis och tanterna! Nä så fort jag blir frisk så ska jag försöka så gott jag kan att komma tillbax till gymmet och till träningen! Då jävlar!

Nä nu ska jag upp och knäcka ett till avsnitt på OC, och dricka mitt vatten som jag ännu inte druckigt upp!
NattiNatti.

En kort eftermiddag

Min eftermiddag har jag spenderat här framför datan och jag vet verkligen inte vad jag gjort och snart ska jag på träning. Efermiddagen har gått för snabbt! Skulle faktiskt ha pluggat lite matte som jag nu ska skriva sista provet i innan jag kan få godkännt i kursen. Men det hoppas jag att jag ska lyckas med i morgon. Har fått väldigt mycket hjälp av en vän, hoppas det visar sig. Så vi inte suttit och pluggat i onödan! Sånt vill man inte ska hända! Ioförsig hade vi trevligt också med fika och grejer, men vi kunnde också gjort annat än att plugga!
Och snart bär det av till träningen, är trött och as otaggad... men det kanske vänder när jag kommer dit! Vi har ju alltid kul! Ser fram emot smålgsspel! Men vet inte riktigt hur det ska gå med min TÅ! Låter as töntigt, jag vet! Men har man ont i tån gör det faktiskt mycket! Man kan inte gå ordentligt! och eftersom att tån sitter så olägligt till när man sitter i mål så kommer det INTE att bli kul! Längtar redan hem igen fast jag inte åkt än! Vill fortsätta min kväll här, och sedan glida upp och kolla på ännu ett avsnitt på OC. Men det är väl lika bra att komma iväg så slipper jag tänka på mat och godis!

Nä man ska väl glida upp och kolla ett avsnitt innan man drar till träningen!

AAAAAAJ

Idag bar det iväg till skolan utan smink och i idrottskläder, unk. Men men eftersom att idrott stod först på schemat så orkade jag inte bry mig alls! På idrotten blev det handboll. världens mest meningslösaste sport VERKLIGEN! Och jag blev trampad på min stortå! Inte bara sådär att någon trampar på en utan att den jäveln verkligen trampade och vred, AJ! Hela nageln gick typ av fast den sitter kvar! URSCH och AJ! Inte nog med det jag fick gå hem ifrån sandö idag! Med min tå! Vart är familjen när man behöver dom! Ingen kunde hämta mig. Men snart kommer de hem och då är det synd om dom!

Idag börjar också min nyttighet! Jag och ullis måste ju komma iform innan vi ska till spat och ta på oss baddräkten ;) Nä och den här gången ska jag klara det! Har sagt det många gånger förut men nu jävlar! Jag har till och med slagit vad med min pappa! Så nu jävlar är det krig! Men ett problem finns fortfarande, jag är väldigt sugen på godis! Men med mycket vatten, te (grönt te) och vilja ska det gå! Hoppas vi har frukt hemma för jag är redan hungrig :P


Spa!

Matchen i morse gick inte speciellt bra. Men men man kan inte vinna varje gång! Men vore skönt att vinna någon gång! Haha!
Och nu har vi äntligen bokat dag på Hasseluddens spa! Som äger rum om tre veckor. Skööönt! Det är vi verkligen värda tycker jag! En weekend på spa är vad man alltid längtar efter när man kommer hem från skolan. Det äger rum på en söndag så då är vi uppvilade till skolan..... NOT! Nu ska vi titta på despe innan vi åker till matchen. Matchen kommer att bli riktigt jobbig, men efter matchen så väntar en överaskning i hanskfacket på ullis bil, vi längtar!

Match!

Har just vaknat och ätit en nyttig frukost bestående av havregröt och nypressad apelin juice! Nu ska jag å ullis på match som jag blev kallad till sent i gårkväll. Bättre sent än aldrig brukar man säga. Så på schemat i dag står först B-lags match sedan blir det hem till ullis och packa om och blogga, sedan drar vi till Hasseludden och bokar in våran weekend sm vi fått av våra mammor! Förhoppningsvis så kan vi klämma in donken innan vi ska på dans sista match och säsongens sista match med vårat lag. Men snart är det Cup i Mora, en höjdpunkt varje år! Fina minnen från boendet där uppe med den uppstoppade björnen! Och snart träffar vi honom igen! Då ullis blir det nya bilder ;D

NÄ nu har jag ej tid längre matchen kallar!

Champion!

Gissa vem som vann i mario?! Jag lyckades vinna över ullis!! Stolt? EH JA! Alltid! Jag är faktist grym på tv-spel, och äntligen så får jag bevisa det! Jag brukar alltid vinna över mig själv men nu van jag äntligen över någon annan :D

Nu till melodifetivalen! Ja rätt låt vann för en gång skull! Fats Mowgli var ju för söt... Fast den riktga idolen i melodifestivalen är ändå BJÖRN GUSTAVSSON! Han är väl ändå för skön och söt!  Att han lyckas klockrent varje gång! Vart får han alltifrån?!?!? Jo, från glöggen! LÄngat efter att se mer av honom på tv i fortsättningen, jag ska hålla utkik ;)

Säger bara: ullanpullan.blogg.se

Gokväll allihoppa!
Ullis här, gästbloggar i Jennys söta fina lilla blogg. Jag och Jenny har just ätit en mysig middag för två, tacos. Så nu sitter man här proppmätt och väntar på att melodifestivalen ska börja! Resten av kvällen blir det självklart tv-spel och despe! Kommer ju slå henne så lätt i mario. =) Näe, imorgon blir det matcher och boka spa.

Nämen detta får alla människor nöja sig med, för det blir inte roligare än såhär.

Ciaaao!

Fan!

Hur kunnde Danny åka ut!!! Jag förstår inte. Kan inte alla bara förstå att grisbonden inte hör hemma där!! Han snodde Danys platts den jävlen. Vilka är idioter nog att rösta på en grisbonden, när man kan rösta på Danny. Nä nu e jag besviken! Vart är världen påväg?!
På tala om världen har vi fått ett nyt fadderbarn nu, Kul att säga att man hjälper någon annan än sig själv för en gångs skull. Vårt förra fadderbarn var frö rik för oss,,,, hur kan han vara för rik när han är ett fadderbarn? Konstigt men nu har vi fått ett nytt "fattigt" fadderbarn igen. Undrar hur länge han kommer kunna snylta på oss ;)

Let´s Dance

Finns det fer nördar än mig som har kollat på let´s dance ikväll?? Det är faktiskt kul, även om man inte gillar dans. Jag måste  bara se att Danny vinner. Vem vore bättre vinnare än han, jo ingen!
Ok jag måste skaffa mig ett liv! Så här kan jag inte fortsätta! Det är väl bara mammor och tanter som sitter hemma och kolar på let´s dance en fredag kväll... juste plus mig också! Synd att jag är en TV nörd. Men har man inget annat för sig så finns den alltid där och ställer upp med bra program. Jag klagar inte. Fast det vore ju kul med en utekväll. Men dom kommer nog snart hoppas jag :D

Tandläkaren!

De flesta lider av tandläkar skräck, och den skräcken har även drabbat mig! Hatar att gå til tandkläkaren men blir alltid lika glad att få höra att mina tänder är perfekta. Men måste de vara så hårdhänta och göra illa en! Jag hatar speciellt när de ska fotografera tänderna!! Varför måste dom de för! De hårda grjerna som ska in i käten och så ska man bita ihop fast dom knappt går in i munnen... AJ! På den tiden då de hade mjuka grjeer att bita i var det bara obehagligt, nu är det både obehagligt och gör ONT! Undrar om de själva stoppar in dom i munnen nån gång! Jag lovar att de själva har någon speciall grjej de använder när de själva ska fotografera tänderna! Orättvist!

Misslyckad

Eh ja! Idag har jag fått allt gratis!! Shit känner mig som värsta snyltaren! Hårfärg, godis, Mer. Hårfärgen var dock ingen hit, jag tror det är fläckigt! Ska man få nått sk aman få det ordentligt en flaska räcker inte till mitt hår som typ är tjockt som jag vet inte vad och långt så jag snart kan torka mig i bajan med! ILLA! Därför ska jag snart uppsöka hjälp hoss frisören! Om jag vågar mig dit vill säga.
NÄ jag får nog lova att inte snylta mer förutom från mina föräldrar som måste betala mig pga att jag spenderade mina sista pengar på taxi i helgen. ILLA! Så nu får jag leva på mina föräldrar igen haha som jag alltid gör sådär några dagar efter studiebidraget hahaha! Stackarna!

Nä nu ska jag fixa håret och se till så att det inte blev helt för djävligt! kansk etill och med lägger till lite slingor, vem vet!

Trååkigt

Idag skulle vår klass på Dramaten för att se på Halmet. Fast jag är sjuk bestämde jag mig för att det blir väll inte så jobbigt att kolla på teater, och så missar jag inget heller. Fast när vi kom dit och föreställningen började ångrade jag mig rejält!! Gud vad tråkigt det var!! Inte nog med det fick jag host attacker och kunde inte sluta! Om det inte var för att jag höll på att kvävas så hade jag inte brytt mig ett piss, men nu ville jag bara hem. Jag tror resten av teaterbesökarna också ville det, inte för att jag brydde mig om dom.
Men nu vet jag en sak som jag aldrig kommer göra om, det är att gå på teater. Skådespelarna spelar över och känns bara falska och vilken dåligt gjord teater!!!!! Nä dramaten är inget för mig och den lär aldrig få se mig igen. Skönt att det är över nu ska jag bara ta det lungt.. Nejföresten nu ska jag plugga FK så fort ullis loggar in.

See You!

Halloj!

Den här dagen har redan känts oändlig men det är tyvärr inte slut än... men skolan är äntligen slut för dagen i alla fall. Hade funderat på att hoppa skolan, kännde mig inte i form för skolan idag, men när jag fick höra om vad vi skulle göra fick jag ett ryck och drog till skolan i alla fall. STORT misstag! Vi skulle ta med oss 5 sinnen som något att se på, något att höra, något att känna OSV: Men det som lockade mest var att smaka. Men när jag kommer dit kl 13.15 så får jag veta att vi inte alls bara ska ha sinnena utan också börja med något stort projekt. Jag ville bara hem!! Kände att jag verkligen inte pallade ta tag i något projekt idag. Men tillslut blev det tyst på tanten och vi fick sluta ifall vi inte ville ha hjälp. Jag bestämde mig för att jag bara ville hem och sket i projektet! Men nu känner jag mig helt slut och vill bara sova!

Så nu ska jag gå och lägga mig i ett bubbelbad och sova!

URSCH!

Det är det nya utrycket, för det första så glömde jag måla naglarna ( hemskt ) nu ser de så bleka ut. Ingen solning denna dag heller ( hemskt ) för nu e både min hud och naglar bleka. Ett till problem skedde på träningen lite senare i dag då jag fick ett litet sår på mitt finger hallå!! Hur ska jag kunna gå till pedikyren nu!!! Jag kan ju inte visa upp en hand med ett sår på ena fingret, kommer att skämmas satan i så fall! Så mina naglar får nog vänta i sisådär några vekcor tills det läkt helt. Får köra egen pedikyr hemme... SÅ B!

Nä nu ska jag tvätta ansiktet med mina dyra proedukter, vill ju ite skryta med vad gör man inte för att se fräsch ut ;D

Studentmössa

Hjälp, nu känns det plötsligt så mycket närmare och verkligare. Idag fick vi våra mössor och snart tar vi verkligen studenten. Det är en sådan dag jag sett fram emot sen jag gick i 3:an och snart är den här. Det har alltid kännts så långt fram som om det aldrig skulle hända men snart händer det, och nu känns allt så osäkert. Men jag ser ändå fram emot det!! Nån gång måste väl alla komma in i vuxenlivet tyvärr och börja ta ansvar, hoppas bara man är redo. Jobb har aldrig lockat mig inte nu heller så får väl se vad som händer efter studenten. Inte för att jag vill plugga vidare! Jag har gått i skolan fööör länge, trodde aldrig jag skulle komma så här långt men FAN vad stolt jag är över mig själv :D

Vilken kväll...

Idag mår jag precis som jag förtjänar oturligt nog. Går kvällen spenderades med klassen på först Nivå 22, Där de flesta fick i sig en hel del (jag inkluderad). Där träfade jag också min syssling som jag inte sett på år och dar, kul, men blev inten lång pratstund. Efteråt drog vi till The Vibe, och det fick jag uppleva innefrån toaletten ILLA! Eftersom att jag låg där och spydde, jag vet inte hur länge, kom en vakt och slängde ut mig! Jag fick stå och frysa i en halvtime utan jacka och utan kompisar. Vart tog alla vägen?? Men efter ett tag kom Adam ut som också blev utslängd och då kom Nina straxt efteråt. TACK!! Min mobil la av så allt kaosa sig! Jag ville ju bara få tag på ULLIS! Så vi stannade en taxi som skulle hjälpa mig med mobilen men istället åkte vi med till slussen.

Idag blev det match också kl 9 INTE kul, men det gick faktiskt bra vi har inte spelat så bra på länge. Tyvärr blev det förlust ändå, men inget rättvist resultat! Vi var ju grymma!

Måste bara tacka Nina och Ullis hahah, stackre som blev tvungna att ta hand om mig :D

Problem

Jag har faktiskt ett problem, vad ska jag ha på mig i morgon. Nu är det så att det ska bli klassutgång i morgon. Vi ska börja tidigt och man vill ju vara fin men kankse inte för fin nu när det är klassen, lite B lixom !
Eller ska man slå till på stort, jo det är just det mitt problem är: Vad ska jag ha på mig? Förkröket är redan planerat. Det blir Nivå (usch) men funkar, sen blir det nog medtagen öl hemmifrån. Undar vart vi ska sen.. alla lär ju komma bort så jag funderar på vart jag ska dra hahah! Nejdå jag ska inte dra iväg själv, så ensam är jag verkligen inte. Men vilket ställe är man kapabel att komma till efter Nivå.., Det får vi nog se hur det blir med den saken.

Nej, nu ska jag KäKa upp mitt godis och planera vidare!

Äntligen fredag!

Ja äntligen är det i alla fall fredag eftermiddag! För fredagdagen har varit piss!! Jag kommer till skolan och kan knappt hålla ögonen öppna och alla har skippat sociologin!! Jag bestämmer mig för att åka hem efter socioogin för att vi har två timmar hål till nästa lektion. Men eftersom att jag bort ute i NOWERE så gick det ingen buss hem... Jag åker till Gustavsberg för att shoppa på kicks där jag gör några fynd. Och s¨möter jag Heli som är påväg till skolan för våran sista lektion. Då är det väl lika bra att haka på eftersom att min buss inte kommer försen om en timme. Vi drar in på Dellan och köper Tee välbehövligt!! Sedan åker jag tillbax till skolan och därmed ej missat en enda lektion (stolt).

Kvällen ska spenderas i soffan framför TVn som ska stå på Lets dans och Danny :D Där ska jag proppa i mig godis och ta igen all förlorad sömn från veckan! Jag längtar redan till läggdags ;D

Hungrig!!

Jag  är verkligen hungrig! Fats ändå inte... jag tror magsäcken krymper när den inte får någon mat för om man inte äter blir man mindre hungrig. Fast jag är ioförsig hungrig nu! Men eftersom att jag inte ätit på hla dan så borde jag vara hungrigare.
I morse gjorde jag något som jag har fått ångra hela dagen, Jag köpte en kaffe latte INNAN frukost. Stort misstag!  Efter det så mådda jag illa! Det som äntligen skulle bli suchi till lunch... Jag fick i mig endas 1 laxbit. Sedan efter skolan så var jag å Ullan så hungriga att vi först skulle köra in på statoil för GODIS!! Men där var det kaosat bland bilarna och de ick oss att köra mot enkelriktat!! Jävla gubbe!!!! sedan blev det en utflykt in i Maxi.. GODIS (MUMS) och det var riktigt gott tills man fått i sig lite då vart det illamående igen...(SYND) Och träning på fastande mage inte kul! Jag längtar redan tils i morgon när jag får frukost :D
Den är redan planerad !!!

plugga..

Plugga är inte min starka sida direkt.. men nu med lite cola kvar ser det lite hoppfullt ut! Jag ska bara se klart Top Model och sedan börja plugga igen någon gång :P Jag tycker så synd om den autistiska tjejen i Top Model så måste se att hon INTE åker ut............... Phu hon åkte inte ut!!!

Nu har jag bara tre sidor kvara tt läsa sen har jag läst igenom allt 2 gånger ! Kankse inte låter så bra men det är bra för att vara mig och jag hoppas vara påläst till provet i morgon.. Och sedan känner jag mig lite stressad över fk. Den måste bli bra, Fast det kommer den för vi har lagt ner värsta ansträngningen på den. Han kommer lätt bli impad haha lr uttråkad ;) Men Eftersom att det handlar om Beck kan han bara inte bli uttråkad! Vi får hoppas på det bästa inför morgondagen!

Men undrar vadjag ska göra nu när jag snart läst ut de 3 sidorna .. Eftersom att jag eej kan sova förrsen det börjar närma sig efter tolv.. vet inte varför kasnke för att 1, inte vill att det ska bli morgondag, eller 2, har vänt på dygnet och är bara trött på morgonen och aldrig på kvällen. Fattar verkligen inte varför jag inte kan sova. Synd att det inte är något bra program på tv ikväll nu när Top Model är slut. Får väl roa mig med att plugga ännu mer tillsjag somnar... ingen risk men men. Jag har inga problem med att sitta här hela kvällen :D

piss Onsdag!

I går låg jag uppe typ hela natten och det var inte för att jag pluggade som jag verkligen borde ha gjort, nä utan det var för att jag kollade på tv!! Pluggandet fick vänta tills pauseran.... tror ni seriöst man fick in nått i skallen när allt man tänker är när fortsätter programmet?!?!?! Sen kommer ångesten att man verkligen BORDE plugga, så därav ingen sömn! Men provet gick väl sådär.. hoppas på ett G när jag vet att EN fråga blev rätt!

Idag blir det ingen rolig kväll heller ska ringa mamma så hon får köpa hem lite (MYCKET) godis plus cola!!! det får mig nog lite motiverad till att plugga... hahah lr till att svulla! Whatever! TP boken får jag väl gå igenom ännu en gång och försöka memorera vad som nu än står, om inte är jag bra på att improvisera ;)  Men det verkar inte hjälpa när det är Wulfen som har hadn om det...

men Shit nu höll jag på att glömma vad som hände idag på Alfredos... HAHAHAHAHA en sak som bara jag kan ly´ckas med. Efter maten gick jag med brickan till stället, och på brickan fanns 3 glas, 1 talrik med en halv pizza(som smakade skit) och bestik (som tur var inte kan gå sänder) och när jag ska ställa av brickan ramlar ett glas av (såklart), det spricker till miljoner bitar och ligger uttspritt över hela glovet vi serveringen... UPPS!!! Vad pinsamt tänker jag, men inte nog med det då SLÄPPER jag brickan som ännu inte står helt inne i stället så den ramlar ner på golvet och de 2 andra glasen går ochså sönder och på golvet ligger nu miljoner småbitar av glassplitter en talrik i flera delar och en pizza gömd under.... Vad gör jag....!!! Jo as garvar! Gud vad pinsamt men jag lyckas komma därifrån tilslut och det är bara att garva åt saken!! PINSAMT!

Till Alfredos går jag aldrig mer tillbax och nu borde jag börja plugga men det vet vi hur det kommer att sluta... aja!

Ledig !

Japp äntligen ledig !! Fats ledig känns det inte som att jag är även fast jag sitter hemma och inte gör någonting så MÅSTE jag verkligen plugga! Vilket inte känns så lockande. Den här dagen kommer att bli låååång och det betyder långtråkig! Men det finns två bra saker med den här dan tråtts det långa mörkret fram tills kl 20.00 för då börjar "Gossip girls" och tättförföljt av det "I huvudet på Gynning" som man bara inte får missa.

Tvn gör min dag :D

:'(

Träningen gick skit fast det var ingen nyhet!! Det finns två saker jag måste tråna på... fånga bollar och kasta ut bollar!! Haha i stort sett det ända jag måste göra... så ILLA!
Men jag ska inte gräva ner mig!! Man ska sluta på topp så jag ger inte upp..... eller borde jag ha slutat för 3 år senkanske ...!! Då hade jag i stor sanolikhet slutat på topp!
Men nu ska jag inte deppa för det - det finns ju barn som svälter i afrika.... det är lungt de kan ju få äta upp mina förluster då skulle dem inte behöva svälta mer!! För tro mig de är många!
Ok låter det som att jag har ett jätte jobbigt liv haha Sorry det där är ingenting jämfört med.... Det där kan ta hela natten.
 
Jag avslutar med att säga att jag har det inte värst!



Måndag..

Det var kämpigt att komma upp i morse hade hellre legat kvar! Fast med nångon konstig avslappningsövning på idrotten och Björn Gustavsson klipp på Naturen gick dagen väldigt fort och jag var hemma väldigt snabbt.
Men hem ville jag inte för här väntar allt plugg som måste göras om man vill ha G i de urtrista ämnen som vi måste läsa. Men något plugg lär ju inte inträffa... jo lite sneare ikväll blire plugg till Filmkunskapen när Pullan kommer hit.
Sedan blir det träning som man längtar till för att slippa all ångest över pluggandet som man borde börja med... Men inte nu! För nu ska jag kolla klart på Mr & Mrs Smith :D

RSS 2.0